Woonwerkwinkel 'de Dussel'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
J V

J V

01/02/2008 15:55:00
Quote Anchor link
Deze site is voor een woonwinkel, waar voornamelijk vrouwen (die van knutselen enzo houden) hun spulletjes kopen.
Niet voor stoere mannen zoals jullie dus ;). De teksten zijn niet van mij, dus daar kan je wel commentaar op geven, maar ik weet niet of ik daar wat aan mag doen.

Ik zou zeggen, gooi je bommen los (zo gaat dat meestel bij een revieuw)

Klik hierzo of hier

Wat er nog bij gaat komen:

- Een webshop (ik zoek er alleen nog 1 die makkelijk bij deze lay-out kan)
- Contact formulier
- Zelf nieuws toevoegen
- Zelf foto's toevoegen.
(allemaal in php dus)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 07:22:32
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

01/02/2008 16:02:00
Quote Anchor link
Ik vind het Menu niet egt goed leesbaar,,
Wat is dat lege zwarte vlak linksboven in?
Comic Sans MS...
Het is niet helemaal mijn smaak
 
Mvos

mvos

01/02/2008 16:06:00
Quote Anchor link
'Op de dagen dat ik gesloten bent' dat staat contact dat moet denk ik zijn:
'Op de dagen dat ik gesloten ben'
 
J V

J V

01/02/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Foutje veranderd ;).
Lettertype is: Papyrus (dat wilde ze graag) en geen Comic Sans MS.
Dat hokje linksbovenin, daar horen kleine plaatjes te komen, maar die plaatjes moeten nog komen, dus nu staat er eventjes niets.
Heb dat zwarte vlak even verwijderd.

En het menu niet goed leesbaar? Hmm, daar moet ik even wat van meer mensen wat van horen voor ik dat verander, aagezien ik er zelf helemaal geen last van heb (en zo ook de opdrachtgeefster en bezoekers niet)
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Sombere site.
 
Mvos

mvos

01/02/2008 20:05:00
Quote Anchor link
wat ik persoonlijk niet zo mooi vind is dat bij de pagina artikelen, als je dan op zo'n product klikt dan komt er een lightbox in de kleur van de website, maar het 'close' plaatje is wel gewoon wit.
 
J V

J V

02/02/2008 00:10:00
Quote Anchor link
mvos schreef op 01.02.2008 20:05:
wat ik persoonlijk niet zo mooi vind is dat bij de pagina artikelen, als je dan op zo'n product klikt dan komt er een lightbox in de kleur van de website, maar het 'close' plaatje is wel gewoon wit.

Dat moet idd nog veranderd worden ;). Is niet zoveel werk in photoshop. Zal ik snel ook even gaan doen.
@ San The, Somber, dat klopt. Zo wilde ze het graag hebben. Modern enzo. Hoe zou jij het wat opfleuren, zonder het neit modern te laten lijken?
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 00:47:00
Quote Anchor link
Vantage style ;)
google er maar eens op ,
Ik vind het eigenlijk maar niets maar als dat de wens van je klant is ok dan.
 
J V

J V

02/02/2008 01:15:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 02.02.2008 00:47:
Vantage style ;)
google er maar eens op ,
Ik vind het eigenlijk maar niets maar als dat de wens van je klant is ok dan.

Wens van de klant ja ;), maar ik vind het zelf niet lelijk ofzo (is mijn mening ook natuurlijk ;)).
Maar bedoel je niet vintage? Op vantage, vind ik alleen auto's en daar kan ik mijn site niet echt mee verglijken :P.
Hoe zou jij het wat beter maken dan?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

02/02/2008 09:27:00
Quote Anchor link
Jordy schreef op 02.02.2008 01:15:
Hoe zou jij het wat beter maken dan?


lichtere kleuren gebruiken!
meer kleuren..
leesbare text..
betere content achtergrond (een waar de text beter op te zien is)...

en ik vind het verder ook niet echt goed staan, ik zou of een margin boven en onder zetten..
of die border boven en onder weg halen.

Met vriendelijke groet,
DirkJan Heinen
 
W W

W W

02/02/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Gecondoleerd!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

02/02/2008 13:16:00
Quote Anchor link
Niet flauw bedoeld, dit was echt mijn gedachte gang toen ik net op je website terecht kwam, ik dacht aan "wie is er dood gegaan?". ik had echt even het gevoel van "in memorian".
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

02/02/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Misschien offtopic maar waarom worden dit soort sites eigenlijk opgegeven voor reviews ??
De meeste sites zijn zo erg amateuristisch en kinderachtig van opzet dat dit niet serieus genomen kan worden.
Als je kijkt naar deze site dan denk ik terug aan 10 jaar geleden toen ik heel voorzichtig zat te knoeien.
Er waren toen ook nog geen goede voorbeelden.
Tegenwoordig kun je zo veel goede ideeen opdoen door gewoon te kijken naar andere websites.
No offense Jordy ( weet niet hoe oud je bent ) maar ik persoonlijk zou me schamen.

Kijk op het internet eens naar goede voorbeelden bv.
http://www.cssbeauty.com/
http://www.cssdrive.com/
http://www.unmatchedstyle.com/

En heb je geen fantasy of kennis dan kun je beter een goede template downloaden en die aanpassen

http://www.opendesigns.org/

Het vervelende is dat als de klant hiervoor betaald ze er al snel achterkomen dat dit niet gaat werken en dan moeten ze weer een nieuwe site hebben die wel voldoet aan 2008 standaarden en look en feel
De klant blijft dan gedupeert achter.
Voor mij dan natuurlijk goed nieuws :) maar ik vind dit vaak wel erg vervelend voor de klant.


Hoop niet dat ik iemand beledig maar ik erger mij wel aan dit soort reviews aanvraag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ceasar Feijen
 
W W

W W

02/02/2008 14:09:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 02.02.2008 14:01:
En heb je geen fantasy of kennis dan kun je beter een goede template downloaden en die aanpassen

http://www.opendesigns.org/


Voorbeelden? Ik kan dit niet echt als een goed voorbeeld beschouwen.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

02/02/2008 14:18:00
Quote Anchor link
@Ceasar, Het uitspreken van je persoonlijke gevoelens omtrent een review is inderdaad offtopic in verhouding tot de Topic. Ik ga er verder ook geen discussie over voeren, Maar een ieder mag zijn ontwerpen opdragen om daar een mening over te horen, hoe goed of slecht het ook is.

@Allen, Laten we ontopic blijven en verder gaan met het beoordelen van de betreffende website en hem te informeren met kritiek waarvan de grondslag positief bedoeld is.
 
Bart van der veen

bart van der veen

02/02/2008 14:37:00
Quote Anchor link
ontwerp technisch laat het inderdaad te wensen over, het is op zich wel netjes gescript (afgezien van de javascript onderaan (head tag))

aangezien het zaterdag is....

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

03/02/2008 09:50:00
Quote Anchor link
@bart
dat brengt al wel wat meer leven in de brouwerij.. maar tog.. erg kleur loos :( maar is idd een stukje beter al..

@jordy
tot mijn grote spijt ben ik het met ceasar eens..
zon site zou je juist offline moeten halen en niet online zetten..

Groet,
DirkJan Heinen
 
J V

J V

04/02/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Blijkt dat ik nog een hoop te leren heb ;) en ik snap wat jullie bedoelen met 'in memoriam' :p.
Probleem is dat het een simpele site is natuurlijk, met maar 4 pagina's en zij mij ongeveer heeft laten zien hoe of wat ze wilde. (ik ben dus niet zelf dingen gaan verzinnen, maar heb eigenlijk gedaan wat zij wilde)
Wat jij hebt bart, ziet er mooi uit vind ik zelf (vooral de header, die is erg mooi)

@ceasar, waarom ik hem laat reviewen is om te horen wat anderen ervan vinden. Bij jou lijkt het me wel duidelijk ;). Iedereen is een keer begonnen en dit is mijn 1e site. Het ging me er dan ook vooral om, om goed html en css te leren en toevallig wilde zij een site hebben waar ik lekker op los kon gaan klooien.
Qua fantasie kan ik nog een hoop leren want een bestaand iets aanpassen naar mijn wensen gaat me een stuk beter af dan zelf iets maken.
Plus dat als ik hem moet laten reviewen door vrouwen die daar spullen komen kopen, ik er niet veel wijzer van word. En jullie wel ervaren zijn en dus dingen te melden hebben waar ik wat aan heb.
Dat ligt overduidelijk bij het designen en niet het programmeren.
In ieder geval bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.