welke browser?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

21/05/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik zoek een klein scriptje voor bovenaan me pagina wat het browser checked, en deze dan een andere style sheet geeft, ik ben namelijk nu haast klaar met firefox en ie goed te krijgen echter lukte dit niet in 1 sheet dus heb ik er maar 2 gemaakt.

Ik weet dat het script simpel is alleen ik kan er even niet op komen.

Bvd

Mvg leo
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:33:49
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// Dit geeft de browset van de bezoeker weer
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
?>
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:33:00
Quote Anchor link
ik moet dus hebben dat hij kijkt wat de gast heeft, dus IE of FireFox, als hij IE heeft selecteerd die IE.css en anders FF.css

Ik heb het vaker gezien hier op het forum..
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<SCRIPT type="text/javascript" language="Javascript">
<!--
browserName = navigator.appName
if (browserName == "Netscape") {
document.write('<link rel="stylesheet" href="htmlnn.css" type="text/css">')
}
if (browserName == "Microsoft Internet Explorer")
{
document.write('<link rel="stylesheet" href="htmlmsie.css" type="text/css">')
}
else {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ander.css" type="text/css">')
}
// -->
</SCRIPT>


Wel met Javascript. In PHP weet ik 't even niet zo snel...
 
B a s
Beheerder

B a s

21/05/2006 12:35:00
Quote Anchor link
Misschien kun je hier ook wat mee.. :)
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:41:00
Quote Anchor link
Moet je per see een 3e file opgeven, ik ga namelijk alleen 100% support verlenen aan IE - FireFox en miss later opera/safari (dat word weer minder gebruikt dus is minder belangrijk)

@Bas wat kan je precies met die functie? alleen kijken wat voor browser iemand heeft en wat voor systeem?
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<SCRIPT type="text/javascript" language="Javascript">
<!--
browserName = navigator.appName
if (browserName == "Microsoft Internet Explorer") {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css">')
}
else {
document.write('<link rel="stylesheet" href="ff.css" type="text/css">')
}
// -->
</SCRIPT>


Vrij easy...
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
het moet toch mogenlijk zijn om je site in IE en FF goed te laten draaie?
 
Leo

Leo

21/05/2006 12:49:00
Quote Anchor link
De eerste werkt iig niet en de 2e wel :) bedankt.

Kan iemand me misschien nog even helpen met dit
In ie word het wel weergeven en in Firefox niet:

.content {
width: 1000px;
height: 100%;
background: url('images/body_background.gif') repeat-y;
}

Voorbeeld: http://www.worldofzelda.com/
 
Zelf Weten

Zelf Weten

21/05/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
.content {
width: 1000px;
height: 100%;
background: url(images/body_background.gif) repeat-y;
}


Haakjes weghalen?
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 12:55:00
Quote Anchor link
Je hebt het over de hoogte van 100% neem ik aan?

als je iets 100% hoog wilt hebben moet je alles waar dat (.content) in zit ook 100% hoog maken.

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div id="iets">
  <div id="nog_wat">
    <div class="content">
    </div>
  </div>
</div>

als je hier dus 'content' 100% hoog wilt hebben, dan moeten 'iets' en 'nog_wat' ook 100% hoog zijn
 
Leo

Leo

21/05/2006 13:13:00
Quote Anchor link
@Michiel, dat werkt iig niet ;)


@jordy, content valt alleen nog binnen de body en voor de rest heeft die alleen maar divs in zich..
 
Leo

Leo

21/05/2006 14:27:00
Quote Anchor link
Iemand die weet wat ik kan doen??
 
Jelle -

Jelle -

21/05/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.body{
height: 100%;
}

<_<
 
Leo

Leo

21/05/2006 15:12:00
Quote Anchor link
heb ik al, en de body is geen var maar gewoon de body tag
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/05/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Je kan beter wat meer tijd steken om ervoor te zorgen dat het in IE en FF gewoon goed werkt.

Waarom die width: 1000px?
 
Leo

Leo

21/05/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Omdat het plaatje ook gewoon 1000px breed is.
Maar het lijkt het alsof hij in firefox dit nooit zal doen, ik heb al zowat alles geprobeerd kwa height en niets werkt :(

Is hier dan geen oplossing voor, want IE doet het wel gewoon goed.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/05/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dan een width meegeven? Op mijn website (www.arjaninkenia.nl) heb ik ook een achtergrond plaatje van 2000px, maar daar heb ik ook geen breedte aan meegegeven.
 
Joop

joop

21/05/2006 17:14:00
Quote Anchor link
Arjan:
Waarom zou je dan een width meegeven? Op mijn website (www.arjaninkenia.nl) heb ik ook een achtergrond plaatje van 2000px, maar daar heb ik ook geen breedte aan meegegeven.

als je height en width meegeeft weet de browser al waar alles moet komen voordat het plaatje geladen wordt. Bij veel of grote plaatjes moet je dit zeker doen
 
Frank -

Frank -

21/05/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Ontwerp je site voor een Mozilla-browser (Firefox, Opera, Safari, etc.) en ga dan de gekke fratsen voor IE in je css opnemen. Eerst bouwen voor IE maakt het vrijwel onmogelijk om de boel in Mozilla aan de praat te krijgen.

Mozilla-browsers zijn overigens niet helemaal gelijk aan elkaar. Ik heb tevens begrepen dat Opera 1 van de beste browsers is daar wat het de meest zuivere vorm van (x)html en css rendering betreft. Ik kan het mis hebben...
 
Leo

Leo

21/05/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Maar het maakt niet uit of ik nu met IE begin of met firefox, het enigste is dat die achtergrond niet werkt in firefox en firefox sommige margins en paddings negeert :S

En ik ben hem nu juist goed aan het maken voor mozilla, alleen aan 10x aan te horen dat ik het andersom moet doen schiet ik dus niets mee op.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.