www.team5ectrunners.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 13:51:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Naar aanleiding van het topic van Arjan Kapteijn heb ik ook mijn Roparun-team site een nieuwe look gegeven. Graag hoor ik van jullie wat jullie er van vinden, en dan graag met argumenten erbij.

klik naar de website
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:42:18
 
Steven Prins

Steven Prins

10/03/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Zit er mooi uit, uitstekend!
 
Winston Smith

Winston Smith

10/03/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Ziet er inderdaad prima uit hier, niks op aan te merken.
 

10/03/2007 14:04:00
Quote Anchor link
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

Lettertype is duidelijk en op een goed formaat.
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

Wisselende header?
 
Jan H

Jan H

10/03/2007 14:09:00
Quote Anchor link
mooie website!

Leuk om hier ook roparun-collega's tegen te komen, ik ben namelijk webmaster van een roparunteam uit België.

Onze website: http://kloddelopers.aczele.be/2007/index.php
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
goede opzet ff wat overdenk puntjes:

- met een breedte van 838 px past het niet niet meer 800*600 bij 775px nog wel, ik denk dat je met wat handig schuiven met je margin e.d. je dat ook mooi kunt meepakken.

- de rode balken trekken alle aandacht, terwijl ze eigelijk geen functie hebben. misschien wat afzwakken, zacht oranje (dat lijkt de groepskleur te zijn, uit shirts en logo)

- houd je menu consistent (sponsort zijn nu anders dan de rest) en de koppen op je menu's (menu ropa-run 2007 sponsort 2007) mogen er best wat mee uitspring. je fasering is goed, maar voor het ook visueel door. (iets met een gekleurde achtergrond, extra bold oid, zou al mooi zijn)

- wat er echt nog ONTBREEKT is een footer, zo'n balk onderaan, is een duidelijke afsluiting, ik heb nog zelf het idee dat er iets mis is met je pagina. daar moet "Design ontworpen door Terence Hersbach, alle rechten voorbehouden" dan in staan of iets dergelijks...

het zijn van die kleine puntjes, ik bedoel het hoeft niet, het komt gewoon de leesbaarheid nog wat tengoede.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.

gedaan, idd beter
Quote:
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

ook gedaan

Quote:
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

hoe bedoel je?

Quote:
Wisselende header?

dat wilde ik later nog gaan doen als ik wat meer leuke foto's heb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/03/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Wat ik eerder al zei, gewoon een prachtige en rustige website. Misschien is het leuk om wat persoonlijke ervaringen toe te voegen, waarom doen mensen mee? Vraag er eens na en je komt erachter dat er soms hele indrukwekkende verhalen achter zitten.

Gisteren avond heb ik ook de henzenrunners geupdate. Het wachten is nu alleen nog op de foto's van de fotograaf :). Wel grappig trouwens, dat twee mods zich beide bezig houden met hetzelfde doel. Misschien moeten we daar eens wat mee gaan doen, php-scripts verkopen of een andere service aanbieden :P.

Edit, wat wel handig is om toe te voegen, een print stylesheet. Wat ik tijdens de vergaderingen merk is dat vele bijv. nieuwspagina en/of agenda uitprinten. Dan is het wel handig dat je niet de hele scherm op je a4tje krijgt maar alleen de content. Check onze site :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 

10/03/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Gewoon voor elke twee sponser een rij in je tabel aanmaken.
Doordat DutchRVS kleiner is als die ernaast staat begint de volgende op een andere hoogte
 
Frank Keulen

Frank Keulen

10/03/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Ziet er overzichtelijk en rustig uit, zeer mooi!
 
Daan

Daan

10/03/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Bij een hover van een link die je al bezocht hebt (in het menu) krijg je niet meer die grijze achtergrond. Dat is best wel verwarrend..
 
Reinhout

reinhout

10/03/2007 16:16:00
Quote Anchor link
heb je dit met een specifiek prog gemaakt? zou graag eens weten welk
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
website komen uit CREATIVE GEESTEN en niet uit programma's
net als architectuur en gedichten....

soms..
 
Jan geen

Jan geen

10/03/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Mooi gedaan!
 
Niek Weevers

Niek Weevers

19/03/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit. Is goed leesbaar. Ik ben het met Bart eens dat een footer een pagina altijd mooi afsluit. Je krijgt dan niet het idee dat je nog verder kan scrollen.
Ik ben zelf ook niet zo'n voorstander van een menu op deze manier.
Sowieso al niet 'menu' erboven zetten. Een menu moet uit zich zelf al opvallen. En ook mooi en duidelijk is wanneer je op een pagina bent, je dat ook kan aflezen uit het menu.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.