array meerdere users

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »
Filip Van Daele

Filip Van Daele

29/09/2010 23:01:23
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben niet goed in php (gebruik alleen bestaande scripts).
Ik heb volgend stuk code dat ik wil aanpassen naar meerdere users en passwords:

if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}
if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}
if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;


Kan iemand me zeggen hoe ik dit stuk code dan moet aanpassen?
Alvast bedankt hoor!

fvd
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 14:15:58
 
Th van

Th van

29/09/2010 23:03:06
Quote Anchor link
Liever zet je het tussen code -tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
$user = '';
$pass = '';
if (isset($_POST['login'])) {
$user = strtolower(trim($_POST['user']));
$pass = $_POST['pass'];
$errors = array();
if ($user == '' || $user != 'admin') {
$errors['user'] = '';
}

if ($pass == '' || $pass != '123456') {
$errors['pass'] = '';
}

if (empty($errors)) {
$_SESSION['user'] = $user;
?>


En heb je al wel eens gehoord van inspringen?
Dus alles wat in een if staat, een tab er voor.

Dus zo ongeveer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        
        if ($user == '' || $user != 'admin') {
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 29/09/2010 23:06:23 door Th van
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:06:38
Quote Anchor link
Beste Theodoor,

Dank je voor de correctie.
Het zou nog mooier zijn mocht iemand me kunnen helpen...

Groeten,
FVD
 
Th van

Th van

30/09/2010 20:10:50
Quote Anchor link
Misschien zou je wat meer van je code willen posten? Dat maakt het wat makkelijker;)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:17:29
Quote Anchor link
Stel je nu eens voor, je hebt een site, 100 mensen registreren zich per dag.
Voor iedere bezoeker komt er dus een stukje PHP code bij op je site.
Daarnaast zou je nog meer info van een bezoekers willen bijhouden (Email, geboortedatum, etc).

Ga je dit dat allemaal in je PHP code verwerken? Je hebt hopelijk wel wat beters te doen ;P

Je zult toch gebruik moeten maken van een database om gebruikers gegevens in op te slaan.
Met een SELECT query kun je dan controleren of login naam en wachtwoord in de database staan. Zorg er wel voor dan de combinatie login naam en wachwoord uniek is (unique index). Anders zou ik wel eens als Piet kunnen inloggen ik ben toch echt Martijn :D
Dit lijkt mij niet al te moeilijk als je een aantal tutorials doorleest.
Gewijzigd op 30/09/2010 20:20:43 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:30:28
Quote Anchor link
Beste Martijn,

Het is slechts voor en paar mensen, wordt dus niet uitgebreid, max 5 of zo.

Hier is de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];
        $errors = array();
        if ($user == '' || $user != 'admin') {    
            $errors['user'] = '';
        }

        if ($pass == '' || $pass != '123456') {
            $errors['pass'] = '';
        }

        if (empty($errors)) {
            $_SESSION['user'] = $user;
        }
else {
            echo '<p class="error">Please fill in your correct ';
            if (isset($errors['user']))
                echo 'username';
            if (count($errors) == 2)
                echo ' and ';
            if (isset($errors['pass']))
                echo 'password';
            echo '.</p>', "\n";
        }
    }
}

if (isset($_SESSION['user'])) {
    $user = $_SESSION['user'];
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 30/09/2010 20:32:13 door Filip Van Daele
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 20:51:20
Quote Anchor link
Zonder database zou je het zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}

?>
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 20:59:24
Quote Anchor link
Martijn,

Als ik dat zo doe krijg ik een "500 internal server error" :-(
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:05:28
Quote Anchor link
Volgens mij had je al session_start() in je script staan haal die van mij er eens uit.

Deze functie moet namelijk als eerste worden uitgevoerd, dus voor dat je iets op het scherm zet. Anders krijg je problemen.
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:23:35
Quote Anchor link
Hey Martijn,
Al beter zo ja, geen error meer, maar wel blanco pagina...
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:26:59
Quote Anchor link
Als je regel 24 t/m 50 van jou code verwijderd en deze vervangt door mijn code (zonder die session_start() dan) zou het goed moeten gaan.

Edit:

Zet anders dit ook nog even bovenin je scrip (nog veel session_start())
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Als alles werkt van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:28:47 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:51:53
Quote Anchor link
MArtijn,

Nog steeds niet vrees ik :-(
Terug een 500 internal...

Hier is nog even wat ik nu in totaal heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>



<?php session_start();?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>CMS</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<h1>CMS</h1>
<?php
if (empty($_POST) && isset($_GET['action'])) {
        $action = $_GET['action'];
        switch ($action) {
            case
'logout':
                session_unset();
                session_destroy();
                break;
    }
}

if (!isset($_SESSION['user'])) {
    $user = '';
    $pass = '';
    
    if (isset($_POST['login'])) {
        $user = strtolower(trim($_POST['user']));
        $pass = $_POST['pass'];

        $aUserLogin = array(
            'piet1' => 'geheim1',
            'piet2' => 'geheim2',
            'piet3' => 'geheim3',
            'piet4' => 'geheim4',
            'piet5' => 'geheim5'            
            );
        
        
        if( isset($aUserLogin[$user])
            &&
$aUserLogin[$user] == $pass )
        {

            // Login gegevens zijn goed
            $_SESSION['user'] = $user;
        }

        else
        {
            // Login gegevens zijn fout
        }
    }
}


// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>

<div id="headertext">
    <p class="l">You are logged in as <strong><?php echo $user?></strong>.</p>
    <p class="r"><a href="?action=logout">Logout</a></p>
</div>
<?php
    if (isset($_POST['edit'])) {
        if (file_put_contents('homecontent.txt', $_POST['homecontent']))
            echo '<p class="succes">Your changes are saved.</p>', "\n";
    }

    $homecontent = file_get_contents('homecontent.txt');
?>

<form method="post" action="">
    <p>Here you can edit your homepage text:</p>
    <textarea name="homecontent" id="homecontent" rows="20" cols="55"><?php echo $homecontent?></textarea>
    <p><button type="submit" name="edit">Save changes</button></p>
</form>
<?php } else {?>
<form method="post" action="" id="login">
    <p>
        <label for="user">Username:</label><input type="text" name="user" id="user" value="<?php echo $user?>" />
    </p>
    <p>
        <label for="pass">Password:</label><input type="password" name="pass" id="pass" value="<?php echo $pass?>" />
    </p>
    <p>
        <button type="submit" name="login">Login</button>
    </p>
</form>
<?php }?>
</div>
</body>
</html>
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

30/09/2010 21:52:09
Quote Anchor link
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
session_start();
?>


Geen uitvoor voor session_start() dus ook geen enters.

Thomas de Roo op 30/09/2010 21:52:09:
Filip Van Daele op 30/09/2010 21:23:35:
blanco pagina...

Martijn's code heeft dan ook geen outpout, eh?

hehe ;D

Edit:


Je hebt een error in de code:

Zoek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

    //print_r($_SESSION['user']);
}
?>


en vervang door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
// Als gebruiker ingelogd is
if( isset($_SESSION['user']) )
{

   $user = $_SESSION['user'];
?>


Je moet dus een } verwijderen.
Gewijzigd op 30/09/2010 21:59:14 door Martijn B
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 21:57:06
Quote Anchor link
aangepast zo, geen lege regels of zo, nog steeds blanco (500)
 
Martijn B

Martijn B

30/09/2010 21:59:30
Quote Anchor link
Zie edit ^^^^
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

30/09/2010 22:13:37
Quote Anchor link
Haha! works like a charm...
Hartelijk dank iedereen (vooral Martijn ;-) )
Jullie hebben me voortreffelijk geholpen!

Beste groeten,
Filip
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.