wachtwoord check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 10:06:11
Quote Anchor link
ik heb een inlogsysteem alleen nu moet ik elke pagina van de website laten beginnen met het checken van gebruikersnaam en wachtwoord, zodat als je de link in de adresbalk intikt niet op die pagina kan komen voordat je ingelogt ben.

kan iemand mij helpen met een stukje script?? (php)

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 01:14:21
 

23/04/2011 10:11:18
Quote Anchor link
1. Hoe is je inlogsysteem gemaakt, dus maakt hij een sessie aan of een cookie e.d.?
2. Laat eens het inloggedeelte van je script zien.

Ik neem trouwens aan als je een "inlogsysteem" kan maken dat je dat dan ook wel kan? Maar maak eerst je vraag even compleet!
 
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 10:16:29
Quote Anchor link
dit is een stukje van m'n inlogscript
hij maakt sessie aan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php
ob_start();

$gb=$_POST['gb'];
$ww=$_POST['ww'];
$host="localhost";  
$username="root";  
$password="";  
$db_name="campagne";

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("kan niet connecten met de database");
mysql_select_db("$db_name")or die("Kan de database niet selecteren");

$sql="select * FROM toevoegen WHERE Gebruikersnaam='$gb' AND Password='$ww'";
$sel=mysql_query($sql);

$aantal=mysql_num_rows($sel);

if($aantal == "1" )

{

    session_start();
    $_SESSION['gebruiker']=$gb;
    
    echo "Je bent nu ingelogd <br>";
    if ($_SESSION['Type'] == 'Admin') {
    session_start();
else
{    
header( 'refresh:2 url=./inloggen.php' );
}


if

($_SESSION['gebruiker'] != "" && isset($_SESSION['gebruiker']))
{
session_start();


}

else
{
    echo "Probeer opnieuw";
    "header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' )";
}

echo "<br />";
while ($volgende=mysql_fetch_array($sel)){
$Type             = $volgende[0];
$ID                 = $volgende[1];
$gebruikersnaam     = $volgende[2];
$Password         = $volgende[3];
}
{

    mysql_query($sql)or die (msql_error());

    
    if(!empty($Type)){
    session_start();
    $gb= addslashes($_POST['gb']);
    $ww= addslashes($_POST['ww']);
    $_SESSION['gebruiker']=$gebruikersnaam;
    $_SESSION['Password']=$Password;
    $_SESSION['Type']=$Type;
    $_SESSION['ID']=$ID;
    }


    
}


ob_end_flush();
?>


alvast bedankt
 
Rolf -

Rolf -

23/04/2011 10:21:33
Quote Anchor link
Je moet een inlogsysteem met sessies gebruiken en zet dan boven elke pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION['login']))
{

  // niet ingelogd
}
else
{
  // wel ingelogd
}
[
/code]
Gewijzigd op 23/04/2011 10:22:10 door Rolf -
 

23/04/2011 10:30:55
Quote Anchor link
1. Gebruik geen or die maar een nette foutafhandeling.
2. 4x session_start? 1 op lijn 22, lijn 36, lijn 57 en lijn 27? session_start() hoort maar 1x in je pagina te staan en wel helemaal bovenaan.
3. Gebruik geen mysql_fetch_array maar mysql_fetch_assoc.
4. Laat nooit mysql_error aan de gebruikers zien! (Mag wel als je zelf debugged).
5. Wat probeer je hiermee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo "Probeer opnieuw";
    "header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' )";


header is toch echt een functie, dus het zou zo moeten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header( 'refresh:3 url=./inloggen.php' );
echo "Probeer opnieuw";


De echo moet eronder omdat je voor een header functie geen html output mag hebbben.

6. Op lijn 35 heb je staan: "if ($_SESSION['gebruiker'] //Nogwat)" daar moet je of empty() of isset() voor gebruiken anders krijg je een notice error wanneer je dit probeerd en de sessie bestaat niet. Dit heb je overigens vaker in je script staan.
7. DENK AAN SQL INJECTIONS!! Je script is enorm onveilig, kijk in ieder geval eens naar: http://php.net/manual/en/function.mysql-real-escape-string.php (of gebruik mysqli of PDO).
8. Probeer je script wat duidelijker te maken, beetje commentaar e.d.

Pas dat eerst eens even aan!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/04/2011 10:38:01
Quote Anchor link
9. niet onnodig vars kopieeren
 

23/04/2011 10:42:12
Quote Anchor link
Oja en:

10. Gebruik geen ob_start() e.d. die zijn er (volgens mij) niet voor bedoeld om header fouten op te lossen, je moet gewoon zorgen dat je geen output voor session_start(), setCookie() en header() hebt staan.
 
Gerrit Slingerland

Gerrit Slingerland

23/04/2011 13:39:36
Quote Anchor link
iedereen bedankt voor de reactie

ik ga het veranderen

thnx
 
Dirk Renes

Dirk Renes

23/04/2011 19:25:05
Quote Anchor link
is het gelukt?
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 12:57:43
Quote Anchor link
ik doe het zo:
<formulier>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
@session_start();
$postnaam= $_POST['naam'] ;
$postwachtwoord= $_POST['wachtwoord'] ;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

   include"database.php";

if($postnaam=="$naam")
{


if($postwachtwoord=="$wachtwoord")
{


if($ban =="ja")
{
echo'<font color="red"> <b> JIJ BENT VERBANNEN <br>
omdat: '
; echo"$banrede"; echo'</b></font>';
}
else{
?>

<?php
if($VIP =="ja"){
include"inloggovip.php";}else{ include"inloggo.php";}
?>


<?php

if($rang =="0"){echo"jij bent een lid!";}elseif($rang =="1"){echo"jij bent VIP!!!!!";}elseif($rang=="2"){echo"jij bent beheerder";}
}
}
else{
echo'<font color="red"><b>wachtwoord is niet goed!</b></font>';}}else{echo'<font color="red"><b>naam bestaat niet!</b></font>';}}else{?>

<form method="post">
je gebruiksnaam: <input type="text" name="naam"

<?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 ><br>
wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" <?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 ><br>
<input type="submit" name="mysubmit" value="klikkie" <?php
if($ledensysteem=="uit"){?>
disabled="disabled" <?php }else{}; ?>

 >
</form>
<?php
};
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2011 13:51:14
Quote Anchor link
@Maarten: Geen net script.
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 16:16:31
Quote Anchor link
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen
 

28/04/2011 17:26:35
Quote Anchor link
1. @session_start(); ?? Krijg je een foutmelding ofzo? @ is hier niet nodig, zorg gewoon dat de sessie nog niet gestart is...
2. Dit: include"inloggovip.php"; ziet er niet echt bepaald "netjes" uit, eerder dit: include("inloggovip.php");
3. En dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }else{}; ?>


><br> Snap ik al helemaal niet??

Ik zou raar opkijken als dit uberhaupt werkt...
 
Maarten PHP

Maarten PHP

28/04/2011 17:26:44
Quote Anchor link
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?
 
Maarten heijden

maarten heijden

28/04/2011 19:56:59
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 28/04/2011 17:26:44:
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?





kan mij dat schelen ? "nee"

ik help gewoon om te laten zien hoe ik het doe ?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

28/04/2011 19:59:12
Quote Anchor link
Maarten heijden op 28/04/2011 19:56:59:
Maarten Buijs op 28/04/2011 17:26:44:
Maarten heijden op 28/04/2011 16:16:31:
- SanThe - op 28/04/2011 13:51:14:
@Maarten: Geen net script.

weet ik maar ik ben een beginner en ben blij dat ik het nog voor elkaar heb gekregen


Na beginners kunnen vaak niet zo goed php waarom maak je dan een voorbeeld?





kan mij dat schelen ? "nee"

ik help gewoon om te laten zien hoe ik het doe ?


We waarderen het als je helpt. Alleen dit is gewoon de TS laten zien hoe je het beter niet kunt doen. Niet elk script dat werkt is goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.