Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Han eev

Han eev

22/08/2005 09:29:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/173/
Hier is weer een lading comment spam
Bas waneer heb je de filter eens af ;)
Gewijzigd op 22/08/2005 10:33:00 door Han eev
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 17:42:02
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 10:33:00
Quote Anchor link
Wie weet waar (Verwijderd)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:37:00
Quote Anchor link
En anders ook een optie 'meld dit bericht aan de admin' om deze topics niet elke keer te moeten lezen... ;)

Elwin
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 10:44:00
Quote Anchor link
Zo bereik je de admins in ieder geval ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 10:45:00
Quote Anchor link
Dat wel.. :)
Maar een grote versiering voor dit forum is het ook niet echt.. ;P

Trouwens, als we zo de admins bereiken wil ik even OT:
Waar de fuck slaat die poll op?

Elwin
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 12:03:00
Quote Anchor link
/me weet nergens van
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 19:35:00
 
Jelmer -

Jelmer -

23/08/2005 12:59:00
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2005 02:08:00
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Kan het niet zo gemaakt worden dat als er in een bericht: http:// staat dat het dan verwijderd wordt?

en als je een url wilt typen dat dat dan zo gedaan wordt:

blablabla.nl en dat hij automatisch http:// ervoor zet.

Of kraam ik nou onzin uit?
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 16:21:00
Quote Anchor link
Ik plaats een stukje broncode, bijvoorbeeld een rss parser die niet helemaal werkt. Daarin staat natuurlijk de url van de rss feed, dus zou mijn script meteen weggaan.

Filter dan op berichten die beginnen en eindigen met <h1>.

PS: ik was bezig met een tooltje maken om sneller spam te reporten. Zie http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 18:45:00
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 19:25:00
Quote Anchor link
Het zijn wel vaak de zelfde pagina's.
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 19:33:00
Quote Anchor link
Als ik om kon gaan met regular expressions had ik een anti-spam-bot gemaakt, die dan al die pagina's af ging en een rapport maakte.

Maar helaas, mijn regular expressions zijn net als mijn frans, compleet bagger.

PS: Ik had dit even (voornamelijk voor mijzelf) opgezet zodat je niet iedere keer helemaal naar dit topic hoeft te gaan om spam te melden. Als admins nou die pagina af en toe zouden willen lezen, en legen (nadat ze de spam van de desbetreffende pagina hebben afgeveegd) zou dat heel fijn zijn. Optioneel zou ik via een cronjob iedere dag (indien er meldingen zijn) de inhoud kunnen posten in dit topic, en hopen dat er wat admins het lezen en er wat aan doen.
Gewijzigd op 27/08/2005 19:40:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 19:38:00
Quote Anchor link
Bas, waarom reageer je niet op de GEWELDIGE mensen.

GR
 
Han eev

Han eev

27/08/2005 20:07:00
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 20:22:00
Quote Anchor link
Mmm, de spam komt steeds vroeger :P
Gewijzigd op 27/08/2005 20:23:00 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

27/08/2005 20:54:00
Quote Anchor link
Waaneer is het eigenlijk begonne, en is het steeds de zelfde site? Dan moet je ze is aanspreken! (****zakken)
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2005 21:00:00
Quote Anchor link
Spammers gebruiken proxies (Bas heeft ze al geprobeerd te bannen, maar dat is zo te zien mislukt)

Ik snap alleen nog niet waarom Bas nog geen spamfilter heeft geïmplanteerd. In een voorgaand topic is toch een redelijk goede strategie ontwikkeld.

PS: heb hem een beetje aangepast. Nu kunnen de admins zelfs genieten van de spam van PHPhulp over RSSAfbeelding!

PPS: Waarom kan ik geen links van plaatjes maken? Als ik een [img/] tussen een [url/] zet, parsed hij de[url/] niet meer...
Gewijzigd op 27/08/2005 21:18:00 door Jelmer -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 09:40:00
 
Vdleije .

vdleije .

28/08/2005 11:45:00
Quote Anchor link
Bas reageerd ook helemaal niet. Of hij is er niet, of hij heeft al te vaak gereageerd op spam topics...! ;)
Gewijzigd op 28/08/2005 12:02:00 door vdleije .
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.