Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Alfred -

Alfred -

28/08/2005 11:55:00
Quote Anchor link
Ik meen me te herinneren dat hij bezig was met een groot project, dus wss heeft hij tijd tekort :) Iedereen verdient wel eens rust :p
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 05:43:59
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 11:57:00
Quote Anchor link
Op zulke momenten is het jammer dat er niet anderen zijn die ook de broncode kunnen aanpassen.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 12:23:00
Quote Anchor link
Yes, het is mij gelukt!
Ik heb 2 regular expressions gemaakt die alleen de spamposts op dit forum matchen (als je ze bij elkaar gebruikt):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}', $message, $matches) >= 2){
    echo 'Spam!';
}
else{
    echo 'nee';
}

?>

See in action
 
Han eev

Han eev

28/08/2005 13:22:00
Quote Anchor link
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}i', $message, $matches) >= 2){
echo 'Spam!';
}else{
echo 'nee';
}
?>
Mischien klan je bij de 2e er een i achter zetten dan is het niet hoofdletter gevoelig.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:29:00
Quote Anchor link
Daarom heb ik er juist niet een i achter gezet. Tot nu toe zijn alle spamposts met CAPS A HREF, en bijna geen enkele gebruiker post tegenwoordig nog CAPS tags. Dus kleinere kans op fouten.
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:49:00
Quote Anchor link
0mg , nice job jelmer.
Maarem er is vast wel weer eens spambot die daar iets op heeft :S
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:51:00
Quote Anchor link
Maar nu nog niet, dus zolang kunnen we het hier mee doen. En als het zover is, zal ik wel wat beters proberen te maken.

PS: dit was dus mijn eerste werkende regular expression. Nou moet ik zeggen dat ik over dat <h1>-gebeuren wel even een half uur heb zitten prutsen :P
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Maar als nog, goed gedaan.
Nu nog effe alle soorten tags etc , er in zetten en je hebt geen spambots meer :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 20:58:00
Quote Anchor link
Ok, nu ben ik het zat! ;P
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php
en help mee de wereld te verbeteren!

Nu controleert hij iedere pagina die gemeld wordt eerst of hij al bekend is, zoniet, dan wordt deze gecontroleerd op spam. Als er ook nog eens spam gevonden is, komt hij in de lijst.

Links kunnen alleen uit de lijst verwijdert worden waneer er geen spam meer op de desbetreffende pagina aangetroffen wordt.

Ik denk dat als ik mijn hostingprovider zover krijg, dat ik hem iedere dag om 12 uur 's nachts laat scannen of er nog spam te vinden is op de links. Zo niet, dan wordt deze automatisch verwijdert.

Dus admins, nu kunnen jullie alle spam bijhouden hier, en gebruikers van het forum kunnen daar een link ophalen waarmee ze spam snel kunnen melden.

Ik hoop zo in ieder geval dit topic voortaan met rust te kunnen laten, en ik hoop natuurlijk nog meer dat Bas, of iemand anders die bij de broncode kan, er zelf een spamfilter in gaan zetten. Broncode van mijn filter is hier beschikbaar, en werkt volgens mij momenteel nog volledig foutloos.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 21:30:00
Quote Anchor link
@Jelmer: ik heb op die site die jij gaf even iets ingetikt in dat spamfilter: antwoord nee, toen jouw tekst hierboven geplakt: antwoord nee, toen hier van de site een spambericht geplakt: antwoord nee....

Dus wat doet het....?

Edit: Sorry mensen, maar ik had dit daar geplakt:
<h1>Please take a look at some relevant information on<A HREF="http://www.ablejobs.com/"> free online poker tutorial </A> free online poker tutorial http://www.ablejobs.com/ <A HREF="http://www.ablejobs.com/">http://www.ablejobs.com/</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>
Gewijzigd op 28/08/2005 21:34:00 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Ik heb even letterlijk jouw bericht als dummietekst ingesteld:
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp_filter.php
Bij mij geeft hij wel 'Spam!'.

En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 22:30:00
Quote Anchor link
Jelmer:
En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.


Maar als ik 'hallo' intik voor de tekst die er al staat geeft ie geen spam. Is dat ook de bedoeling? Dus als het niet begint met <h1> is het geen spam? Sterker nog, als ik de <h1> weghaal is het ook geen spam.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/08/2005 23:35:00
Quote Anchor link
Wil ook je kwaliteiten niet onderuit halen Jelmer, want je bent fantastisch :P. Maar als ik zelfs alleen de afsluit H1 weghaal vind hij het al geen spam...

Maar verder: Leuk initiatief, als Bas er nou eens iets mee deed :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 23:39:00
Quote Anchor link
Klopt. Alle Spamberichten (dus afkomstig van de spambot) op phphulp beginnen met <h1>, en bevatten 2 of meer a href's in hoofdletters. Dus de voorwaarden moeten zijn:
begint en eindigt met <h1> en bevat 2 of meer a href's in hoofdletters.

Misschien maak ik later nog wel eens een filter dat ook berichten zoals 'hoi' eruit filtert, maar die zijn momenteel op phphulp niet erg veel voorkomend.

Hij slikt dus alleen spamberichten die afkomstig zijn van de, inmiddels welbekende, spambot.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 00:43:00
Quote Anchor link
@Jelmer: Het was van mij ook niet lullig bedoelt of zo. Ik vind het ook geweldig dat er aan gewerkt wordt. Het is ondertussen een crime.

PS Zo, ook ik ben over de 1000 heen.
 
Thijs X

Thijs X

29/08/2005 01:00:00
Quote Anchor link
Nice work jelmer :D
 
B a s
Beheerder

B a s

29/08/2005 01:08:00
Quote Anchor link
omfg :) hahaha jelmer!! hoe vet!!

ik pleur die spam filter er morgen in.. :) tnx!
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 09:42:00
Quote Anchor link
Hebben we dat ook weer gehad!
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Yes!
zal wel moeilijk worden, afscheid nemen van al die lieve spam :'(
* grapjas... *

@SanThe: Ik vatte het ook niet lullig op ^^,
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

29/08/2005 11:17:00
Quote Anchor link
Weet je wat ik nou niet kan hebben? Dat niemand heeft gezegd waar die vorige poll precies op sloeg.. :)

Elwin
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.