Banner plaatsen fout? (eurobellen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:37:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem. Het bannerscript deed het voorheen prima maar de leden konden een banner voor een kleine vergoeding toevoegen. Nu krijg ik de volgende fout.

Notice: Undefined variable: host in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbpass in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kuyvgmpe_site'@'localhost' (using password: NO) in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbnaam in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Met vriendelijke groet,

Leroy Schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:50:04
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:43:02
Quote Anchor link
waarom zit je niet op je ander account?
Gewijzigd op 26/02/2011 14:43:11 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:49:29
Quote Anchor link
Omdat dat account niet meer in gebruik is.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:08:01
Quote Anchor link
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


@ts: je database connectie kan de twee variabelen niet vinden waarin de host en pass staan, daar gaat het nu dus fout. Je zal wat meer code moeten geven om verder geholpen te kunnen worden..
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:09:33
Quote Anchor link
Mar cel op 26/02/2011 15:08:01:
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


1. Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn. Het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
2. Het account van een geregistreerde gebruiker die zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt kan door de redactie worden gesloten.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:15:29
Quote Anchor link
Je moet het allemaal niet zo strict opvatten, de ts was misschien zijn pw kwijt, dus maakt een nieuw account aan, niets mis mee toch? Met die regel wordt wat anders bedoeld.

Help mensen een ipv beetje politie mannetje te spelen.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:16:54 door Mar cel
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:44:47
Quote Anchor link
Okee,, de config php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$sitenaam
= "Promootsnel.nl";
$koop = "http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add";

$host = "localhost";
$dbuser = "kuyvgmpe_site";
$dbpass = "........";
$dbnaam = "kuyvgmpe_site";

$aantalkliks = "100";    //hoeveel bannerkliks men krijgt voor 1.30 euro
$aantalviews = "1000";     //hoeveel bannerviews men krijgt voor 1.30 euro

$banner120 = "0";        //banners met de afmeting 120x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner234 = "0";        //banners met de afmeting 234x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner468 = "1";        //banners met de afmeting 468x60 toestaan:  1=ja  0=nee

$mailonderwerp = "Uw advertentie credits van ".$sitenaam." zijn op!";
$mailafzender = "[email protected]";

$mailbericht = "Beste webmaster,

Uw advertentiecampagne op onze site is afgelopen,
u kunt nieuwe banner kliks/views kopen via:

"
.$koop."

Met vriendelijke groet,
"
.$sitenaam." adserver";

?>



deze gegevens zijn goed ingevuld het probleem ontstond plotseling
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:49:15
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv <?
Gewijzigd op 26/02/2011 15:49:52 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:50:28
Quote Anchor link
Ik denk niet dit het probleem oplost? En hiervoor deed hij het ook met deze code
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:52:34
Quote Anchor link
indien php is geüpdatet kan het zijn dat short-tags niet meer worden ondersteunt. sowieso moet je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
gebruiken.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:52:50 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:04:11
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 16:10:18
Quote Anchor link
Je config lijkt goed. Wordt het bestand wel geincluded bij je dbconnectie?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:12:01
Quote Anchor link
Sorry maar dit is iets te ingewikkeld haha. Kan je het mischien iets anders uitleggen.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 16:13:39
Quote Anchor link
heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'config.php'; # link naar config bestand
?>


wel staan in je juiste bestand?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:15:26
Quote Anchor link
Ja wand hiervoor werkte alles nog zo als het hoorde plotseling niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:20:05
Quote Anchor link
Zeker weten? Want er wordt nu op dit moment teruggevallen op de standaard-inloggegevens van MySQL die niet werken (wat logisch is).

Klopt het pad wel naar de config, staat die wel in dezelfde map?
Gewijzigd op 26/02/2011 16:20:47 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:21:03
Quote Anchor link
Ja ik weet dit zeker hiervoor werkten alles nog nu plotseling niet meer.

Toevoeging op 26/02/2011 16:23:20:

ja hij staat in de zelfde map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:31:29
Quote Anchor link
Laat (de relevante code van) view468.php eens zien?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:40:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
//verbinden
include "config.php";
$connectie = mysql_connect( $host, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db( $dbnaam, $connectie );

$sql = mysql_query("SELECT * FROM banner_ads WHERE actief = '1' AND breedte = '468' ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die (mysql_error());
$banners = mysql_num_rows($sql);

    if($banners == 0) {
        echo "<a href=\"http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add\">Jouw Banner Hier ?</a> \n"; } else {  

while ($list = mysql_fetch_object($sql)) {

//waardes opnieuw opbouwen voor weergave        
$idnr = $list->id ;
$plaatjeurl = $list->plaatjeurl ;
$siteurl = $list->siteurl ;
$mailadres = $list->email ;
$resterend = $list->resterend ;

if ($list->soort == 1) { $soort = "1"; }
else { $soort = "2"; }
}


$een = 1;
if ($soort == 2) {
    $resterend2 = $resterend-$een;
    if ($resterend2 < $een) {
$query = "UPDATE banner_ads SET actief = 0 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens mislukt.");
mail("$mailadres", "$mailonderwerp", "$mailbericht", "From:$mailafzender"); }
else {
$query = "UPDATE banner_ads SET resterend = $resterend2 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens 2 mislukt.");
    } }


else { }

//weergeven
echo "<a href=http://www.promootsnel.nl/plaats_banner/klik.php?id=$idnr target=\"_blank\"><img src=$plaatjeurl width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"></a><br /><a href=http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add>Jouw banner hier ?</a>";

}


?>
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:47:37
Quote Anchor link
hmm raar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$filename
= 'config.php';

if (file_exists($filename)) {
 include 'config.php';
}

else{
echo 'kan config niet vinden';
}

?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 17:04:50
Quote Anchor link
Inplaats van?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.