CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Rik De Vries

Rik De Vries

26/04/2011 08:40:12
Anchor link
Hey allemaal,

Ik heb een CMS nodig (simpele CMS) waardoor het mogelijk is om voor een restaurant in te kunnen loggen en zo menu's samen kan stellen, toevoegen, verwijderen etc. De menu's zullen zijn, voorgerecht, nagerecht en hoofdgerecht met daarbij de bijbehorende gerechten. Ook moeten er foto's geupload kunnen worden van de betreffende gerechten, alles moet gekoppeld worden aan een mysql database en alles moet van deze database vandaan gehaald worden.

Ik heb geen idee waar en hoe dat ik moet beginnen en zou aan jullie willen vragen om (eventueel) tegen vergoeding dit voor mij te kunnen maken.

M.v.g. Rik
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:51:00
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/04/2011 08:43:27
Anchor link
Zorg even dat je vacature voldoet aan de juiste criteria:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/criteria-php-vacature-berichten/16800/
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

26/04/2011 08:43:29
Anchor link
Kijk eens naar joomla?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

27/04/2011 09:32:20
Anchor link
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail: [email protected]

mvg,
Evert Ekans
 

27/04/2011 10:23:29
Anchor link
Ik heb onlangs nog zoiets gemaakt, als je belangstelling hebt stuur even eem pm
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 12:25:52
Anchor link
Zijn er nog meer gegadigden? Evert Ekans blijkt een oplichter te zijn.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

28/04/2011 14:03:16
Anchor link
Waar baseer je op dat hij een oplichter is?
 
Mar cel

Mar cel

28/04/2011 16:05:20
Anchor link
-
Gewijzigd op 28/04/2011 16:37:44 door Mar cel
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 18:42:59
Anchor link
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..

Toevoeging op 28/04/2011 18:43:15:

Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script.. beetje onzinnig dacht ik zo
 
Jasper DS

Jasper DS

28/04/2011 19:01:17
Anchor link
Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..


Niet dat ik de prijzen ken maar je kan dan toch nog altijd weigeren? Ik snap niet waarom hij daarom een oplichter is?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 21:28:39
Anchor link
Waarom ben ik een oplichter? Ik heb nooit een bedrag van 10.000 gevraagd..
We hebben geeneens over het geld gehad..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2011 22:19:14
Anchor link
Kunnen we die rel niet ergens anders uitvechten?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 22:24:13
Anchor link
Ik begin er liever ook niet over maar als er iemand zo gaat praten..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/04/2011 22:51:33
Anchor link
Hoewel niet helemaal ontopic, wil ik toch reageren op Evert.

Evert Ekans op 27/04/2011 09:32:20:
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail:

mvg,
Evert Ekans


Zie hier (http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-met-cms/77789/last/) een topic van jou, waarbij je bezig bent met een gerechten-cms. Daarin geef je aan nog niet zoveel ervaring te hebben met php. Is leuk/aardig dat je aanbiedt (voor een klein bedrag) om het te maken voor een ander, maar zorg dan wel dat je zelf voldoende (basis)kennis hebt. Niets zo knullig als iemand die belooft iets te maken/doen en dan het niet blijkt te kunnen. Niet alleen sneu voor jou, maar zeker ook voor de opdrachtgever.
 
Karel van Dam

Karel van Dam

29/04/2011 09:56:23
Anchor link
@ Rik de Vries,

Ik ben de laatste hand aan het leggen bij het verbeteren van het CMS Cornn. Misschien geschikt voor jou?

Zie ook deze topic:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/cmsje/77759/

Momenteel bestaat er nog niet de functie om submenu's toe te voegen, maar deze is in principe zo aangemaakt (aangezien ik ook vakantie heb). Ik vraag me af wat je zelf verstaat onder een 'eventuele vergoeding'.

Laat het me/ons weten!
 
Chris -

Chris -

02/05/2011 11:56:33
Anchor link
Zucht.. Spelen in de speeltuin jongens, bedankt voor het rapporteren..
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.