forum quote programmeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »
Stefan Renne

stefan Renne

25/05/2010 22:57:36
Quote Anchor link
Ik ben voor leer doeleinden bezig om phpbb in het klein na te maken waarbij je dan gebruik maakt van de phpbb database. Het enige wat me nog niet lukt is om de quote bb codes om te zetten naar daadwerkelijk quotes, kan iemand me hier aub mee helpen?

dus quotes als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/quote:37c9kscg]
en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    [quote="Leafar3456":37c9kscg]


alvast bedankt!
grt stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:22:40
 

25/05/2010 22:59:52
Quote Anchor link
En wat heb je al geprobeerd?
Heb je al naar de code van phpbb gekeken?
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 09:03:12
Quote Anchor link
keb nu pas het weergeven van forums, categorieën en topics (zonder bb natuurlijk), avatars.
Ik heb natuurlijk wel naar de code gekeken maar kom dr niet echt uit wat betreft bb codes
 
Stefan Renne

stefan Renne

26/05/2010 11:42:17
Quote Anchor link
het is me met preg_replace gelukt om de quotes op een "normale" manier te weergeven
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 16:27:18
Quote Anchor link
en als je nu een string hebt laten we zeggen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
lalalalala [quote="stefan"]quote[/quote]


hoe haal je daar dan uit dat de quote door stefan is geschreven?
 

27/05/2010 16:29:26
Quote Anchor link
Regex, moet je een capture group om bouwen.
Zoiets dus: /\[quote="([^"]+)"\]/
Mag er geen " in de naam van een gebruiker oid bevinden.
Gewijzigd op 27/05/2010 16:32:41 door
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

27/05/2010 16:51:31
Quote Anchor link
@stefan; graag niet bumpen. Gebruik de 'edit' knop als je toevoegingen hebt.
 
Stefan Renne

stefan Renne

27/05/2010 21:42:37
Quote Anchor link
@moderator, sorry
@Karl Karl en hoe weergeef je die naam dan? gewoon $1?
 

27/05/2010 22:14:35
Quote Anchor link
jah
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:17:41
Quote Anchor link
aaah het begint al ergens op te lijken

en hoe noteer je [/quote] dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 09:55:17
Quote Anchor link
\[\/quote\]
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 09:59:32
Quote Anchor link
tis me al gelukt met $text = str_replace('[/quote]', '</blockquote>', $text);

super bedankt Karl!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 10:02:41
Quote Anchor link
Dat is ook een oplossing, maar je zou het in principe natuurlijk ook met 1 regex af kunnen handelen ;-)
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 11:52:44
Quote Anchor link
en met preg_replace van
Leafar3456:37c9kscg:
naar
Leafar3456:
, hoe doe je dat dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:06:36
Quote Anchor link
Door met een regex het stuk tussen de = en de : te matchen en dat vervolgens in
Quote:
tussen de aanhalingstekens te plaatsen. Hoe de regex er precies uit moet zien, kun je natuurlijk eerst zelf even proberen uit te vinden...
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:09:24
Quote Anchor link
zoiets dan?
$text = str_replace('[quote=([^\"]+):([^\"]+)]', '
$1:
', $text);
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/05/2010 12:17:24
Quote Anchor link
Heb je het al geprobeerd? Zo op het eerste gezicht kan ik je direct al vertellen dat je regex niet klopt. Duik eerst eens dieper in het gebruik van regexen, wat zijn het en hoe moet je ermee werken? Dan pas zal het je lukken om een goede regex op te stellen...

Edit: Nu je waarschijnlijk aan het kijken bent naar hoe regexen werken, kan ik je wel een deel van je uiteindelijke oplossing geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$string
= 'ABCD [quote=Dsdf1EFG:123adsb]Tekst[/quote]';
$string = preg_replace('_\[quote=([^:]+):[^\]]+\]([^\[]+)\[/quote\]_i', '[quote="$1"]$2[/quote]', $string);

echo $string;
?>


Probeer nu zelf te begrijpen wat alle verschillende onderdelen van de regex doen. Zie dan direct dat je die str_replace() van [/quote] niet meer nodig hebt ;-)
Gewijzigd op 28/05/2010 12:30:21 door Joren de Wit
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 12:47:17
Quote Anchor link
tnx, ik zal t s doorspitten ;)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2010 13:08:21
 
Stefan Renne

stefan Renne

28/05/2010 15:41:55
Quote Anchor link
tnx voor de links, vooral die laatste sheet is handig, nu nog redelijk onbegrijpelijk maar wel handig. Op naar de volgende uitdaging :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[url=http://eu.playstation.com/:3fcqmr0z][img:3fcqmr0z]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/stefan.png[/img:3fcqmr0z][/url:3fcqmr0z]


het weghalen van :3fcqmr0z bij Afbeelding lukt me maar bij kom ik niet verder dan [url=http omdat dan ook een : komt ....
natuurlijk kan ik dan wel eerst http:// veranderen in http// en dan een preg_replace en dan weer terug veranderen naar http:// :P maar daar leer ik natuurlijk niks van, dus hoe doe je dat dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.