Map inlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Han eev

Han eev

11/09/2005 15:00:00
Quote Anchor link
Ik heb een functie die geeft deze fouten:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 9

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 35

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 30

Hij zegt dat de foreach niet goed is maar hij doet wel wat ik wil dus wat betekent deze fout nu?

en is er een snellere manier van alle mappen inlezen?

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
function diropen($dir) {
 if (is_dir($dir)) {
 $i=0;
 //=-=-=-=-=-=-=-=-
    foreach (glob($dir."*") as $filename) {
        if(is_dir($filename)) {
        //========================2
        $var =  mapopen($filename."/");
foreach($var['map'] as $name) { // regel 30
 $files['map'][$filename][$name] = $name;
 $files['all'][$filename][$name] = $name;
 //================================3
 $var1 =  mapopen($name."/");
  foreach($var1['map'] as $name1) { // regel 35
   $files['map'][$filename][$name1] = $name1;
 $files['all'][$filename][$name1] = $name1;
 //===============================4
  }
  //=======================
 }
 $files['map'][$filename][] = $filename;
 $files['all'][$filename][] = $filename;
        }
else {
 $files['file'][$i] = $filename;
 $files['all'][$i] = $filename;
        }

    $i++;
    }

    
    return $files;
    
//=====================
}
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2005 15:01:00 door Han eev
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 22:55:58
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 15:44:00
Quote Anchor link
Niemand snapt het?? (ik ook niet) lol
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Quote:
Returns an array containing the matched files/directories or FALSE on error.

Misschien moet je dat eerst eens controleren?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/09/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Ik zit even in je code te kijken.

Op een gegeven moment doe je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
=  mapopen($filename."/");
?>


waar komt die functie "mapopen" vandaan? Het resultaat ervan gaat naar de volgende foreach en die regel geeft een foutmelding.
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 16:35:00
Quote Anchor link
idd, jan heeft gelijk. Blijkbaar geeft je mapopen() geen array terug.
 
Legolas

Legolas

11/09/2005 18:01:00
Quote Anchor link
zal waarschijnlijk ook een eigen functie zijn... maarem kun je die ook posten? En moet dat niet toevallig diropen zijn?
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 20:49:00
Quote Anchor link
mapopen is een functie die een de map alleen opend
ik zal ff het posten

maar let op! ik wil alleen de fout weghebben hij doet het nu ook, maar hij geeft de fout! een fout geeft hij niet zomaar!

edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
function mapopen($dir) {
 if (is_dir($dir)) {
 $i=0;
 //=-=-=-=-=-=-=-=-
    foreach (glob($dir."*") as $filename) {
        if(is_dir($filename)) {
            $files['map'][$i] = $filename;
            $files['all'][$i] = $filename;
        }
else {
            $files['file'][$i] = $filename;
            $files['all'][$i] = $filename;
    $i++;
    }

    return $files;
//=====================
}
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2005 20:51:00 door Han eev
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2005 21:05:00
Quote Anchor link
Je sluit je else niet af....
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 21:13:00
Quote Anchor link
jah je hebt gelijk! ff testen :P

edit:
1fout minder :D
2 over
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 37

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 32
Gewijzigd op 11/09/2005 21:16:00 door Han eev
 
Legolas

Legolas

11/09/2005 21:54:00
Quote Anchor link
ik denk dat je in je mapopen het eens zou kunnen proberen met gewoon [] ipv [$i] al denk ik niet dat dat het is...
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Had je al eens geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo '<pre>', print_r(mapopen('./'), true), '</pre>'; ?>

Wat is daarvan de uitkomst? Bevalt die een beetje?
Ik heb zo het vermoeden dat hij alles in $array['file'] en $array['all'] zet...
 
Legolas

Legolas

12/09/2005 07:13:00
Quote Anchor link
wat jelmer zegt: doe aan het begin van die functie:

$array = array();
$array["all"] = array();
$array["file"] = array();
$array["map"] = array();


EDIT: $array moet $files worden...
Gewijzigd op 12/09/2005 07:15:00 door Legolas
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 16:12:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Had je al eens geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo '<pre>', print_r(mapopen('./'), true), '</pre>'; ?>

Wat is daarvan de uitkomst? Bevalt die een beetje?
Ik heb zo het vermoeden dat hij alles in $array['file'] en $array['all'] zet...

klop je hebt gelijk!!
hij laad alles in file en all maar dan doet de is_dir() het denk ik niet goed!
 
DrQu

DrQu

12/09/2005 16:22:00
Quote Anchor link
Indien het je alleen om de warnings gaat, dan is dit natuurlijk ook uit te zetten in je php.ini. Dit heeft natuurlijk ook weer zijn nadelen.
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 16:30:00
Quote Anchor link
DrQu:
Indien het je alleen om de warnings gaat, dan is dit natuurlijk ook uit te zetten in je php.ini. Dit heeft natuurlijk ook weer zijn nadelen.

Dat wil ik niet, want het moet ook werken zonder errors

en volgens mij heb ik het voorelkaar,
Heel erg Bedankt allemaal !
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Nog even een vraag: hoe kan je sneller dan mijn manier alle mappen achter elkaar inlezen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2005 18:57:00
Quote Anchor link
Ik heb zo geen kant en klare code, maar het zou misschien sneller/eleganter kunnen met een recursieve functie.
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 19:44:00
Quote Anchor link
Recursieve?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2005 20:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function bla($tel) {
    $tel=$tel+1;
    if($tel < 10) {
        $tel=bla($tel);
    }

    return $tel;
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo bla(1);
?>


Ik hoop dat jullie het snappen, maar dit is een voorbeeld van recursief programmeren. De functie roept zichzelf aan als $tel < 10 is. Het gevolg is dat de echo als resultaat 10 heeft. Sterker nog: Elke aanroep met een getal kleiner dan 10 geeft 10 als resultaat. Alle aanroepen met 10 of meer geeft het getal terug met 1 verhoogt.

Dit is slechts 1 van de vele mogelijkheden van recursief.

Edit: Klein foutje
Gewijzigd op 12/09/2005 20:08:00 door - SanThe -
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 20:17:00
Quote Anchor link
Bij mij deed dit het niet, toch maar proberen!
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 20:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het voorelkaar =) heel erg bedankt iedereen (nogmaals)!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.