Zoekfunctie werkt niet

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »
Moshe Dew

Moshe Dew

07/07/2022 04:19:50
Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom ik met onderstaande code geen results krijg?
Had eerst een enkele submitfield en dat werkte prima maar wilde het ombouwen naar meerdere zoekopties.
wilde met array_key_exists kijken welke submit precies was gebruikt op basis van een uniek ID, en vervolgens bijbehorende query injection doen. Er komen geen resultaten naar boven, geen errors en ook niet $output


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php
    require ("test2.php");
    require ("header.php");
    require ("footer.php");
    
?>

    <form method="post"> Zoek op:                                                                                                          
    <input type ="text" name="searchName" id="s_id_Name">    
    <input type ="submit" name="submit" value="Naam" id="id_name"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPlace" id="s_id_Place">
    <input type ="submit" name="submitP" value="Plaats" id="id_place"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPhone" id="s_id_Phone">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Telefoonnummer" id="id_phone">&nbsp &nbsp &nbsp
    <input type ="text" name="searchEmail" id="s_id_Email">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Email">
    </form>
    
    
        <table>
                <thead>
                    <tr>
                        <th>
                            Voornaam
                        </th>
                        <th>
                            Achternaam
                        </th>
                        <th>
                            Straat
                        </th>
                        <th>
                            Plaats
                        </th>
                        <th>
                            Email
                        </th>
                        <th>
                            Telefoon
                        </th>
                        <th>
                            Bijlage
                        </th>
                    </tr>
                </thead>
<?php
    $output
= NULL;

// zodra zoek op een zoekknop wordt gesubmit, maak connectie en stop input in variabelen voor injection
if(isset($_POST['submit'])){
            $mysqli = $connection->db_connection;
            $searchName = $_POST['searchName'];
            $searchPlace = $_POST['searchPlace'];
            $searchPhone = $_POST['searchPhone'];
            
    // querys in variabelen stoppen
            $searchResultName = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE p.voornaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id OR p.achternaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPlace = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE a.plaats LIKE '%".$searchPlace."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
                
    // controleer welke submit wordt gebruikt, inject de bijbehorende query, geef resultaat weer of error
    if(array_key_exists('s_id_name',$_POST)){
        if($searchResultName->num_rows > 0){
            while($row = $searchResultName->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_place',$_POST)){
        if ($searchResultPlace->num_rows > 0){    
            while($row = $searchResultPlace->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_phone',$_POST)){
        if ($searchResultPhone->num_rows > 0){    
        while($row = $searchResultPhone->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }
}
else {
    exit;
    }

?>

    </table>
<?php echo $output ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 05:24:57
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2022 08:34:25
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST,true).'</pre>';
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/07/2022 10:07:28
Anchor link
Ik heb je code niet grondig bekeken, maar

id="s_id_Name"

en vervolgens controleer je op

array_key_exists('s_id_name',$_POST)

Zie het verschil in hoofdletter.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 11:59:43
Anchor link
regel 49:

if(isset($_POST['submit'])){

dus als een andere knop gebruikt is, dan kom je al niet verder....

Daarnaast: je voert wel 4x een query uit. Terwijl je de resultaten alleen maar van 1 wilt laten zien?

Ik zou ofwel gewoon 1 zoekterm pakken en die loslaten in 1 query op verschillende velden:

.. WHERE email like '%ivo%' or voornaam like '%ivo%' or telefoon like '%ivo%'

ofwel alles wat hetzelfde is in de query eenmalig noteren en dan dynamisch een WHERE erachter plakken.

Zelfde geldt voor je weergave van de resultaten: daar bouw je nu ook 3 of 3x dezelfde html-output: kies daar voor een resultset en geef dat weer.
dus $result = $resultNaam en dan de daarvoor eenmalig een blok html.

Als je nu de query aanpast omdat je ook de geslachten wilt ophalen, dan moet dat in 4voud. en daarna nog in 4voud voor het weergeven.


alternatief zou ook nog kunnen zijn dat je kijkt of iemand het zoekveld Email heeft ingevuld en dan daarop handelt

Dus iemand vult Email deels in en telefoon deels.
Dus wordt de query ... WHERE email like '%ivo%' OR/AND telefoon like '%0611%'

Denk dat je gewoon 1 submitknop moet maken en dat dat een hoop oplost
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2022 12:49:20
Anchor link
Het eerste punt van Ivo:

gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {


Je wilt weten of er ge-POST is, en niet of er op een knop gedrukt is.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 16:05:31
Anchor link
En als je dat aangepast hebt:

zoek eens op de naam "Jeannne d'Arc"

Keywords: Esacaping en SQL-injection
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2022 09:26:56
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.