Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:19
Anchor link
Meld hier je bugs.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:55:46
 
Rory S

Rory S

13/05/2010 21:04:46
Anchor link
Een spelfout :P

Ditjes & Datjes
Praat over alles wat je bezig houdt en meer. Nieuw op FreelanceHulp? Stel je zelf even voor!

Freelancehulp?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:07:38
Anchor link
In http://phphulp.nl/php/forum/topic/website-review/70827/ doet het menu nog steeds raar. Dat was toch ook zo op de vorige versies?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:08:46 door Marick Marick
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:10:42
Anchor link
Dat was heel even zo over de gehele site, waarschijnlijk omdat Bas of iemand anders ermee bezig was. ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 21:12:03
Anchor link
Klopt, even reactie verwijderd ivm path. Waar zie je het menu raar doen op die pagina? Ik zie het niet?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:12:57
Anchor link
Hm, bij mij issie naar binnen geschoven, ik zal wel even een printscreen maken als dat nodig is.

Editzolz: http://i40.tinypic.com/1zjgux.png

Oh en als ik op edit druk zie ik van een fractie van een seconde de hele textarea rood. Klopt dat?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:14:40 door Marick Marick
 
W w

w w

13/05/2010 21:28:17
Anchor link
Het inloggen is irritant, omdat wanneer je email invult en dan weer terug op dat veld gaat staan (om te wijzigen bijvoorbeeld) verdwijnt het weer.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:38:18 door w w
 
Tom Tom

Tom Tom

13/05/2010 21:46:05
Anchor link
de website op een profiel is geen link. zie: http://www.phphulp.nl/profiel/tom-keim/22684/
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:53:33
Anchor link
Ik had even als test van hierboven www.google.nl als website op mijn profiel gezet. Ik krijg het helaas alleen niet meer weg. ):
 
Loran DP

Loran DP

13/05/2010 22:08:56
Anchor link
Bas,

Ge-wel-dige site!

Een ding, je doet datums op verschillende manieren:
00/00/0000
0000.00.00
0000-00-00
00-00-0000

Misschien een idee om alles hetzelfde te doen?
 

13/05/2010 22:45:57
Anchor link
Oude nieuwe phphulp?
Waar is het quote gedoe? Quote knopjes missen + ondersteuning.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

13/05/2010 22:47:23
Anchor link
Quote:
Hier
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:11:17
Anchor link
De knopjes openen in nieuw venster en selecteer script willen niet hier!
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2010 23:17:46
Anchor link
Het zou mooi zijn als je weer op de laatste pagina terecht komt (of bij het door jouw laatst gelezen bericht, in lijn met een bug/feature request eerder van iemand) wanneer je via "Laatste forum berichten" in het topic komt, of terug wordt gestuurd nadat je een reactie hebt geplaatst.

In dat laatste geval zou het helemaal mooi zijn als je dan ook naar je eigen reactie wordt gestuurd met een anchor o.i.d.

edit: Ik merk net dat je geen letters met accenten, zoals é, in je achternaam kan gebruiken. Zou op zich wel moeten kunnen toch?

edit 2: Waarom staat mijn emailadres bij interesses, zowel in m'n profiel als in m'n instellingen, en krijg ik het daar niet weg?
Gewijzigd op 14/05/2010 00:36:49 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2010 23:50:17
Anchor link
Spelvaut (bij het activeren)
Quote:
Wachtwoord geactiveerd

Je nieuw wachtwoord (terug te lezen in je e-mail) is geactiveerd.


Verder ziet het er top uit, ben nog aan het (beta)testen hoor ^^
 
Simon ploegh

simon ploegh

14/05/2010 00:43:10
Anchor link
het helle uitelijk verspring op bepaalde plekken in het forumbijvoorbeeld hier:php mail met html
na het 3de bericht. en zit het menu wat hier nu links staat dan hellemaal onder aan.
 
K i p

K i p

14/05/2010 02:56:24
Anchor link
Als je een tutorial bekijkt en je bent op pagina 1, dan is de hele inhoudsopgave dikgedrukt:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/introductieverklaring-van-het-buzzword/610/

Op de tweede pagina en alle andere pagina's is het wel mooi:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/javascript-events/611/
 
Vdleije .

vdleije .

14/05/2010 08:25:13
Anchor link
Afgezien van het feit dat er overal [item] e.d. staat :P
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 09:39:32
Anchor link
item zit blijkbaar nog niet in de ubb parser. Dat alles na die eerste URL dik gedrukt is blijkt te komen door een <b r /> (met spatie!) Maar waar die vandaan komt...?

edit: nog een foutje in de parser. Zie bovenaan deze tutorial paginadeze tutorial pagina. Daar staat json_encode zomaar bovenaan. Ergens een 'echo' te veel laten staan? :P
Gewijzigd op 14/05/2010 10:11:04 door Jelmer -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/05/2010 09:50:47
Anchor link
Op begin pagina, als op een item klikt voor nu nieuws, kan daar geen target="_blank" op? Nu ga ik steeds naar .nu in het zelfde venster dus moet steeds phphulp.nl opnieuw aanroepen.

En als ik in een forum bericht een code in een nieuw venster wil openen doet hij dit niet, hij selecteert alleen de tekst
Gewijzigd op 14/05/2010 10:22:53 door Joakim Broden
 
Gerben J

Gerben J

14/05/2010 12:59:51
Anchor link
Niet echt een bug, maar kunnen die pagination-knopjes wat groter? Eventueel een mouse-hover zou ook wel handig zijn.

En als je hier reageert is de knop 'Reageren' wit, net als een tekstvak. Misschien kun je daar nog een kleurtje aan geven?
 

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.