[html] Video slomer afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

01/03/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik heb iets super cools gevonden op internet =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<object id='Media1' height="415" width="520" classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'>
    <PARAM NAME='FileName' VALUE='sweet.mp3'>
    <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoSize' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='rate' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoStart' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='fullscreen' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='enableContextMenu' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='invokeURLs' VALUE='0'>
    <embed src="sweet.mp3" width="520" height="415" autostart="1" filename="sweet.mp3" showcontrols="1" showstatusbar="1" autosize="1" rate="1" fullscreen="1" enablecontextmenu="1" invokeurls="0"></embed>
</object>
                
<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
    <tr>        
        <td width="70%" valign="middle" align="left">
            Speed: <input name="BtnPlay3" value="++++ Fast" onclick="Media1.rate=1.5" type="button" style="width:70px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+++ Fast" onclick="Media1.rate=1.3" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Fast" onclick="Media1.rate=1.2" type="button" style="width:60px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Fast" onclick="Media1.rate=1.1" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay1" value="Normal" onclick="Media1.rate=1" type="button" style="width:56px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Slow" onclick="Media1.rate=.9" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Slow" onclick="Media1.rate=.8" type="button" style="width:60px" />
             <input name="BtnPlay6" value="+++ Slow" onclick="Media1.rate=.7" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay6" value="++++Slow" onclick="Media1.rate=.5" type="button" style="width:70px" />                    
        </td>
    </tr>
</table>


Het resultaat wat je dan krijgt is dit:

[im]http://img01.picoodle.com/img/img01/4/3/1/f_ditm_d723b2d.jpg[/im]

Door op die knoppen te drukken speelt hij (filmpjes of liedjes) slomer af.
Dit werkt echter alleen in Internet Explorer..
Ik wil het graag werkend hebben in Firefox..
Weet iemand hoe je dat doet?
of weet een goed alternatief ( wel iets waarbij je echt KNOPPEN hebt om het slomer af te spelen dus niet rechtermuisknop slomer afspelen gedoe) ?

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 23:42:59
 
Jeffrey H

Jeffrey H

01/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Je kunt media (mp3, maar ook video's) afspelen met de player van jeroen wijering:
(klik hier)
Is erg handig, ik gebruik hem ook
 
Vincent

Vincent

01/03/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Ja ik ken die. maar dat wil ik niet.. ik wil iets slomer / langzamer afspelen..
=)
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Bump. - .pmuB
 
Vincent

Vincent

06/03/2008 18:38:00
Quote Anchor link
- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -
 
Robin de Vries

Robin de Vries

06/03/2008 18:44:00
Quote Anchor link
@Vincent funny
maar het lijkt mij niet echt handig, een zee van knoppen om een filmpje af te spelen. Play = Playh en pauze=pauze. en niets ertussen in is handig
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor gitaar noten te achterhalen uit nummers.
Dus dan vind ik het wel handig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Als je het eigenlijk voor jezelf gebruikt, waarom gebruik je het dan niet in IE ipv FF?
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
IE vind ik kut, en misschien ga ik het nog online gebruiken, maar ga nou ff ontopic. xD
 
Tom K

Tom K

08/03/2008 08:31:00
Quote Anchor link
als je windows gebruikt kun je dan niet Windows Movie Maker gebruiken

anders weet ik het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.