WhkSchade.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 08:53:09
Anchor link
Website in 2018 eerst laten bouwen door PHP-programmeur. Sindsdien zelf verder gegaan en de rekenbladen 2019 t/m 2022 zelf erbij gezet. Ook tabblad WGA Schade.
Wil nu toekomstige schade in de Whk premie afdracht inzichtelijk maken maar is een heel gedoe
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 09:28:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2022 09:21:44
Anchor link
Een mooie site. Lekker overzichtelijk.
Hoewel ik wel een beetje kleur mis.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/07/2022 16:00:21
Anchor link
Op zich nette site.

Het kan nog wel veiliger: https://internet.nl/site/whkschade.nl geeft 69%

Er zijn 15 warnings en errors voor HTML5 op https://validator.w3.org

TLS-certificaat is genoeg (grade A volgens https://www.ssllabs.com/analyze.html?d=whkschade.nl)

De disclaimer is niet conform nederlandse AVG wetgeving. Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google. Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager. Stellen dat je daarvoor niet verantwoordelijk bent is niet in de haak. Het is immers jouw website die de koppelingen telkens opnieuw publiceert. Het zou voor mij een reden zijn om geen zaken te willen doen. Beter zou zijn als je een opt-in hebt, zoals bij een cookiemelding.
Gewijzigd op 26/07/2022 16:13:41 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 17:18:14
Anchor link
Dank je voor jullie reacties. Goed om te weten dat er nog wat werk te verrichten is. Ik zal de disclaimer aanpassen. Weet niet wat je bedoelt met 'Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google.' en 'Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager.'
De koppelingen naar andere websites heb ik ook (nog) niet geplaatst en acht het eigenlijk ook niet meer nodig. Ik zal dat dus verwijderen uit de disclaimer.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/07/2022 16:25:28
Anchor link
In de broncode van je site staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel='dns-prefetch' href='//fonts.googleapis.com' />
...
<link href='https://fonts.gstatic.com' crossorigin rel='preconnect' />
...
<link rel='stylesheet' id='twentyseventeen-fonts-css'  href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Libre+Franklin%3A300%2C300i%2C400%2C400i%2C600%2C600i%2C800%2C800i&#038;subset=latin%2Clatin-ext&#038;display=fallback' media='all' />

Dat is het nadeel van dat 'gratis' Wordpress, je zit meteen bij meneer Google vanuit de standaard template. En dat is niet meer in overeenstemming met AVG vandaag de dag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- This site uses the Google Analytics by MonsterInsights plugin v8.7.0 - Using Analytics tracking - https://www.monsterinsights.com/ -->
<script src="//www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-125840328-1"  data-cfasync="false" data-wpfc-render="false" async></script>
  .. en nog bijna 200 regels aan JavaScript van de plug-in ..

Google Tag Manager blijkt een onderdeel van Google Analytics. Net als bij het vorige is het wettelijk gezien niet meer oké. Dat komt door het sneuvelen van de VS-EU verdagen 'Safe Harbour' en 'Privacy Shield'.

Dat komt omtdat bij elk bezoek aan de website, de browser van de bezoeker ook de informatie moet ophalen bij Google. Dit weet dan vervolgens weer wie er op welk moment jouw site bezoekt, en welke pagina's bekijkt en voor hoe lang. In samenhang met de context van andere websitebezoeken en aangekochte informatie wordt dat plat-geanalyseerd buiten alle wetgeving om, omdat verwerking overal ter wereld plaats kan vinden. Daarna verkoopt Google die gegevens onder meer voor (maar niet beperkt tot) marketingdoeleinden. Dat staat zo ongeveer letterlijk in hun voorwaarden:
https://policies.google.com/
Dat is ook de reden waarom je geen Google, WhatsApp, Facebook en andere 'gratis' software mag gebruiken als je jonger bent dan 16 (in de EU) of 13 (in de VS).

In verhouding met het vorige is dit wel opmerkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name='robots' content='noindex, nofollow' />

Alsof je juist niet wilt dat je site in Google komt?

Dit soort tags zijn echt vragen om ellende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<meta name="generator" content="WordPress 6.0.1" />
<meta name="generator" content="Everest Forms 1.9.1" />

Er is een reden waarom mensen de versie van hun webserver niet willen publiceren. En dan doe je dat wel met de versie van Wordpress en de plug-ins? Klinkt als een uitnodiging voor hackers, vooral als je net een security fix achter loopt.

Beter zou je die weghalen, en vervangen voor zinvolle meta tags, zoals de meta name="keywords" en name="description".
Zie: https://www.metatags.nl/alle-meta-tags-overzicht/de-belangrijkste-meta-tags/meta-name-description/
Gewijzigd op 26/07/2022 16:32:56 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

26/07/2022 22:01:23
Anchor link
Sorry, dit gaat mij allemaal veel te ver. Dank je wel voor jullie goedbedoelde hulp maar ik was me helemaal niet bewust van dit soort zaken. Kan ik dit als leek zelf oplossen? Ik zal er induiken maar twijfel of ik hier zelf uitkomt.
Gewijzigd op 26/07/2022 22:05:27 door Pieter Aarle
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2022 22:24:03
Anchor link
HTML is eenvoudig in je theme te fixxen. Het kan zijn dat je met een security-module die generator-tag eruit kan halen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

27/07/2022 20:42:16
Anchor link
Je kan een website-bouwer inhuren, dat is vaak uurtje factuurtje. Het enige is dat je dan wel een goede moet weten te vinden. Een andere optie is een professioneel webbureau, waar je een veelvoud betaalt. Maar ook daarvoor geldt dat niet alle web bouwers privacy interessant vinden. Zelf ben ik al jaren niet meer werkzaam in dat segment, ik lever een eigen applicatie voor een select aantal klanten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/07/2022 14:38:28
Anchor link
Volgens mij zet WordPress deze generator-teksten er toch niet standaard neer?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

29/07/2022 10:39:48
Anchor link
Ik weet gelukkig niet veel van Wordpress. Ik heb ooit gekeken hoe je een eigen thema zou kunnen maken, en toen belandde ik in een soort spaghetti hel dat de codex heet. Het zou me niets verbazen als in die thema's ook de generator er standaard in komt te staan. Daarbij hoef je achter een sitenaam maar /wp-admin te tikken in de URL en je weet of het een Wordpress site is.
En Wordpress gebruikt in de standaard thema's Google lettertypen waardoor Google weet wie je site bezoekt, zonder dat veel website eigenaren weten dat ze daarmee de AVG overtreden (tenminste, als ze daar geen melding van maken en een opt-out hebben). De snelle fix is natuurlijk om dat lettertype te downloaden en vanaf je eigen server aan te bieden.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.