meer emailontvangers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

11/11/2020 18:41:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een prima werkend formulier maar nu wil ik graag dat ik een extra ontvanger kan toevoegen.

Dit heb ik nu:
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]';

Hoe kan ik een tweede en eventueel derde ontvanger toevoegen?

Alvast bedankt,

Sjaan
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 04:30:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2020 20:33:09
Quote Anchor link
Is het een (Blind) Carbon Copy (Ook (B)CC genoemd), of elk een persoonlijke mail?
Gewijzigd op 11/11/2020 20:33:25 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

11/11/2020 22:33:41
Quote Anchor link
Dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Multiple recipients
$to = '[email protected], [email protected]'; // note the comma


kwam ik hier tegen :

https://www.php.net/manual/en/function.mail.php
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

12/11/2020 07:04:34
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';. Helaas werkt het niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Arien: In eerste instantie persoonlijk maar bcc zou beter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2020 09:59:42
Quote Anchor link
Zie daarvoor Sample #5 op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php, en pas de BCC header toe.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/11/2020 13:27:29
Quote Anchor link
Aangenomen dat je de mail() functie gebruikt voor het versturen van het e-mailbericht, uiteraard.

Wanneer je een library zoals PHPMailer gebruikt voor het versturen van e-mail ziet het toevoegen van meerdere ontvangers er mogelijk anders uit.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

13/11/2020 08:55:49
Quote Anchor link
Ach jongens ik ben een oude vrouw die het formulier heeft gemaakt voor een stichting. Beperkte ervaring met php. Het formulier dat ik gebruik heb ik op deze site gevonden en was daar erg blij mee. Het werkt ook prima. Het enig wat ik graag wil is dat er meerdere emailontvangers kunnen worden ingevoerd. Dit is de code van het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="'
. (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>'
;
?>

Edit:
Mailadressen aangepast vanwege privacy.
Tevens [code] en [/code] tags geplaatst voor betere leesbaarheid.
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:12 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2020 09:17:15
Quote Anchor link
Ik zie geen mailfunctie in dit script. Laat de rest eens zien...
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/11/2020 11:12:06
Quote Anchor link
Twee adressen ingevuld bij deze regel :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

Bericht komt bij beiden aan.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 09:01:40
Quote Anchor link
Ik heb de code gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]';

werkte niet

Toen in:

$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

Werkt ook niet alleen de eerste emailontvanger krijgt het bericht. Ik heb echt geen idee wat ik verkeerd doe.....

Sjaan


Toevoeging op 15/11/2020 09:05:45:

Arien:

Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Contact</title>
<link href="../css/stijlblad.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
<link href="../css/tabel.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<table width="95%" align="center" border="0">
<tr>
<td colspan="2" scope="col"><p>U kunt het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ook kan het worden gebruikt als bestelformulier. Gedurende de Corona-crisis kunnen onze boeken alleen op afspraak worden opgehaald. </p>
<p>Wilt u boeken bestellen uit de lijst vul dan in het berichtdeel het nummer(s) van het boek en de titel(s) in.
Bijvoorbeeld: </p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="36%" rowspan="3" scope="col"><img src="../images/pandor klein.png"></td></tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="left">
<blockquote>
<blockquote>
<strong>2 Rotterdam met een knipoog<br><br>
23 Als de dag van gisteren</strong>
</blockquote>
</blockquote>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="80%" colspan="2" scope="col"><p></p><p>Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. </p>
</td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php>
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {
        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}

// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }
        
  // HTML e-mail formlier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>
  </form>';
}
// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Inhoud: " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {
      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h3>Het formulier is verzonden</h3>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>';
  }
  else
  {
      echo '<h3>Het formulier is niet verzonden</h3>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het formulier kon niet verzonden worden.</p>';
  }
}
?>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 09:07:58
Quote Anchor link
Zet het script even tussen [code] en [/code], zodat het een netjes codeblok wordt.

Verder zet je er een puntkomma tussen in plaats van een komma. Door die puntkomma denkt PHP dat dat het einde van de tekst-string is.
Hier een praktijkvoorbeeld wat er fout gaat: https://3v4l.org/K0r8Q

Dus gebruik komma's tussen je e-mailadressen. Het eerste moet gewoon werken, of de hosting blokkeert dat mogelijk. In dat geval moet je de mailfunctie meerdere keren apart uitvoeren.
Gewijzigd op 15/11/2020 09:17:50 door - Ariën -
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:11:10
Quote Anchor link
Ik heb de editor gebruikt met de code

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

De editor zegt dat alle drie de ontvangers het bericht krijgen:

Output for 7.2.0 - 7.2.34, 7.3.0 - 7.3.24, 7.4.0 - 7.4.12, 8.0.0alpha1 - rc3
[email protected], [email protected], [email protected]

Maar bij mij gebeurt dat niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Die editor is een uitkomst voor mij hoewel het problaeem nog niet is opgelost
Gewijzigd op 15/11/2020 11:13:45 door Sjaan Lieder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 11:22:49
Quote Anchor link
Dan zal de hosting dit blokkeren, vermoed ik.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:50:58
Quote Anchor link
Ik schaam me dood..... wat is er gebeurd? Nou ik heb map met de te bewerken en up te loaden bestanden. En een map waarin dezelfde bestanden staan om te oefenen. Wat blijkt nu ik heb telkens als ik een wijziging had aangebracht het verkeerde bestand geupload.

Zojuist heb ik dat gemerkt en mijn fout hersteld en nu werkt de code met meerdere mail ontvangers helemaal geweldig.

Iedereen die me zo geduldig heeft geholpen heel hartelijk bedankt.

Sjaan

PS. Helaas zijn jullie nog niet van me af want ik ga nu beginnen om een catalogus te bouwen met een daarbijbehorend bestelformulier. Ik vrees met grote vreeze hahahahahahahahaha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.