in een query rekenen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

25/06/2018 00:04:24
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende in de code zitten, maar het werkt nog niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
seriesDefaults: {
                                                rendererOptions: {
                                                    fillToZero: true,
                                                    useNegativeColors: false,
                                                    smooth: false,
                                                    animation: {
                                                        show: false
                                                    }
                                                },
                                                showMarker: false
Gewijzigd op 25/06/2018 00:05:41 door Frits van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:35:19
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/06/2018 00:06:09
Quote Anchor link
En/of heb je al geprobeerd de flag JSON_NUMERIC_CHECK toe te voegen aan json_encode() (tweede parameter)? Misschien vindt jqplot het niet fijn als je (negatieve) numerieke waarden loopt te quoten.
 
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

25/06/2018 00:16:30
Quote Anchor link
Helaas dat maakt geen verschil. Ik laat het er in staan, want bij positieve getallen blijft het wel gewoon werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/06/2018 07:43:16
Quote Anchor link
Geen idee of je er iets aan hebt, maar ik zag in de gauwigheid iets staan over deze optie:

negativeSeriesColors

Verder vind je hier de nodige informatie:

http://www.jqplot.com/docs/files/jqplot-core-js.html
 
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

25/06/2018 22:49:38
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor de hulp, Maar het lijkt mij dat het niets met kleur (negativeSeriesColors) te maken heeft. En een lange lijst met mogelijkheden. ook heel leuk. Ik heb weer een boel ideeën, maar de oplossing heb ik nog niet gevonden.
Gewijzigd op 25/06/2018 22:50:16 door Frits van Leeuwen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/06/2018 23:21:14
Quote Anchor link
Zolang je geen oorzaak hebt lijkt het mij onverstanding om aannames te doen over wat al dan niet zorgt voor het ongewenste gedrag van deze functionaliteit.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.