windows: inloggen via server.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

07/02/2014 16:52:09
Quote Anchor link
Hallo,

Wij hebben ongeveer 25 computers en ongeveer 100 mensen die hieraan kan. Nu willen wij dit effectiever laten werken door alles op 1 server te zetten (gebruikers en bestanden). Nu kreeg ik dat idee toen ik deze foto zag
Afbeelding

Maar hoe werkt dit?
Wat heb je er voor nodig?
Werkt dit ook met een lokale windows/lunex server?

Alvast bedankt,
Knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:39:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 17:19:50
Quote Anchor link
Een Domain-controller moet je dan opzetten. Dan heb je een globale controle over de rechten op de PC's en het inloggen.

Je zult dan in ieder geval een Windows Server-pakket moeten aanschaffen.
Gewijzigd op 07/02/2014 17:22:20 door - Ariën -
 
Php knipper

php knipper

07/02/2014 19:08:37
Quote Anchor link
daar ben ik al achter gekomen.

Moet dat domein via die server of een dns?
moet dat op een server of kan dat op een pc en wat is het beste?
Hoeveel computers kan dit aan op hetzelfde moment?
Kan ik hier ook programma's op zetten voor alle gebruikers?

Sorry voor de vragen maar ik zou echt niet weten waar ik een duidelijk antwoord vindt in het nederlands.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 19:26:26
Quote Anchor link
Dat domein (niet verwarren met domeinnaam) maak je op de server aan. Verder kan je deze op elke krachtige PC installeren.

Hoeveel computers hangt van je licentie af, en je kan ook een terminalserver installeren waar je programma's centraal op installeert.
Gewijzigd op 07/02/2014 19:30:11 door - Ariën -
 
Php knipper

php knipper

07/02/2014 22:10:29
Quote Anchor link
bedankt voor je snelle reactie,

En wat is het beste, het installeren op een server of op een computer (zelf samengestelt)?
 
Willem vp

Willem vp

07/02/2014 23:49:37
Quote Anchor link
Php knipper op 07/02/2014 22:10:29:
En wat is het beste, het installeren op een server of op een computer (zelf samengestelt)?

Bij 25 computers en 100 gebruikers zou ik niet zelf gaan lopen rommelen met consumententroep, maar fatsoenlijke server-hardware aanschaffen. Of je de server dan zelf bouwt of kant en klaar koopt is je eigen keuze, maar neem in ieder geval geen consumentenkwaliteit, want die is bedoeld om maar een uur of 10 per dag aan te staan en dat kan op langere termijn inhouden dat je vaker storingen krijgt.
 
Php knipper

php knipper

08/02/2014 11:32:22
Quote Anchor link
Maar steeds als ik info vraag zijn dat foto's van een computer in plaats van een server. Ook zie ik soms een bureaublad.
 
Php knipper

php knipper

12/02/2014 21:42:38
Quote Anchor link
Ik heb nu een oude pc (win xp 32 bit) op deze probeer ik nu de 2008 server versie te zetten (2012 wordt niet ondersteunt voor 32 bit. Echter komt er volgende scherm om

Afbeelding
Gewijzigd op 12/02/2014 21:43:03 door php knipper
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2014 21:56:39
Quote Anchor link
Ik vraag me af of de PC de hele boel überhaupt wel zal trekken met zijn hardware? Je geeft al zelf aan dat het een oude PC is.
 
Php knipper

php knipper

12/02/2014 21:58:28
Quote Anchor link
het is puur om te testen of hij doet wat wij verwachte, uiteraard is het niet de bedoeling dat deze echt dienst zal doen. Als het aan de verwachtingen voldoet komt de echte server
Gewijzigd op 12/02/2014 21:59:18 door php knipper
 
Willem vp

Willem vp

12/02/2014 23:47:34
Quote Anchor link
Deze foutmelding zie je meestal als de Boot Configuration Data (BCD) corrupt is geraakt of door bijvoorbeeld een hardware-wijziging niet meer overeenkomt met de werkelijkheid. De boot manager kan dan niet de juiste gegevens van de disk laden en dat triggert deze foutmelding.

Omdat dit een nieuwe installatie is, kan de BCD in ieder geval niet corrupt zijn geraakt en is er dus een andere reden waarom het systeem niet bij de betreffende bestanden kan komen. Dat kan bijvoorbeeld zijn door een loszittende diskkabel of geheugenmodule, een instellingsfout in de BIOS of een disk controller die niet (meer) door Windows wordt ondersteund.
 
Php knipper

php knipper

13/02/2014 17:30:19
Quote Anchor link
ik heb alles gecontroleerd alles zit vast, ook de bios gereset, toch blijft het error scherm verschijnen

wanneer ik de voeding van de harde schijf los maak komt de fout er ook op.
 
Jan R

Jan R

14/02/2014 07:46:40
Quote Anchor link
probeer eens in veilige dos modus te starten. dan een check disk(commando chkdsk c:)
Daarna proberen op te starten
 
Php knipper

php knipper

15/02/2014 12:39:16
Quote Anchor link
het probleem was de dvd waarmee ik hem wilde installeren, ik heb een andere geprobeerd en nu is hij geinstalleert. Ik heb een domein aangenaamkt en er treed weer een probleem op.

Afbeelding
 
Willem vp

Willem vp

16/02/2014 01:13:26
Quote Anchor link
Het helpt als je de foutmelding leest... :-/

Het korte antwoord: je domain client kan geen domain server vinden in DNS. Dit kun je verhelpen door de domain controller in te stellen als eerste DNS-server in je netwerk-instellingen.

Het lange antwoord: de domain client doet een DNS-query voor een SRV-record met naam _ldap._tcp.dc._msdcs.user.vtst.be. Daarop zou een antwoord terug moeten komen waarin de hostname van de domain controller staat, zodat de client weet waar hij zich moet melden.

Als je domein en/of DNS-server niet goed is geconfigureerd komt er geen antwoord terug op de DNS query en krijg je de RCODE_NAME_ERROR uit je screenshot.

Wanneer je domain controller ook de primaire DNS-server voor je domein is, werkt alles over het algemeen automatisch goed. Zit je in een omgeving waar een striktere functiescheiding wordt gehanteerd, dus de Active Directory en DNS staan op verschillende servers (en DNS draait misschien niet eens op een Windows-machine), dan moet je handmatig het SRV-record aanmaken.
 
Php knipper

php knipper

18/02/2014 16:52:49
Quote Anchor link
ik heb nu alles opnieuw geinstalleert en het help niet.

wat bedoel je met "Wanneer je domein controller ook de primaire DNS-server voor je domein is, werkt alles over het algemeen automatisch goed" enkel user.vtst.local (heb de be verandert) heb ik ingediend.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/02/2014 18:37:58
Quote Anchor link
Willem vp op 16/02/2014 01:13:26:

Het korte antwoord: je domain client kan geen domain server vinden in DNS. Dit kun je verhelpen door de domain controller in te stellen als eerste DNS-server in je netwerk-instellingen.

Dat betekent dus op de client.

Je stelt dus het IP van de server in als primaire DNS-server op de PC's waarmee je op het domein wilt inloggen.
Op de server zelf de DNS servers van je ISP.
 
Php knipper

php knipper

18/02/2014 21:43:16
Quote Anchor link
ok, ik heb het verandert

het ip van de ISP
Afbeelding
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/02/2014 21:47:09
Quote Anchor link
Regel 1 in networking:
Geef essentiele apparaten altijd een VAST ip adres!
 
Php knipper

php knipper

19/02/2014 12:19:39
Quote Anchor link
We zijn op dit moment aan het testen, als alles gaat (wat nog niet is) en het doet wat wij verwachten dan gaan we de toestellen en dergelijke aanschaffen.

Echer blijf ik DNS problemen hebben, het ip adres hier verandert trouwens niet altijd. Heel vaak hetzelfde.
 
Php knipper

php knipper

20/02/2014 19:58:29
Quote Anchor link
ik ben al een stap verder, nu krijg ik als ik een deel ingeef van het domein een inlogveld en nadien een foutmelding anders krijg ik meteen een foutmelding

Afbeelding
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.