array meerdere users

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
Filip Van Daele

Filip Van Daele

29/09/2010 23:01:23
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben niet goed in php (gebruik alleen bestaande scripts).
Ik heb volgend stuk code dat ik wil aanpassen naar meerdere users en passwords:

if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}
if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}
if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;


Kan iemand me zeggen hoe ik dit stuk code dan moet aanpassen?
Alvast bedankt hoor!

fvd
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 12:32:18
 
Th van

Th van

29/09/2010 23:03:06
Quote Anchor link
Liever zet je het tussen code -tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}

if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}

if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;
?>


En heb je al wel eens gehoord van inspringen?
Dus alles wat in een if staat, een tab er voor.

Dus zo ongeveer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        
        if ($user == '' || $user != 'admin') {
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 23:06:23 door Th van
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:06:38
Quote Anchor link
Beste Theodoor,

Dank je voor de correctie.
Het zou nog mooier zijn mocht iemand me kunnen helpen...

Groeten,
FVD
 
Th van

Th van

30/09/2010 20:10:50
Quote Anchor link
Misschien zou je wat meer van je code willen posten? Dat maakt het wat makkelijker;)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:17:29
Quote Anchor link
Stel je nu eens voor, je hebt een site, 100 mensen registreren zich per dag.
Voor iedere bezoeker komt er dus een stukje PHP code bij op je site.
Daarnaast zou je nog meer info van een bezoekers willen bijhouden (Email, geboortedatum, etc).

Ga je dit dat allemaal in je PHP code verwerken? Je hebt hopelijk wel wat beters te doen ;P

Je zult toch gebruik moeten maken van een database om gebruikers gegevens in op te slaan.
Met een SELECT query kun je dan controleren of login naam en wachtwoord in de database staan. Zorg er wel voor dan de combinatie login naam en wachwoord uniek is (unique index). Anders zou ik wel eens als Piet kunnen inloggen ik ben toch echt Martijn :D
Dit lijkt mij niet al te moeilijk als je een aantal tutorials doorleest.
Gewijzigd op 30/09/2010 20:20:43 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:30:28
Quote Anchor link
Beste Martijn,

Het is slechts voor en paar mensen, wordt dus niet uitgebreid, max 5 of zo.

Hier is de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        if ($user == '' || $user != 'admin') {    
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
else {
            echo '<p class="error">Please fill in your correct ';
            if (isset($errors['user']))
                echo 'username';
            if (count($errors) == 2)
                echo ' and ';
            if (isset($errors['pass']))
                echo 'password';
            echo '.</p>', "\n";
        }
    }
}

if (isset($_SESSION['user'])) {
    $user = $_SESSION['user'];
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 30/09/2010 20:32:13 door Filip Van Daele
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:51:20
Quote Anchor link
Zonder database zou je het zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}

?>
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:59:24
Quote Anchor link
Martijn,

Als ik dat zo doe krijg ik een "500 internal server error" :-(
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:05:28
Quote Anchor link
Volgens mij had je al session_start() in je script staan haal die van mij er eens uit.

Deze functie moet namelijk als eerste worden uitgevoerd, dus voor dat je iets op het scherm zet. Anders krijg je problemen.
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:23:35
Quote Anchor link
Hey Martijn,
Al beter zo ja, geen error meer, maar wel blanco pagina...
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:26:59
Quote Anchor link
Als je regel 24 t/m 50 van jou code verwijderd en deze vervangt door mijn code (zonder die session_start() dan) zou het goed moeten gaan.

Edit:

Zet anders dit ook nog even bovenin je scrip (nog veel session_start())
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Als alles werkt van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:28:47 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:51:53
Quote Anchor link
MArtijn,

Nog steeds niet vrees ik :-(
Terug een 500 internal...

Hier is nog even wat ik nu in totaal heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>



<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

30/09/2010 21:52:09
Quote Anchor link
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
session_start();
?>


Geen uitvoor voor session_start() dus ook geen enters.

Thomas de Roo op 30/09/2010 21:52:09:
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?

hehe ;D

Edit:


Je hebt een error in de code:

Zoek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>


en vervang door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

   $user = $_SESSION['user'];
?>


Je moet dus een } verwijderen.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:59:14 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:57:06
Quote Anchor link
aangepast zo, geen lege regels of zo, nog steeds blanco (500)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:59:30
Quote Anchor link
Zie edit ^^^^
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 22:13:37
Quote Anchor link
Haha! works like a charm...
Hartelijk dank iedereen (vooral Martijn ;-) )
Jullie hebben me voortreffelijk geholpen!

Beste groeten,
Filip
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.