Wazige foutmelding...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Ik krijg de hele tijd een wazige foutmelding,
ik heb vanalles al geprobeerd.

Foutmelding is:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55

Code vanaf 53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

[/CODE]


EDIT: Code ging fout zie ik net..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:02:36
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Er staat een punt-komma achter je "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php" tag die er niet hoort.

Ook staat in je query een punt-komma die overbodig is.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Mjah, die heb ik erachter gepropt omdat hij zei dat hij een ; of , verwachte..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:55:00
Quote Anchor link
+wacht op de dag dat PHP zegt "Vermoord u zelf en uw familie"+

Anyway, haal die eens weg en wat zegt ie dan?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Hetzelfde, direct erna al geprobeerd..:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
!empty($_POST) .. ook niet helemaal de bedoeling btw..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Geef eens line 50 - 60, want ik zie niks.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

<table>

[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Omg, wat is er met die code plaatsing hier aan de hand?
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
gewoon zonder [php tag ..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? pakt dit op automatisch, zie je ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
Gebruik geen [php][/php] maar .
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/10/2007 17:05:00
Quote Anchor link
zeer wazig ja,, een foutmelding,
volgens mij is geen enkele foutmelding wazig,
alle regelnummers worden erbij gegeven, en hij zegt wat er fout is,
ik ken dat toch niet echt wazig noemen,,
mischien eens een knappe topic titel,
(graag gedaan hoor admins, hoeven jullie dat niet mee te doen :P)
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:07:00
Quote Anchor link
@Nico:
De reden waarom hij wazig is.

Fout zit in regel 55, volgens die foutmelding.
Regel 55:
[linebreak]Code (php) 1234 &lt;?php[/PHP]En de foutmelding is dat hij een , of ; verwacht.(Bij een &lt;?php tag :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
[
/code]
Wat is dit voor brakke code? Lijkt me dat 'break', 'case' en 'echo' toch echt php termen zijn. Waarom staan die dan niet tussen php tags?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
OMFG!
Lompe fout >_<

*schaamt zich*

Doe maar op slot, mods.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
haha

hoe wil je in echo include gebruike :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
echo "
<?php
include("connection.php");
?>


moet zow

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include("connection.php");

//en dan later pas
echo "hupeldepup";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:16:00
Quote Anchor link
PHP tags waren nog geopend, ik zat een beetje blind delen van code's door elkaar te gebruiken :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.