World Domination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 23:25:00
Quote Anchor link
Speel vanaf vrijdag mee met het nieuwste online handelsspel World Domination!

Speel als boer en verzorg het eten, of kies 'n carriere als bedrijfsleider en wordt slapend rijk!

Kies uit één van de twee steden, Brand City of Husseltown, en laat zien wat je waard bent!


Waar?
TradeGame.info
Wanneer?
Vrijdag 13 mei vanaf 19.00 uur
Kosten?
Helemaal niets!

Speelze.
En vertel daarna gelijk wat je ervan vind :)
Gewijzigd op 12/05/2005 23:26:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:12:54
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/05/2005 00:05:00
Quote Anchor link
Was dit het spel waar je aan wou beginnen?
Ik zal eens kijken :).

//Edit
Ik heb me geregistreerd, en heb ff paar opmerkingjes:

- Persoonlijk vind ik de site niet echt mooi, ook is het niet echt handig dat je als je op 'Meld je aan' klikt (of iets anders), het menu weg is, en er geen knop/link terug is.

- Na het registeren moest ik me activeren, alleen was daar geen title ingesteld (beetje slordig :P)

- In je css bestand begin je met <STYLE TYPE="text/css">, zover ik weet hoeft dat niet. (kan het mishebben, maar in de 'hoofd' pagina doe je dat eigenlijk al).

- Je gebruikt ineens een <font color="#FFFFFF">, maar daar zet je geen tekst tussen. Alleen een link en een plaatje, wat is het nu daarvan??

- Bij login zet je een reset knop Clear neer, waarom ineens engels?

- Zo goed als alles in tabellen, behalve de login, naar mijn mening een beetje slordig.

Hoop niet dat je de opmerking verkeerd opvat, je vroeg tenminste om een eerlijk antwoord ;).

Voor de rest lijkt het me een best leuke/uitgebreide site/spel (als ik de spel uitleg bekijk) en kunnen we der best veel van gaan verwachten :).
Gewijzigd op 13/05/2005 00:13:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 00:07:00
Quote Anchor link
Nee, dit spel is van 'n vriend/kennis/mede-lid/etc.
Misschien ga ik hem nog helpen met zijn code opfrissen e.d., alsie wil :P
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/05/2005 00:14:00
Quote Anchor link
Ah, ok :).
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 08:57:00
Quote Anchor link
Als je dat andere topic beetje had bijgehouden had je dat geweten... gisteren was hij nog op 5% :P Heeft hij wel heel erg hard gewerkt...
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Kweenie of jullie al meedoen, maar het is begonnen ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 22:24:00
Quote Anchor link
Krijg om de haverklap een time-out... Kan de bugs niet eens posten...
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 22:34:00
Quote Anchor link
Vreemd, ik heb nergens last van. (a)
 
Remco nvt

Remco nvt

13/05/2005 22:57:00
Quote Anchor link
Ik ook niet. Ik ben de maker.

//- Persoonlijk vind ik de site niet echt mooi, ook is het niet echt handig dat je als je op 'Meld je aan' klikt (of iets anders), het menu weg is, en er geen knop/link terug is.

-> De layout is idd oud. Alleen ik kan op dit moment geen betere maken omdat ik daar niet genoeg kennis voor heb.

// Na het registeren moest ik me activeren, alleen was daar geen title ingesteld (beetje slordig :P)

-> dat is raar. Want ik zie totaal geen fout erin. Alles is zoals de rest.


//In je css bestand begin je met <STYLE TYPE="text/css">, zover ik weet hoeft dat niet. (kan het mishebben, maar in de 'hoofd' pagina doe je dat eigenlijk al).
// Je gebruikt ineens een <font color="#FFFFFF">, maar daar zet je geen tekst tussen. Alleen een link en een plaatje, wat is het nu daarvan??

-> De layout heb ik niet gemaakt. En anders kon ik het niet vinden.


//Bij login zet je een reset knop Clear neer, waarom ineens engels?

->Was in het engels begonnen. Zulke kleinen dingen zijn dus ontschoten in de vertaling



// Zo goed als alles in tabellen, behalve de login, naar mijn mening een beetje slordig.

->fixed


Server heeft soms kuren idd. De eigenaar gaat waarschijnelijk binnenkort naar nieuwe datacenter.
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2005 23:01:00
Quote Anchor link
[nietzostillehint]
Nog op zoek naar een leuke layout?
Kijk even op Opensource Webdesign
[/nietzostillehint]
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 23:43:00
Quote Anchor link
Remco:
Server heeft soms kuren idd. De eigenaar gaat waarschijnelijk binnenkort naar nieuwe datacenter.


Daarom waarschijnlijk de time-out bij mij...
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 09:29:00
Quote Anchor link
Eerlijk, ik was het spel al na tien minuten beu. :o(
Omdat Ik totaal verloren loop in het spel.

Het is onduidelijk in welke stad, straat je bent. De kaart helpt daar zeker niet bij.

Speluitleg is te beknopt.
 
Remco nvt

Remco nvt

21/05/2005 12:54:00
Quote Anchor link
Zal er iets aan doen. Daarom is hij nog maar beta ;)
 
Zim Zim

Zim Zim

21/05/2005 16:39:00
Quote Anchor link
Ik snap er eigenlijk helemaal niets vanHoe kan je dingen kopen bijvoorbeeld?
 
Remco nvt

Remco nvt

21/05/2005 18:33:00
Quote Anchor link
Je gaat naar een winkel en koop spullen:

Straat-> straat kiezen en dan een winkel ingaan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:29:00
Quote Anchor link
Vond ik ook erg onduidelijk hoor...

En als je te weinig geld hebt, geeft hij geen melding, maar zegt hij gewoon dat je 0 Dm heb uitgegeven..
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

21/05/2005 22:49:00
Quote Anchor link
Ik krijg pijn aan m'n ogen als ik er naar kijk... kwam niet verder dan het aanmelden :P
 
Mitch X

Mitch X

21/05/2005 22:57:00
Quote Anchor link
'n nieuwe layout komt eraan hoor :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.