[html] Video slomer afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

01/03/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik heb iets super cools gevonden op internet =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<object id='Media1' height="415" width="520" classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'>
    <PARAM NAME='FileName' VALUE='sweet.mp3'>
    <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoSize' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='rate' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoStart' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='fullscreen' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='enableContextMenu' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='invokeURLs' VALUE='0'>
    <embed src="sweet.mp3" width="520" height="415" autostart="1" filename="sweet.mp3" showcontrols="1" showstatusbar="1" autosize="1" rate="1" fullscreen="1" enablecontextmenu="1" invokeurls="0"></embed>
</object>
                
<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
    <tr>        
        <td width="70%" valign="middle" align="left">
            Speed: <input name="BtnPlay3" value="++++ Fast" onclick="Media1.rate=1.5" type="button" style="width:70px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+++ Fast" onclick="Media1.rate=1.3" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Fast" onclick="Media1.rate=1.2" type="button" style="width:60px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Fast" onclick="Media1.rate=1.1" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay1" value="Normal" onclick="Media1.rate=1" type="button" style="width:56px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Slow" onclick="Media1.rate=.9" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Slow" onclick="Media1.rate=.8" type="button" style="width:60px" />
             <input name="BtnPlay6" value="+++ Slow" onclick="Media1.rate=.7" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay6" value="++++Slow" onclick="Media1.rate=.5" type="button" style="width:70px" />                    
        </td>
    </tr>
</table>


Het resultaat wat je dan krijgt is dit:

[im]http://img01.picoodle.com/img/img01/4/3/1/f_ditm_d723b2d.jpg[/im]

Door op die knoppen te drukken speelt hij (filmpjes of liedjes) slomer af.
Dit werkt echter alleen in Internet Explorer..
Ik wil het graag werkend hebben in Firefox..
Weet iemand hoe je dat doet?
of weet een goed alternatief ( wel iets waarbij je echt KNOPPEN hebt om het slomer af te spelen dus niet rechtermuisknop slomer afspelen gedoe) ?

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 20:47:24
 
Jeffrey H

Jeffrey H

01/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Je kunt media (mp3, maar ook video's) afspelen met de player van jeroen wijering:
(klik hier)
Is erg handig, ik gebruik hem ook
 
Vincent

Vincent

01/03/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Ja ik ken die. maar dat wil ik niet.. ik wil iets slomer / langzamer afspelen..
=)
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Bump. - .pmuB
 
Vincent

Vincent

06/03/2008 18:38:00
Quote Anchor link
- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -
 
Robin de Vries

Robin de Vries

06/03/2008 18:44:00
Quote Anchor link
@Vincent funny
maar het lijkt mij niet echt handig, een zee van knoppen om een filmpje af te spelen. Play = Playh en pauze=pauze. en niets ertussen in is handig
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor gitaar noten te achterhalen uit nummers.
Dus dan vind ik het wel handig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Als je het eigenlijk voor jezelf gebruikt, waarom gebruik je het dan niet in IE ipv FF?
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
IE vind ik kut, en misschien ga ik het nog online gebruiken, maar ga nou ff ontopic. xD
 
Tom K

Tom K

08/03/2008 08:31:00
Quote Anchor link
als je windows gebruikt kun je dan niet Windows Movie Maker gebruiken

anders weet ik het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.