forum quote programmeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Stefan Renne

stefan Renne

25/05/2010 22:57:36
Quote Anchor link
Ik ben voor leer doeleinden bezig om phpbb in het klein na te maken waarbij je dan gebruik maakt van de phpbb database. Het enige wat me nog niet lukt is om de quote bb codes om te zetten naar daadwerkelijk quotes, kan iemand me hier aub mee helpen?

dus quotes als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/quote:37c9kscg]
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    [quote="Leafar3456":37c9kscg]


alvast bedankt!
grt stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 23:01:47
 

25/05/2010 22:59:52
Quote Anchor link
En wat heb je al geprobeerd?
Heb je al naar de code van phpbb gekeken?
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 09:03:12
Quote Anchor link
keb nu pas het weergeven van forums, categorieën en topics (zonder bb natuurlijk), avatars.
Ik heb natuurlijk wel naar de code gekeken maar kom dr niet echt uit wat betreft bb codes
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 11:42:17
Quote Anchor link
het is me met preg_replace gelukt om de quotes op een "normale" manier te weergeven
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 16:27:18
Quote Anchor link
en als je nu een string hebt laten we zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
lalalalala [quote="stefan"]quote[/quote]


hoe haal je daar dan uit dat de quote door stefan is geschreven?
 

27/05/2010 16:29:26
Quote Anchor link
Regex, moet je een capture group om bouwen.
Zoiets dus: /\[quote="([^"]+)"\]/
Mag er geen " in de naam van een gebruiker oid bevinden.
Gewijzigd op 27/05/2010 16:32:41 door
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

27/05/2010 16:51:31
Quote Anchor link
@stefan; graag niet bumpen. Gebruik de 'edit' knop als je toevoegingen hebt.
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 21:42:37
Quote Anchor link
@moderator, sorry
@Karl Karl en hoe weergeef je die naam dan? gewoon $1?
 

27/05/2010 22:14:35
Quote Anchor link
jah
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:17:41
Quote Anchor link
aaah het begint al ergens op te lijken

en hoe noteer je [/quote] dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 09:55:17
Quote Anchor link
\[\/quote\]
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:59:32
Quote Anchor link
tis me al gelukt met $text = str_replace('[/quote]', '</blockquote>', $text);

super bedankt Karl!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 10:02:41
Quote Anchor link
Dat is ook een oplossing, maar je zou het in principe natuurlijk ook met 1 regex af kunnen handelen ;-)
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 11:52:44
Quote Anchor link
en met preg_replace van
Leafar3456:37c9kscg:
naar
Leafar3456:
, hoe doe je dat dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:06:36
Quote Anchor link
Door met een regex het stuk tussen de = en de : te matchen en dat vervolgens in
Quote:
tussen de aanhalingstekens te plaatsen. Hoe de regex er precies uit moet zien, kun je natuurlijk eerst zelf even proberen uit te vinden...
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:09:24
Quote Anchor link
zoiets dan?
$text = str_replace('[quote=([^\"]+):([^\"]+)]', '
$1:
', $text);
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:17:24
Quote Anchor link
Heb je het al geprobeerd? Zo op het eerste gezicht kan ik je direct al vertellen dat je regex niet klopt. Duik eerst eens dieper in het gebruik van regexen, wat zijn het en hoe moet je ermee werken? Dan pas zal het je lukken om een goede regex op te stellen...

Edit: Nu je waarschijnlijk aan het kijken bent naar hoe regexen werken, kan ik je wel een deel van je uiteindelijke oplossing geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$string
= 'ABCD [quote=Dsdf1EFG:123adsb]Tekst[/quote]';
$string = preg_replace('_\[quote=([^:]+):[^\]]+\]([^\[]+)\[/quote\]_i', '[quote="$1"]$2[/quote]', $string);

echo $string;
?>


Probeer nu zelf te begrijpen wat alle verschillende onderdelen van de regex doen. Zie dan direct dat je die str_replace() van [/quote] niet meer nodig hebt ;-)
Gewijzigd op 28/05/2010 12:30:21 door Joren de Wit
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:47:17
Quote Anchor link
tnx, ik zal t s doorspitten ;)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2010 13:08:21
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 15:41:55
Quote Anchor link
tnx voor de links, vooral die laatste sheet is handig, nu nog redelijk onbegrijpelijk maar wel handig. Op naar de volgende uitdaging :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[url=http://eu.playstation.com/:3fcqmr0z][img:3fcqmr0z]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/stefan.png[/img:3fcqmr0z][/url:3fcqmr0z]


het weghalen van :3fcqmr0z bij Afbeelding lukt me maar bij kom ik niet verder dan [url=http omdat dan ook een : komt ....
natuurlijk kan ik dan wel eerst http:// veranderen in http// en dan een preg_replace en dan weer terug veranderen naar http:// :P maar daar leer ik natuurlijk niks van, dus hoe doe je dat dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.