woord word weggefiltert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

06/12/2013 14:00:26
Quote Anchor link
Hallo,
om de 1 of andere reden word het woord test door dit script weggefiltert, ik zou graag willen dat dit niet het geval is, hoe kan ik dit oplossen?

Dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
while($row = mysqli_fetch_assoc($result))
                      {
                        $sql = 'SELECT DATE_FORMAT(datum, "%d/%m/%Y %H:%i:%s") FROM pb WHERE PID = "'.$row['PID'].'"';
                        $resultaat = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                        $datum = mysqli_result($resultaat, 0);
                        if($row['gelezen'] == 0)
                        {
                          $sql = 'SELECT Username FROM users WHERE Id="'.$row['van'].'"';
                          $result = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                          $van = mysqli_result($result, 0);
                          echo "<tr><td><b><a class='one' href='bericht.php?id=".$row['PID']."'>".$row['titel']."</a></b></td><td><b>".$van."</b></td><td> <b>".$datum."</b></td><td><a class='one' href='save.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/save.png' align='left' /></a> <a class='one' href='wisbericht.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/deletemessage.png' align='right' /></a></td></tr>";
                        }
                        else
                        {
                          $sql = 'SELECT Username FROM users WHERE Id="'.$row['van'].'"';
                          $result = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                          $van = mysqli_result($result, 0);
                          echo "<tr><td><a class='one' href='bericht.php?id=".$row['PID']."'>".$row['titel']."</a></td><td>".$van."</td><td> ".$datum."</td><td><a class='one' href='save.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/save.png' align='left' /></a> <a class='one' href='wisbericht.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/deletemessage.png' align='right' /></a></td></tr>";  
                        }    
                      }


en hierbij ook nog het query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = 'SELECT PID, van, titel, bericht, gelezen, datum FROM pb WHERE voor="'.$id.'" && saved=0 ORDER BY datum DESC';
Gewijzigd op 06/12/2013 14:01:24 door Kristof Hendrickx
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 22:20:08
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2013 14:12:48
Quote Anchor link
Het woord test?

Enkel het woord test? Vreemd
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

06/12/2013 14:28:01
Quote Anchor link
inderdaad vreemd, ook als het met een hoofdletter geschreven word gaat het er door, maar zonder hoofdletter niet, waarom is mijn vraag
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2013 14:31:17
Quote Anchor link
Ik kan me niet voorstellen dat dit dan alle code is?
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

06/12/2013 14:46:32
Quote Anchor link
Niet dat het echt meer is, maar dit is de volledige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
echo "<h1>Inbox:</h1>
                  <div style='width: 450px; height: 350px; overflow: auto; padding: 5px'>
                  <table width = 435px border='1' class='forum'>
                  <tr><th>Onderwerp</th><th>Afzender</th><th>Verstuurd</th><th>Actie</th></tr>";
                  $sql = 'SELECT PID, van, titel, bericht, gelezen, datum FROM pb WHERE voor="'.$id.'" && saved=0 ORDER BY datum DESC';
                  $result = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                  if(!$result)
                  {
                    echo "Je berichten konden niet worden geladen, probeer later opnieuw.";
                  }
                  else
                  {
                    if(mysqli_num_rows($result) == 0)
                    {
                      echo "<tr><td align=center colspan='4'>Je hebt nog geen berichten gekregen.</td></tr>";
                    }
                    else
                    {
                      while($row = mysqli_fetch_assoc($result))
                      {
                        $sql = 'SELECT DATE_FORMAT(datum, "%d/%m/%Y %H:%i:%s") FROM pb WHERE PID = "'.$row['PID'].'"';
                        $resultaat = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                        $datum = mysqli_result($resultaat, 0);
                        if($row['gelezen'] == 0)
                        {
                          $sql = 'SELECT Username FROM users WHERE Id="'.$row['van'].'"';
                          $result = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                          $van = mysqli_result($result, 0);
                          echo "<tr><td><b><a class='one' href='bericht.php?id=".$row['PID']."'>".$row['titel']."</a></b></td><td><b>".$van."</b></td><td> <b>".$datum."</b></td><td><a class='one' href='save.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/save.png' align='left' /></a> <a class='one' href='wisbericht.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/deletemessage.png' align='right' /></a></td></tr>";
                        }
                        else
                        {
                          $sql = 'SELECT Username FROM users WHERE Id="'.$row['van'].'"';
                          $result = mysqli_query($db, $sql) OR die('Er liep wat fout, blijft dit voorkomen? Neem dan contact op met ons.');
                          $van = mysqli_result($result, 0);
                          echo "<tr><td><a class='one' href='bericht.php?id=".$row['PID']."'>".$row['titel']."</a></td><td>".$van."</td><td> ".$datum."</td><td><a class='one' href='save.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/save.png' align='left' /></a> <a class='one' href='wisbericht.php?id=".$row['PID']."'><img src='images/deletemessage.png' align='right' /></a></td></tr>";  
                        }    
                      }    
                    }
                  }
                  echo "</table></div>";


Er is ook nog andere code hierrond, maar die hoort bij alle pagina's, ik kan me niet voorstellen dat de fout daar in zit.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2013 14:55:24
Quote Anchor link
Al een gezocht naar het woord test in de volledige code?
Ctrl+ F -> test
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

06/12/2013 15:02:51
Quote Anchor link
Nu wel, geen resultaat :(
Na verder te testen ontdek ik dat de fout ergens anders kan liggen, er komt maar 1 bericht in de inbox te staan

Hierbij is het probleem ook opgelost, ik gebruikte de $result in de while, en zette tijdens de while iets anders in de $result xd
Gewijzigd op 06/12/2013 15:20:58 door Kristof Hendrickx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.