Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Han eev

Han eev

22/08/2005 09:29:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/173/
Hier is weer een lading comment spam
Bas waneer heb je de filter eens af ;)
Gewijzigd op 22/08/2005 10:33:00 door Han eev
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 16:04:37
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 10:33:00
Quote Anchor link
Wie weet waar (Verwijderd)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:37:00
Quote Anchor link
En anders ook een optie 'meld dit bericht aan de admin' om deze topics niet elke keer te moeten lezen... ;)

Elwin
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 10:44:00
Quote Anchor link
Zo bereik je de admins in ieder geval ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:45:00
Quote Anchor link
Dat wel.. :)
Maar een grote versiering voor dit forum is het ook niet echt.. ;P

Trouwens, als we zo de admins bereiken wil ik even OT:
Waar de fuck slaat die poll op?

Elwin
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 12:03:00
Quote Anchor link
/me weet nergens van
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 19:35:00
 
Jelmer -

Jelmer -

23/08/2005 12:59:00
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2005 02:08:00
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Kan het niet zo gemaakt worden dat als er in een bericht: http:// staat dat het dan verwijderd wordt?

en als je een url wilt typen dat dat dan zo gedaan wordt:

blablabla.nl en dat hij automatisch http:// ervoor zet.

Of kraam ik nou onzin uit?
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 16:21:00
Quote Anchor link
Ik plaats een stukje broncode, bijvoorbeeld een rss parser die niet helemaal werkt. Daarin staat natuurlijk de url van de rss feed, dus zou mijn script meteen weggaan.

Filter dan op berichten die beginnen en eindigen met <h1>.

PS: ik was bezig met een tooltje maken om sneller spam te reporten. Zie http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 18:45:00
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 19:25:00
Quote Anchor link
Het zijn wel vaak de zelfde pagina's.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 19:33:00
Quote Anchor link
Als ik om kon gaan met regular expressions had ik een anti-spam-bot gemaakt, die dan al die pagina's af ging en een rapport maakte.

Maar helaas, mijn regular expressions zijn net als mijn frans, compleet bagger.

PS: Ik had dit even (voornamelijk voor mijzelf) opgezet zodat je niet iedere keer helemaal naar dit topic hoeft te gaan om spam te melden. Als admins nou die pagina af en toe zouden willen lezen, en legen (nadat ze de spam van de desbetreffende pagina hebben afgeveegd) zou dat heel fijn zijn. Optioneel zou ik via een cronjob iedere dag (indien er meldingen zijn) de inhoud kunnen posten in dit topic, en hopen dat er wat admins het lezen en er wat aan doen.
Gewijzigd op 27/08/2005 19:40:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 19:38:00
Quote Anchor link
Bas, waarom reageer je niet op de GEWELDIGE mensen.

GR
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 20:07:00
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 20:22:00
Quote Anchor link
Mmm, de spam komt steeds vroeger :P
Gewijzigd op 27/08/2005 20:23:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 20:54:00
Quote Anchor link
Waaneer is het eigenlijk begonne, en is het steeds de zelfde site? Dan moet je ze is aanspreken! (****zakken)
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 21:00:00
Quote Anchor link
Spammers gebruiken proxies (Bas heeft ze al geprobeerd te bannen, maar dat is zo te zien mislukt)

Ik snap alleen nog niet waarom Bas nog geen spamfilter heeft geïmplanteerd. In een voorgaand topic is toch een redelijk goede strategie ontwikkeld.

PS: heb hem een beetje aangepast. Nu kunnen de admins zelfs genieten van de spam van PHPhulp over RSSAfbeelding!

PPS: Waarom kan ik geen links van plaatjes maken? Als ik een [img/] tussen een [url/] zet, parsed hij de[url/] niet meer...
Gewijzigd op 27/08/2005 21:18:00 door Jelmer -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 09:40:00
 
Vdleije .

vdleije .

28/08/2005 11:45:00
Quote Anchor link
Bas reageerd ook helemaal niet. Of hij is er niet, of hij heeft al te vaak gereageerd op spam topics...! ;)
Gewijzigd op 28/08/2005 12:02:00 door vdleije .
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.