Banner plaatsen fout? (eurobellen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:37:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem. Het bannerscript deed het voorheen prima maar de leden konden een banner voor een kleine vergoeding toevoegen. Nu krijg ik de volgende fout.

Notice: Undefined variable: host in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbpass in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kuyvgmpe_site'@'localhost' (using password: NO) in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 4

Notice: Undefined variable: dbnaam in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/kuyvgmpe/domains/promootsnel.nl/public_html/plaats_banner/view468.php on line 5

Met vriendelijke groet,

Leroy Schouten
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 01:31:38
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:43:02
Quote Anchor link
waarom zit je niet op je ander account?
Gewijzigd op 26/02/2011 14:43:11 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 14:49:29
Quote Anchor link
Omdat dat account niet meer in gebruik is.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:08:01
Quote Anchor link
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


@ts: je database connectie kan de twee variabelen niet vinden waarin de host en pass staan, daar gaat het nu dus fout. Je zal wat meer code moeten geven om verder geholpen te kunnen worden..
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:09:33
Quote Anchor link
Mar cel op 26/02/2011 15:08:01:
@jasper; zeur toch niet telkens zo over dat account gebeuren, wat maakt jou dat nou uit? :)


1. Het is niet toegestaan om onder twee accounts actief te zijn. Het gebruik van een "valse" identiteit is niet toegestaan.
2. Het account van een geregistreerde gebruiker die zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt kan door de redactie worden gesloten.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 15:15:29
Quote Anchor link
Je moet het allemaal niet zo strict opvatten, de ts was misschien zijn pw kwijt, dus maakt een nieuw account aan, niets mis mee toch? Met die regel wordt wat anders bedoeld.

Help mensen een ipv beetje politie mannetje te spelen.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:16:54 door Mar cel
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:44:47
Quote Anchor link
Okee,, de config php.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$sitenaam
= "Promootsnel.nl";
$koop = "http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add";

$host = "localhost";
$dbuser = "kuyvgmpe_site";
$dbpass = "........";
$dbnaam = "kuyvgmpe_site";

$aantalkliks = "100";    //hoeveel bannerkliks men krijgt voor 1.30 euro
$aantalviews = "1000";     //hoeveel bannerviews men krijgt voor 1.30 euro

$banner120 = "0";        //banners met de afmeting 120x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner234 = "0";        //banners met de afmeting 234x60 toestaan:  1=ja  0=nee
$banner468 = "1";        //banners met de afmeting 468x60 toestaan:  1=ja  0=nee

$mailonderwerp = "Uw advertentie credits van ".$sitenaam." zijn op!";
$mailafzender = "[email protected]";

$mailbericht = "Beste webmaster,

Uw advertentiecampagne op onze site is afgelopen,
u kunt nieuwe banner kliks/views kopen via:

"
.$koop."

Met vriendelijke groet,
"
.$sitenaam." adserver";

?>



deze gegevens zijn goed ingevuld het probleem ontstond plotseling
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:49:15
Quote Anchor link
gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv <?
Gewijzigd op 26/02/2011 15:49:52 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 15:50:28
Quote Anchor link
Ik denk niet dit het probleem oplost? En hiervoor deed hij het ook met deze code
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 15:52:34
Quote Anchor link
indien php is geüpdatet kan het zijn dat short-tags niet meer worden ondersteunt. sowieso moet je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
gebruiken.
Gewijzigd op 26/02/2011 15:52:50 door Jasper DS
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:04:11
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast.
 
Mar cel

Mar cel

26/02/2011 16:10:18
Quote Anchor link
Je config lijkt goed. Wordt het bestand wel geincluded bij je dbconnectie?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:12:01
Quote Anchor link
Sorry maar dit is iets te ingewikkeld haha. Kan je het mischien iets anders uitleggen.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 16:13:39
Quote Anchor link
heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'config.php'; # link naar config bestand
?>


wel staan in je juiste bestand?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:15:26
Quote Anchor link
Ja wand hiervoor werkte alles nog zo als het hoorde plotseling niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:20:05
Quote Anchor link
Zeker weten? Want er wordt nu op dit moment teruggevallen op de standaard-inloggegevens van MySQL die niet werken (wat logisch is).

Klopt het pad wel naar de config, staat die wel in dezelfde map?
Gewijzigd op 26/02/2011 16:20:47 door - Ariën -
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:21:03
Quote Anchor link
Ja ik weet dit zeker hiervoor werkten alles nog nu plotseling niet meer.

Toevoeging op 26/02/2011 16:23:20:

ja hij staat in de zelfde map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 16:31:29
Quote Anchor link
Laat (de relevante code van) view468.php eens zien?
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 16:40:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
//verbinden
include "config.php";
$connectie = mysql_connect( $host, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db( $dbnaam, $connectie );

$sql = mysql_query("SELECT * FROM banner_ads WHERE actief = '1' AND breedte = '468' ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die (mysql_error());
$banners = mysql_num_rows($sql);

    if($banners == 0) {
        echo "<a href=\"http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add\">Jouw Banner Hier ?</a> \n"; } else {  

while ($list = mysql_fetch_object($sql)) {

//waardes opnieuw opbouwen voor weergave        
$idnr = $list->id ;
$plaatjeurl = $list->plaatjeurl ;
$siteurl = $list->siteurl ;
$mailadres = $list->email ;
$resterend = $list->resterend ;

if ($list->soort == 1) { $soort = "1"; }
else { $soort = "2"; }
}


$een = 1;
if ($soort == 2) {
    $resterend2 = $resterend-$een;
    if ($resterend2 < $een) {
$query = "UPDATE banner_ads SET actief = 0 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens mislukt.");
mail("$mailadres", "$mailonderwerp", "$mailbericht", "From:$mailafzender"); }
else {
$query = "UPDATE banner_ads SET resterend = $resterend2 WHERE id = $idnr";
mysql_query($query) or die ("uitvoer gegevens 2 mislukt.");
    } }


else { }

//weergeven
echo "<a href=http://www.promootsnel.nl/plaats_banner/klik.php?id=$idnr target=\"_blank\"><img src=$plaatjeurl width=\"468\" height=\"60\" border=\"0\"></a><br /><a href=http://www.promootsnel.nl/index.php?pagina=add>Jouw banner hier ?</a>";

}


?>
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:47:37
Quote Anchor link
hmm raar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$filename
= 'config.php';

if (file_exists($filename)) {
 include 'config.php';
}

else{
echo 'kan config niet vinden';
}

?>
 
Leroy schouten

leroy schouten

26/02/2011 17:04:50
Quote Anchor link
Inplaats van?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.