Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Han eev

Han eev

22/08/2005 09:29:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/173/
Hier is weer een lading comment spam
Bas waneer heb je de filter eens af ;)
Gewijzigd op 22/08/2005 10:33:00 door Han eev
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 03:32:42
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 10:33:00
Quote Anchor link
Wie weet waar (Verwijderd)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:37:00
Quote Anchor link
En anders ook een optie 'meld dit bericht aan de admin' om deze topics niet elke keer te moeten lezen... ;)

Elwin
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 10:44:00
Quote Anchor link
Zo bereik je de admins in ieder geval ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:45:00
Quote Anchor link
Dat wel.. :)
Maar een grote versiering voor dit forum is het ook niet echt.. ;P

Trouwens, als we zo de admins bereiken wil ik even OT:
Waar de fuck slaat die poll op?

Elwin
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 12:03:00
Quote Anchor link
/me weet nergens van
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 19:35:00
 
Jelmer -

Jelmer -

23/08/2005 12:59:00
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2005 02:08:00
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Kan het niet zo gemaakt worden dat als er in een bericht: http:// staat dat het dan verwijderd wordt?

en als je een url wilt typen dat dat dan zo gedaan wordt:

blablabla.nl en dat hij automatisch http:// ervoor zet.

Of kraam ik nou onzin uit?
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 16:21:00
Quote Anchor link
Ik plaats een stukje broncode, bijvoorbeeld een rss parser die niet helemaal werkt. Daarin staat natuurlijk de url van de rss feed, dus zou mijn script meteen weggaan.

Filter dan op berichten die beginnen en eindigen met <h1>.

PS: ik was bezig met een tooltje maken om sneller spam te reporten. Zie http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 18:45:00
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 19:25:00
Quote Anchor link
Het zijn wel vaak de zelfde pagina's.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 19:33:00
Quote Anchor link
Als ik om kon gaan met regular expressions had ik een anti-spam-bot gemaakt, die dan al die pagina's af ging en een rapport maakte.

Maar helaas, mijn regular expressions zijn net als mijn frans, compleet bagger.

PS: Ik had dit even (voornamelijk voor mijzelf) opgezet zodat je niet iedere keer helemaal naar dit topic hoeft te gaan om spam te melden. Als admins nou die pagina af en toe zouden willen lezen, en legen (nadat ze de spam van de desbetreffende pagina hebben afgeveegd) zou dat heel fijn zijn. Optioneel zou ik via een cronjob iedere dag (indien er meldingen zijn) de inhoud kunnen posten in dit topic, en hopen dat er wat admins het lezen en er wat aan doen.
Gewijzigd op 27/08/2005 19:40:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 19:38:00
Quote Anchor link
Bas, waarom reageer je niet op de GEWELDIGE mensen.

GR
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 20:07:00
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 20:22:00
Quote Anchor link
Mmm, de spam komt steeds vroeger :P
Gewijzigd op 27/08/2005 20:23:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 20:54:00
Quote Anchor link
Waaneer is het eigenlijk begonne, en is het steeds de zelfde site? Dan moet je ze is aanspreken! (****zakken)
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 21:00:00
Quote Anchor link
Spammers gebruiken proxies (Bas heeft ze al geprobeerd te bannen, maar dat is zo te zien mislukt)

Ik snap alleen nog niet waarom Bas nog geen spamfilter heeft geïmplanteerd. In een voorgaand topic is toch een redelijk goede strategie ontwikkeld.

PS: heb hem een beetje aangepast. Nu kunnen de admins zelfs genieten van de spam van PHPhulp over RSSAfbeelding!

PPS: Waarom kan ik geen links van plaatjes maken? Als ik een [img/] tussen een [url/] zet, parsed hij de[url/] niet meer...
Gewijzigd op 27/08/2005 21:18:00 door Jelmer -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 09:40:00
 
Vdleije .

vdleije .

28/08/2005 11:45:00
Quote Anchor link
Bas reageerd ook helemaal niet. Of hij is er niet, of hij heeft al te vaak gereageerd op spam topics...! ;)
Gewijzigd op 28/08/2005 12:02:00 door vdleije .
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.