watermerk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »
Theo Huitema

Theo Huitema

09/10/2017 23:14:42
Quote Anchor link
Ik heb veel afbeeldingen op mijn website, maar wil niet dat ze allemaal van mijn site geplukt worden.
Wil eigenlijk een watermerk er in, zie ook wel uitleg op internet, maar vaak vrij oud.

Nu doe ik het heel simpel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "  <td class=\"menu3Title\" width=\"22%\" colspan=\"3 \"height=\"15\"><img border=\"0\" src=\"$fotonaam\"  </td>";
-

Ik kan rechtsklikken en opslaan wel uitschakelen, maar een copy van het scherm niet.
Vandaar dacht ik aan watermerk.
Maar hoe maak ik zo iets? hebben jullie een script die ik kan gebruiken als basis?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:49:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2017 23:23:00
Quote Anchor link
De enige manier is om deze ook fysiek aan de foto toe te voegen.
Verder is 'rechtsklikken en opslaan wel uitschakelen' echt een not-done, je beperkt er alleen een browser mee en ontneemt de gebruiker nuttige mogelijkheden. Verder laat het niemand afschrikken, want alle wat je ziet in je browser, kan je bekijken en downloaden.
Gewijzigd op 09/10/2017 23:24:00 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

09/10/2017 23:28:28
Quote Anchor link
Omdat op de interwebs niks te vinden is, hier wat code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php  

$original
= 'Antarctica.jpg';
$png = 'Home.png';

// Create a reference to the uploaded jpg
$background = imagecreatefromjpeg($original);
$size = getimagesize($original);

// Enable alphablending for the jpg
imagealphablending($background, true);

// Create a reference to the watermark png
$watermark = imagecreatefrompng($png);
$watermark_width = imagesx($watermark);
$watermark_height = imagesy($watermark);

$dest_x = $size[0] - $watermark_width - 0;
$dest_y = $size[1] - $watermark_height - 0;

// Copy the watermark into the background
imagecopy($background, $watermark, $dest_x,$dest_y,0,0,$watermark_width,$watermark_height);

// Output the image to the browser
//header('Content-type: image/jpeg');
//imagejpeg($background);

// Or output to file

imagejpeg($background, "Watermark.jpg");

// Free up resources
imagedestroy($background);
imagedestroy($watermark);

?>


<div style="max-width: 245px; padding: 1.000em; margin: 1em auto; border: 0.1000em dotted green;">
    <p><img src="Watermark.jpg" /></p>
</div>


Voorbeeld :

http://adoptive.esy.es/watermark/watermark.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/10/2017 00:02:32
Quote Anchor link
Wanneer je een webpagina opvraagt "pluk" je de bestanden al "van" je site - deze zitten dan in je browsercache :].
 
Theo Huitema

Theo Huitema

10/10/2017 09:32:53
Quote Anchor link
Bedankt Adoptive Solution ik ga hier eens mee aan het stoeien.
 
Jan te Pas

Jan te Pas

10/10/2017 14:55:18
Quote Anchor link
Een watermerk is niet altijd mooi. Je zou kunnen overwegen om de afbeeldingen in ieder geval niet groter in de pagina te zetten dan nodig is. Anders plukken ze het grote beeld. Je kunt ook eens kijken bij deze link. De uploader kan beeld uploaden en direct voorzien van een watermerk. https://www.verot.net/php_class_upload.htm Dit is een PHP class die je kunt itegreren met je site. Succes.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

10/10/2017 15:09:48
Quote Anchor link
"Direct voorzien van een watermerk". Dat klinkt handig, totdat je toko een andere naam/logo krijgt. Dan zit je nog tot in lengte van dagen met afbeeldingen met het oude naam/logo. Zelf sla ik het origineel ("groot") altijd op, en genereer ik de gewenste afmetingen (met/zonder watermerk) altijd on-demand (1e keer opvragen; thumbnail/medium/groot/enz). Deze sla ik dan op in een cache voor de volgende keer. Door de cache af en toe te purgen raak je ook weer alle varianten kwijt van afbeeldingen waar toch niemand meer naar kijkt (maar waar je het origineel nog steeds van wilt bewaren).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2017 21:42:46
Quote Anchor link
Die class van Verot.net klinkt zeker handig, en die gebruik ik ook. Ikzelf ben inmiddels bezig met een extend hierop om uploads automatisch in de database te koppelen, en in meerdere formaten (instelbaar in array) weg te schrijven. Het enige wat jammer is, is dat deze niet aan de PSR-0 standaarden voldoet, en dat ze de PHP 4 support niet willen droppen :-/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.