Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 09:14:10
Quote Anchor link
Hi,

Al een tijd loop ik rond met het idee om een website te gaan ontwikkelen waarop een dienst afgenomen kan worden.

Ik heb mijn stoute schoenen aan getrokken en ben begonnen. Na wat cursussen Drupal en Wordpress lukt het mij niet om de gewenste website te ontwikkelen.

Omdat ik momenteel vast loop ben ik benieuwd of er een plek is waar je in contact kan komen met een soort 'website mentor'.

Benieuwd naar jullie reacties.

Bernhard
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:01:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:16:00
Quote Anchor link
Je bedoelt een site waar je één-op-één in contact kan komen met een specialist?
Wat is er eigenlijk mis met een forum zoals hier, als ik even mag vragen ;-)?
 

29/07/2015 09:21:00
Quote Anchor link
Tip 1: Stop met Wordpress, het is niet goed en bevat veel malifide hacks waar gebruik van gemaakt word op het internet
Tip 2: Begin met het bedenken wat je wilt hebben en nog niet hoe je het wilt maken. Sturen op een oplossing is het niet waard
Tip 3: Als je een idee hebt, ga het proberen te bouwen met HTML/CSS en PHP. Als je interactie wilt gebruik van AngularJS of Jquery

Als je vragen hebt, open een topic en wacht ons antwoord af. Wij kunnen soms wat bot doen tegen je maar dit komt alleen doordat we soms de meest simpele vragen krijgen of misschien niet lekker in ons vel zitten.

Bernhard, zet hem op!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:23:43
Quote Anchor link
Er is niks mis met Wordpress, als je niet voor elke klein dingetje een addon gaat downloaden, je updates op peil houdt, en geen gratis betaalde theme's binnenhengelt draait het prima. Ik zou het niet gebruiken voor een drukbezochte website.

Anders is Drupal een goed alternatief, maar ook hierbij geldt: Houd het goed uptodate.
 

29/07/2015 09:32:56
Quote Anchor link
De gratis themes kunnen luikjes bevatten @Aar
Ik heb zelf met een hoster ervaring gehad dat de website om de havenklap werd gehackt.

Addons
Plugins
Themes van derden zijn klote en raadt daarom net als mijn collega's die op hoog niveau programmeren (met bijvoorbeeld DomainDrivenDesign en CQRS (EventSourcing) Wordpress keihard af.

Drupal is beter inderdaad, maar idd wat je zegt, updaten updaten updaten.
Zodra code bekend word online.. ben je er bijna zeker van dat er een lekje word gevonden of iets.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:15:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie snelle reacties.

Kort samengevat:

- Gebruik het liefst geen opensource CMS
- bouw met HTML/PHP

Is er een omgeving waarin het gemakkelijk is om PHP/HTML te ontwikkelen? (dat je direct je resultaat ziet?)

Daarbij weet ik juist heel goed wat ik wil alleen niet hoe ik het wil/kan maken ;)

Alvast super bedankt en hoe botter de reactie hoe sneller de vooruitgang!

Gr.
 

29/07/2015 10:39:30
Quote Anchor link
Je kan best een open-source CMS gebruiken.
Maar als jij iets wilt verkopen qua dienst kan je beter iets bouwen denk ik.

Je zou Drupal kunnen bekijken om hier je website mee aan te sturen en dat uit te bouwen met plugins of iets.

Verder heb je hem goed begrepen.

Je kan ontwikkelen via WAMP (Windows)
En anders op Linux via een LAMP installatie.

Succes!
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:49:17
Quote Anchor link
Dank je!

Heb je ook een soortgelijk programma voor de MAC?
 

29/07/2015 10:50:32
Quote Anchor link
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.
Maar ik raadt het toch aan om het handmatig te doen.

Maar je mag zelf kiezen natuurlijk.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 11:40:28
Quote Anchor link
Bedoel je met handmatig vanuit een soort kladblok direct op je server?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

29/07/2015 11:49:04
Quote Anchor link
Xampp is toch ook prima ?
 

29/07/2015 11:50:22
Quote Anchor link
Nee sorry,
Handmatig in de zin van zelf httpd installeren met de benodigde dingen.

Hier een linkje hoe je alles kan opzetten op de Mac.

http://jason.pureconcepts.net/2012/10/install-apache-php-mysql-mac-os-x/

Wat nog makkelijker is maar wat meer techniek en ervaring vergt is het lanceren van een vagrant box.

Vagrant is een tool om Virtuele machines op te zetten. Icm Ansible kan je een volledige server laten inrichten met de benodige dingen die je zelf wilt.

Ik gebruik altijd een linux CentOS box.
https://github.com/rickerd/Centos-box

Deze box heb ik zelf gemaakt en werkt dacht ik, maar heb er al een tijd niets mee gedaan.
Dit bevat een LAMP installatie.



Toevoeging op 29/07/2015 11:52:21:

PHP Maarten op 29/07/2015 11:49:04:
Xampp is toch ook prima ?


Met WAMP kan ik zelf beter overweg. En XAMP draait niet op Mac OSx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 15:04:42
Quote Anchor link
Voor Macintosh heb je MAMP.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2015 15:12:02
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 29/07/2015 10:50:32:
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.

- Aar - op 29/07/2015 15:04:42:
Voor Macintosh heb je MAMP.

Wel opletten hè Aar ;-)))
 

30/07/2015 10:39:10
Quote Anchor link
Macintosh, wat een oude benaming. Wel meegroeien hoor Aar.
Iedereen weet dat het MacOS is toch ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 10:41:31
Quote Anchor link
Ik zweer bij Windows en Android ;-). Maar graag weer ontopic a.u.b.
 

30/07/2015 12:03:44
Quote Anchor link
*knip*
Edit:
Als we nou gewoon ontopic blijven, dan is er niks aan de hand.
Een discussie of Android, Mac of Windows nou het beste is, heeft voor dit topic geen meerwaarde. Verdere discussie over mod-edits doen we ook niet in een topic.


Is het ondertussen al gelukt Bernhard?
Gewijzigd op 30/07/2015 12:20:02 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 12:44:23
Quote Anchor link
Ik ga er vanavond mee aan de slag.

Nadeel van een fulltime baan ;-)

Vanavond kan je weer nieuwe vragen verwachten haha.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 14:47:59
Quote Anchor link
Zojuist een irrelavant bericht verwijderd van Rickert. Laten we graag even ontopic blijven a.u.b.

Eventuele opmerkingen over mod-ingrepen kan je via PM kwijt.
Gewijzigd op 30/07/2015 14:51:03 door - Ariën -
 

30/07/2015 14:52:28
Quote Anchor link
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl
 
Randy vsf

Randy vsf

30/07/2015 15:51:54
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/07/2015 14:52:28:
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl


Wat heeft topicstarter hier dan aan?
Lijkt meer op reclame :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.