Website verhuizen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

19/12/2021 16:50:55
Quote Anchor link
Ik wil mijn website verhuizen, maar na de verhuizing heb ik een probleem met het php script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";
?>


de website geeft dit als resultaat:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";


Het lijkt erop dat hij moeite heeft met <

De broncode van de website geeft dit aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

//banner
$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >
?>


Wat volgens mij betekend dat hij het bestand niet als php bestand behandeld. Het bestand heet index.php en staat in de public_html

Doe ik iets heel doms of moet ik een instelling in mijn hostingpakket maken?

Edit: ik doe iets fout in dit topic. de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
doen het niet goed.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:05:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 23:43:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:05:59
Quote Anchor link
Dan staat PHP uit.
Dit zou je niet in de HTML-broncode mogen zien.
 
J C

J C

19/12/2021 17:12:23
Quote Anchor link
ok ga ik daar eens naar kijken, ik dacht dat dit soort functies standaard aan zouden staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:13:40
Quote Anchor link
Vaak wel, maar soms staat het (standaard) uit bij een hostingpakket.
 
J C

J C

19/12/2021 17:20:56
Quote Anchor link
Afbeelding

staat dus wel aan.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:21:25 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:23:14
Quote Anchor link
Is de extensie wel .php?
En begint je code wel met <?php en niet met <? ?
 
J C

J C

19/12/2021 17:25:59
Quote Anchor link
Het bestand heet index.php en begint inderdaad met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindigd met ?>


Ik ga even wat anders proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>


Maar dit geeft een witte lege pagina.

In de broncode staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:16 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:28:45
Quote Anchor link
Als ik naar je domein kijk wordt PHP gewoon geladen. Enkel mis je wat bestanden of de koppeling naar die bestanden klopt niet.

Edit:
Ik zie nu een "My first script".
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:45 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:31:46
Quote Anchor link
Ze zijn nog bezig met het koppelen van de website aan de hosting, dit schijnt 6 uur te duren.

Ik kijk via deze link:
https://web0106.zxcs.nl:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/stage%2Ddrapes.nl/public%5Fhtml/index%2Ephp

Maar die kunnen jullie neit zien zonder inloggen

Toevoeging op 19/12/2021 17:32:42:

hmm er gaat iets mis met mijn cache geheugen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:33:45
Quote Anchor link
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.

Je domein is je site. Die werkt hier gewoon.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:35:14 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:35:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 19/12/2021 17:33:45:
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.


Dat verklaard een hoop.

Ik zie op het domein nog steeds staan:
Deze domeinnaam www.stage-drapes.nl is geregistreerd en geparkeerd bij Vimexx.

Kan het zijn dat het langer duurt omdat ik nu in Spanje zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:36:39
Quote Anchor link
Ja, DNS wijzigingen kunnen max 48 uur duren. Je kan evt als workaround je host-file aanpassen met daarin je domein die naar je IP linkt.
 
J C

J C

19/12/2021 17:37:22
Quote Anchor link
ok dat is even te technisch, ik ga me hier even over inlezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:39:05
Quote Anchor link
Niet hostingprovider specifiek als je het juiste IP-adres gebruikt:

https://realhosting.nl/helpdesk/hoe-pas-ik-mijn-hosts-file-aan-op-windows-10-computer/
 
J C

J C

19/12/2021 17:41:48
Quote Anchor link
Ik probeerde de website via het ipadres te bezoeken maar dat werkte niet: http://185.104.29.58/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:43:14
Quote Anchor link
Kan kloppen, het ip adres wordt met meerdere accounts gedeeld. Maar je kan het wel tijdelijk gebruiken in je host-file.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:44:16 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:46:49
Quote Anchor link
ja dit werkt. Dank je wel!!!

Nu kan ik alle foutjes eruit halen
Gewijzigd op 19/12/2021 17:47:47 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:48:18
Quote Anchor link
Succes! :-)
 
J C

J C

19/12/2021 17:54:31
Quote Anchor link
Nog even een vraagje, ik ben er al weer een tijdje uit, maar is deze manier van coderen zo verouderd dat het niet meer mag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
$mainqry = "
    SELECT
        website_podium_tekst.link,
        website_podium_titel.internlink,
        website_podium_titel.titel,
        website_podium_tekst.include,  
        website_podium_tekst.tekst,
        website_podium_tekst.metadescription,
        website_podium_titel.id                                
    FROM
        website_podium_tekst
    INNER JOIN
        website_podium_titel
    ON
        website_podium_titel.internlink=website_podium_tekst.id
    WHERE
        website_podium_titel.lang=?
    AND
        website_podium_tekst.link=?
            ";        
    $stmt = $connection->prepare($mainqry);            
    $stmt->error;
    $stmt->bind_param('ss', $lang, $pagina);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $maindata = $result->fetch_assoc();
    $stmt->close();    
    
    if(isset($customtitel) && $customtitel !=''){
    $maintitel = $customtitel;
    }elseif(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] !='' && $maindata['titel'] !=''){
    $maintitel = $maindata['titel'];
    }else{
    $maintitel = 'Stage & Drapes support';
    }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 18:04:14
Quote Anchor link
Daar is niks mis mee.
 
J C

J C

19/12/2021 18:05:38
Quote Anchor link
ok dan zit de fout dieper ;-) Dank je wel!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.