www.schapenzeggen.be

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek s

niek s

09/03/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Hey,

Zouden jullie een review willen geven over mijn site? www.schapenzeggen.be
Beveiliging, design, etc etc.
Het is een site gemaakt, bedoelt, om dingen op te posten. Schapen! :D :P

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:55:35
 
Simon Blok

Simon Blok

09/03/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Grappig. Je kan alleen wel meerdere keren stemmen!
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt, misschien voor een volgende versie dat controleren ofzo.
 
- wes  -

- wes -

09/03/2007 15:43:00
Quote Anchor link
geweldige url :D
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:44:00
Quote Anchor link
haha, thnx wes! :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20,0' at line 1

Dat is wel slordig. Je kunt op de eerste pagina van overzicht gewoon vorige indrukken en deze errror produceren


Edit:

Gedeeltelijk pwned
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
hoeft ook niet Jacco, de bovenste header met 'schapen zeggen be' is aanklikbaar.

En dat tweede probleem ben ik nu aan het fixen.

Edit:

gefixt!


Dit soort reacties ben ik dus best wel blij mee, is dat ook meteen verholpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Thijs X

Thijs X

09/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars bij het Outputten van de reacties ect!
 
W W

W W

09/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Ik vind de website grappig, vooral de url. Maar wat wil je dr mee bereiken? Geld inzamelen zodat je een schaap kunt kopen? :P
 
Scrptr

Scrptr

09/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
nee zijn doel is natuurlijk een hele kudde schapen te kopen :P
 
Niek s

niek s

09/03/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Nee mijn doel is dat het een van de meest melige sites ever wordt :P Niks serieus ofzo. Ik doe trouwens html special chars bij outputten.
 
Ponzi

Ponzi

09/03/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .
 
Niek s

niek s

09/03/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ponzi schreef op 09.03.2007 16:57:
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .


Maakt niet uit hoor. Iedereen zijn eigen smaak. Maar om de url had ik hem ook genomen. Maar wat ik er nu verder voor dingen op moet gaan zetten behalve dit. Is voor mij nog ' een raadsel '. Dus als jullie nog melige iedeeen hebben, ik hoor ze graag!

Edit:
Zo te zien waren er toch nog wat problemen met de HTML Injection. Maar die zijn nu als het goed is opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Niek s

niek s

10/03/2007 21:47:00
Quote Anchor link
iemand anders nog?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Doe nou eens echte transparantie...
 
Niek s

niek s

10/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
wat bedoel je Arjan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/03/2007 00:10:00
Quote Anchor link
Dat je geen plaatje van donkerder gras moet nemen, op de plek waar de tekst staat, maar gewoon een div met een grijze achtergrond en wat transparantie..
 
Leo

Leo

11/03/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#content {
    background: #000;
    filter: alpha(opacity=80); -moz-opacity: 0.80; opacity: 0.80; -khtml-opacity: 0.80;
}


Zoiets dus.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

11/03/2007 12:13:00
Quote Anchor link
die URL! waarom kwam ik er niet eerder op :(
 
Ponzi

Ponzi

11/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Status www.schapenzeggen.nl: Domeinnaam is vrij!

Als je nu een nederlander bent :-) , maarja dan blijft het nog steeds niet origineel. Een vriend van mij had ook een leuke domeinnaam (www.smaaktnaarmeer.be) en die hebben ze ook gewoon overgenomen in .nl. Zwak, maar wat doe je er tegen?

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

11/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dan heb je de grap nog steeds niet ponzi.

www.schapenzeggen.be
www.schapenzeggen beeee!!

schapen zeggen dus bee ;)

En ik ben zelf ook nederlander, maar dit is gewoon leuker. Want ik heb nog nooit een schaap 'nl' horen zeggen.

Ik zal eens kijken naar die opacity dinges.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.