meer emailontvangers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

11/11/2020 18:41:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een prima werkend formulier maar nu wil ik graag dat ik een extra ontvanger kan toevoegen.

Dit heb ik nu:
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]';

Hoe kan ik een tweede en eventueel derde ontvanger toevoegen?

Alvast bedankt,

Sjaan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:41:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2020 20:33:09
Quote Anchor link
Is het een (Blind) Carbon Copy (Ook (B)CC genoemd), of elk een persoonlijke mail?
Gewijzigd op 11/11/2020 20:33:25 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

11/11/2020 22:33:41
Quote Anchor link
Dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Multiple recipients
$to = '[email protected], [email protected]'; // note the comma


kwam ik hier tegen :

https://www.php.net/manual/en/function.mail.php
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

12/11/2020 07:04:34
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';. Helaas werkt het niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Arien: In eerste instantie persoonlijk maar bcc zou beter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2020 09:59:42
Quote Anchor link
Zie daarvoor Sample #5 op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php, en pas de BCC header toe.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/11/2020 13:27:29
Quote Anchor link
Aangenomen dat je de mail() functie gebruikt voor het versturen van het e-mailbericht, uiteraard.

Wanneer je een library zoals PHPMailer gebruikt voor het versturen van e-mail ziet het toevoegen van meerdere ontvangers er mogelijk anders uit.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

13/11/2020 08:55:49
Quote Anchor link
Ach jongens ik ben een oude vrouw die het formulier heeft gemaakt voor een stichting. Beperkte ervaring met php. Het formulier dat ik gebruik heb ik op deze site gevonden en was daar erg blij mee. Het werkt ook prima. Het enig wat ik graag wil is dat er meerdere emailontvangers kunnen worden ingevoerd. Dit is de code van het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="'
. (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>'
;
?>

Edit:
Mailadressen aangepast vanwege privacy.
Tevens [code] en [/code] tags geplaatst voor betere leesbaarheid.
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:12 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2020 09:17:15
Quote Anchor link
Ik zie geen mailfunctie in dit script. Laat de rest eens zien...
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/11/2020 11:12:06
Quote Anchor link
Twee adressen ingevuld bij deze regel :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

Bericht komt bij beiden aan.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 09:01:40
Quote Anchor link
Ik heb de code gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]';

werkte niet

Toen in:

$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

Werkt ook niet alleen de eerste emailontvanger krijgt het bericht. Ik heb echt geen idee wat ik verkeerd doe.....

Sjaan


Toevoeging op 15/11/2020 09:05:45:

Arien:

Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Contact</title>
<link href="../css/stijlblad.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
<link href="../css/tabel.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<table width="95%" align="center" border="0">
<tr>
<td colspan="2" scope="col"><p>U kunt het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ook kan het worden gebruikt als bestelformulier. Gedurende de Corona-crisis kunnen onze boeken alleen op afspraak worden opgehaald. </p>
<p>Wilt u boeken bestellen uit de lijst vul dan in het berichtdeel het nummer(s) van het boek en de titel(s) in.
Bijvoorbeeld: </p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="36%" rowspan="3" scope="col"><img src="../images/pandor klein.png"></td></tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="left">
<blockquote>
<blockquote>
<strong>2 Rotterdam met een knipoog<br><br>
23 Als de dag van gisteren</strong>
</blockquote>
</blockquote>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="80%" colspan="2" scope="col"><p></p><p>Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. </p>
</td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php>
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {
        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}

// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }
        
  // HTML e-mail formlier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>
  </form>';
}
// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Inhoud: " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {
      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h3>Het formulier is verzonden</h3>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>';
  }
  else
  {
      echo '<h3>Het formulier is niet verzonden</h3>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het formulier kon niet verzonden worden.</p>';
  }
}
?>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 09:07:58
Quote Anchor link
Zet het script even tussen [code] en [/code], zodat het een netjes codeblok wordt.

Verder zet je er een puntkomma tussen in plaats van een komma. Door die puntkomma denkt PHP dat dat het einde van de tekst-string is.
Hier een praktijkvoorbeeld wat er fout gaat: https://3v4l.org/K0r8Q

Dus gebruik komma's tussen je e-mailadressen. Het eerste moet gewoon werken, of de hosting blokkeert dat mogelijk. In dat geval moet je de mailfunctie meerdere keren apart uitvoeren.
Gewijzigd op 15/11/2020 09:17:50 door - Ariën -
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:11:10
Quote Anchor link
Ik heb de editor gebruikt met de code

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

De editor zegt dat alle drie de ontvangers het bericht krijgen:

Output for 7.2.0 - 7.2.34, 7.3.0 - 7.3.24, 7.4.0 - 7.4.12, 8.0.0alpha1 - rc3
[email protected], [email protected], [email protected]

Maar bij mij gebeurt dat niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Die editor is een uitkomst voor mij hoewel het problaeem nog niet is opgelost
Gewijzigd op 15/11/2020 11:13:45 door Sjaan Lieder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 11:22:49
Quote Anchor link
Dan zal de hosting dit blokkeren, vermoed ik.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:50:58
Quote Anchor link
Ik schaam me dood..... wat is er gebeurd? Nou ik heb map met de te bewerken en up te loaden bestanden. En een map waarin dezelfde bestanden staan om te oefenen. Wat blijkt nu ik heb telkens als ik een wijziging had aangebracht het verkeerde bestand geupload.

Zojuist heb ik dat gemerkt en mijn fout hersteld en nu werkt de code met meerdere mail ontvangers helemaal geweldig.

Iedereen die me zo geduldig heeft geholpen heel hartelijk bedankt.

Sjaan

PS. Helaas zijn jullie nog niet van me af want ik ga nu beginnen om een catalogus te bouwen met een daarbijbehorend bestelformulier. Ik vrees met grote vreeze hahahahahahahahaha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.