Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:19
Anchor link
Meld hier je bugs.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 13:41:49
 
Rory S

Rory S

13/05/2010 21:04:46
Anchor link
Een spelfout :P

Ditjes & Datjes
Praat over alles wat je bezig houdt en meer. Nieuw op FreelanceHulp? Stel je zelf even voor!

Freelancehulp?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:07:38
Anchor link
In http://phphulp.nl/php/forum/topic/website-review/70827/ doet het menu nog steeds raar. Dat was toch ook zo op de vorige versies?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:08:46 door Marick Marick
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:10:42
Anchor link
Dat was heel even zo over de gehele site, waarschijnlijk omdat Bas of iemand anders ermee bezig was. ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 21:12:03
Anchor link
Klopt, even reactie verwijderd ivm path. Waar zie je het menu raar doen op die pagina? Ik zie het niet?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:12:57
Anchor link
Hm, bij mij issie naar binnen geschoven, ik zal wel even een printscreen maken als dat nodig is.

Editzolz: http://i40.tinypic.com/1zjgux.png

Oh en als ik op edit druk zie ik van een fractie van een seconde de hele textarea rood. Klopt dat?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:14:40 door Marick Marick
 
W w

w w

13/05/2010 21:28:17
Anchor link
Het inloggen is irritant, omdat wanneer je email invult en dan weer terug op dat veld gaat staan (om te wijzigen bijvoorbeeld) verdwijnt het weer.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:38:18 door w w
 
Tom Tom

Tom Tom

13/05/2010 21:46:05
Anchor link
de website op een profiel is geen link. zie: http://www.phphulp.nl/profiel/tom-keim/22684/
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:53:33
Anchor link
Ik had even als test van hierboven www.google.nl als website op mijn profiel gezet. Ik krijg het helaas alleen niet meer weg. ):
 
Loran DP

Loran DP

13/05/2010 22:08:56
Anchor link
Bas,

Ge-wel-dige site!

Een ding, je doet datums op verschillende manieren:
00/00/0000
0000.00.00
0000-00-00
00-00-0000

Misschien een idee om alles hetzelfde te doen?
 

13/05/2010 22:45:57
Anchor link
Oude nieuwe phphulp?
Waar is het quote gedoe? Quote knopjes missen + ondersteuning.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

13/05/2010 22:47:23
Anchor link
Quote:
Hier
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:11:17
Anchor link
De knopjes openen in nieuw venster en selecteer script willen niet hier!
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2010 23:17:46
Anchor link
Het zou mooi zijn als je weer op de laatste pagina terecht komt (of bij het door jouw laatst gelezen bericht, in lijn met een bug/feature request eerder van iemand) wanneer je via "Laatste forum berichten" in het topic komt, of terug wordt gestuurd nadat je een reactie hebt geplaatst.

In dat laatste geval zou het helemaal mooi zijn als je dan ook naar je eigen reactie wordt gestuurd met een anchor o.i.d.

edit: Ik merk net dat je geen letters met accenten, zoals é, in je achternaam kan gebruiken. Zou op zich wel moeten kunnen toch?

edit 2: Waarom staat mijn emailadres bij interesses, zowel in m'n profiel als in m'n instellingen, en krijg ik het daar niet weg?
Gewijzigd op 14/05/2010 00:36:49 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2010 23:50:17
Anchor link
Spelvaut (bij het activeren)
Quote:
Wachtwoord geactiveerd

Je nieuw wachtwoord (terug te lezen in je e-mail) is geactiveerd.


Verder ziet het er top uit, ben nog aan het (beta)testen hoor ^^
 
Simon ploegh

simon ploegh

14/05/2010 00:43:10
Anchor link
het helle uitelijk verspring op bepaalde plekken in het forumbijvoorbeeld hier:php mail met html
na het 3de bericht. en zit het menu wat hier nu links staat dan hellemaal onder aan.
 
K i p

K i p

14/05/2010 02:56:24
Anchor link
Als je een tutorial bekijkt en je bent op pagina 1, dan is de hele inhoudsopgave dikgedrukt:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/introductieverklaring-van-het-buzzword/610/

Op de tweede pagina en alle andere pagina's is het wel mooi:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/javascript-events/611/
 
Vdleije .

vdleije .

14/05/2010 08:25:13
Anchor link
Afgezien van het feit dat er overal [item] e.d. staat :P
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 09:39:32
Anchor link
item zit blijkbaar nog niet in de ubb parser. Dat alles na die eerste URL dik gedrukt is blijkt te komen door een <b r /> (met spatie!) Maar waar die vandaan komt...?

edit: nog een foutje in de parser. Zie bovenaan deze tutorial paginadeze tutorial pagina. Daar staat json_encode zomaar bovenaan. Ergens een 'echo' te veel laten staan? :P
Gewijzigd op 14/05/2010 10:11:04 door Jelmer -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/05/2010 09:50:47
Anchor link
Op begin pagina, als op een item klikt voor nu nieuws, kan daar geen target="_blank" op? Nu ga ik steeds naar .nu in het zelfde venster dus moet steeds phphulp.nl opnieuw aanroepen.

En als ik in een forum bericht een code in een nieuw venster wil openen doet hij dit niet, hij selecteert alleen de tekst
Gewijzigd op 14/05/2010 10:22:53 door Joakim Broden
 
Gerben J

Gerben J

14/05/2010 12:59:51
Anchor link
Niet echt een bug, maar kunnen die pagination-knopjes wat groter? Eventueel een mouse-hover zou ook wel handig zijn.

En als je hier reageert is de knop 'Reageren' wit, net als een tekstvak. Misschien kun je daar nog een kleurtje aan geven?
 

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.