[html] Video slomer afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

01/03/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik heb iets super cools gevonden op internet =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<object id='Media1' height="415" width="520" classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'>
    <PARAM NAME='FileName' VALUE='sweet.mp3'>
    <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoSize' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='rate' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoStart' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='fullscreen' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='enableContextMenu' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='invokeURLs' VALUE='0'>
    <embed src="sweet.mp3" width="520" height="415" autostart="1" filename="sweet.mp3" showcontrols="1" showstatusbar="1" autosize="1" rate="1" fullscreen="1" enablecontextmenu="1" invokeurls="0"></embed>
</object>
                
<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
    <tr>        
        <td width="70%" valign="middle" align="left">
            Speed: <input name="BtnPlay3" value="++++ Fast" onclick="Media1.rate=1.5" type="button" style="width:70px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+++ Fast" onclick="Media1.rate=1.3" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Fast" onclick="Media1.rate=1.2" type="button" style="width:60px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Fast" onclick="Media1.rate=1.1" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay1" value="Normal" onclick="Media1.rate=1" type="button" style="width:56px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Slow" onclick="Media1.rate=.9" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Slow" onclick="Media1.rate=.8" type="button" style="width:60px" />
             <input name="BtnPlay6" value="+++ Slow" onclick="Media1.rate=.7" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay6" value="++++Slow" onclick="Media1.rate=.5" type="button" style="width:70px" />                    
        </td>
    </tr>
</table>


Het resultaat wat je dan krijgt is dit:

[im]http://img01.picoodle.com/img/img01/4/3/1/f_ditm_d723b2d.jpg[/im]

Door op die knoppen te drukken speelt hij (filmpjes of liedjes) slomer af.
Dit werkt echter alleen in Internet Explorer..
Ik wil het graag werkend hebben in Firefox..
Weet iemand hoe je dat doet?
of weet een goed alternatief ( wel iets waarbij je echt KNOPPEN hebt om het slomer af te spelen dus niet rechtermuisknop slomer afspelen gedoe) ?

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:41:31
 
Jeffrey H

Jeffrey H

01/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Je kunt media (mp3, maar ook video's) afspelen met de player van jeroen wijering:
(klik hier)
Is erg handig, ik gebruik hem ook
 
Vincent

Vincent

01/03/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Ja ik ken die. maar dat wil ik niet.. ik wil iets slomer / langzamer afspelen..
=)
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Bump. - .pmuB
 
Vincent

Vincent

06/03/2008 18:38:00
Quote Anchor link
- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -
 
Robin de Vries

Robin de Vries

06/03/2008 18:44:00
Quote Anchor link
@Vincent funny
maar het lijkt mij niet echt handig, een zee van knoppen om een filmpje af te spelen. Play = Playh en pauze=pauze. en niets ertussen in is handig
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor gitaar noten te achterhalen uit nummers.
Dus dan vind ik het wel handig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Als je het eigenlijk voor jezelf gebruikt, waarom gebruik je het dan niet in IE ipv FF?
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
IE vind ik kut, en misschien ga ik het nog online gebruiken, maar ga nou ff ontopic. xD
 
Tom K

Tom K

08/03/2008 08:31:00
Quote Anchor link
als je windows gebruikt kun je dan niet Windows Movie Maker gebruiken

anders weet ik het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.