Nieuwste Lid uit DB Halen.

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:31:44
Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een nieuwe website, en nu wil ik op de homepage het nieuwste lid laten zien.

kan ik dit doen met behulp van een mysql code?

Dit is mijn Database Structuur:

`id` int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`username` varchar(50) NOT NULL,
`real_name` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '',
`password` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '-',
`mail` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '[email protected]',
`auth_ticket` varchar(1250) NOT NULL DEFAULT '0',
`rank` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '1',
`credits` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`vip_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points_lastupdate` double NOT NULL DEFAULT '0',
`look` varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
`gender` enum('M','F') NOT NULL DEFAULT 'M',
`motto` varchar(50) NOT NULL,
`account_created` varchar(50) NOT NULL,
`last_online` varchar(50) NOT NULL,
`online` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`ip_last` varchar(120) NOT NULL DEFAULT '127.0.0.1',
`ip_reg` varchar(120) NOT NULL DEFAULT '127.0.0.1',
`home_room` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`respect` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`daily_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`daily_pet_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`newbie_status` int(11) NOT NULL DEFAULT '2',
`is_muted` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty` enum('0','1','2') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty_expire` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`block_newfriends` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`bb_ball` varchar(500) NOT NULL DEFAULT 'none',
`baldosas_pulsadas` int(255) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`id`)


Zou iemand me hiermee willen helpen?
Greetz Marvin
Gewijzigd op 14/12/2010 22:52:41 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 16:38:46
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:37:18
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT username FROM users ORDER BY id DESC LIMIT 1
 

14/12/2010 19:38:19
Anchor link
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:39:20
Anchor link
Om de nieuwste lid te kunnen selecteren (met zekerheid, want id biedt je geen zekerheid) heb je een DATETIME veld nodig met daarin het tijdstip van registratie, en dit veld zie ik niet in uw tabel staan.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:39:44
Anchor link
Karl Karl op 14/12/2010 19:38:19:
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.


Wat dat is maakt toch niet uit? En waarom zou het niet gaan? Kijk een naar mijn vorige post?


Hipska BE op 14/12/2010 19:39:20:
Om de nieuwste lid te kunnen selecteren (met zekerheid, want id biedt je geen zekerheid) heb je een DATETIME veld nodig met daarin het tijdstip van registratie, en dit veld zie ik niet in uw tabel staan.


Als je id auto_increment is is dit toch goed? Tenzij je misschien ook nog een activeersysteem gebruikt. Dan moet je ergens de datetime gaan bijhouden van de activatie. En anders, moet je gewoon een datetime gaan gebuiken. (account_created waarschijnlijk, al moet dat dan wel een datetime worden)
Gewijzigd op 14/12/2010 19:42:38 door Jens V
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:42:14
Anchor link
@Jens: Die is zo fout als dat het maar zou kunnen..
 

14/12/2010 19:43:47
Anchor link
Jens V op 14/12/2010 19:39:44:
Karl Karl op 14/12/2010 19:38:19:
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.


Wat dat is maakt toch niet uit? En waarom zou het niet gaan? Kijk een naar mijn vorige post?


Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...

Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:47:48
Anchor link
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...


Naar alle waarschijnlijkheid gebruikt hij MySQL, aangezien hij hulp nodig heeft met een simpele query. En auto_increment geeft ALTIJD een hogere waarde terug. Waarom denk je dat er INCREMENT staat?

Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.

Als die data zin heeft voor hem mag daar toch staan wat je wilt? Wie zegt dat dat geen gestructureerde data is? Ik kan het niet weten, maar ja. Daar gaat het hier niet om :)
Gewijzigd op 14/12/2010 19:48:45 door Jens V
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:49:13
Anchor link
en dat is een standaard uiterlijk.
ik werk met een profiel systeem.

Allemaal bedankt, met de tip van Jens is het gelukt!

Nu heb ik nog een vraag, ik wil het nieuws ook laten zien op mijn site maar dan de laatste 3, moet ik dan ook met id gaan werken?
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:50:47
Anchor link
Marvin Radioo op 14/12/2010 19:49:13:
en dat is een standaard uiterlijk.
ik werk met een profiel systeem.

Allemaal bedankt, met de tip van Jens is het gelukt!

Nu heb ik nog een vraag, ik wil het nieuws ook laten zien op mijn site maar dan de laatste 3, moet ik dan ook met id gaan werken?


Daarbij sorteer je best op datum. Maar uiteindelijke zou het ook met het id kunnen gaan, ja. Gewoon die LIMIT 1 verhogen....
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/12/2010 19:50:52
Anchor link
dan moet je met LIMIT werken het kan met id maar het kan ook met datum
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:55:56
Anchor link
Nee, zeker niet met id! De database kan niet garanderen dat het hoogste id ook effectief het laatst toegevoegde record is. Pas met een datetime veld weet je dit 100% zeker.

Dit kom je onderandere tegen als je met meerdere gelinkte database servers werkt of bij terugplaatsen van backups of een andere manier van synchroniseren.

Wat Jens je hier aanpraat is STERK af te raden, hoe dan ook zal het ooit mis gaan op die manier.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:57:17
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php $sql = "SELECT title FROM site_news ORDER BY id DESC LIMIT 3";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
$hoeveel = mysql_result($query,0,0);

echo $hoeveel;  ?>


Deze gebruik ik nu.

Maar ik krijg dit:
http://i51.tinypic.com/1zmmid4.png

En het moet worden:
http://i54.tinypic.com/290uemu.png

Wie weet het antwoord.

Trouwens, dat wat het moet worden komt van een andere site.

Groetjes Marvin
Gewijzigd op 14/12/2010 19:58:03 door Marvin Radioo
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 20:00:03
Anchor link
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.
Gewijzigd op 14/12/2010 20:01:02 door Hipska BE
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 20:00:25
Anchor link
?
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 20:04:28
Anchor link
Hipska BE op 14/12/2010 20:00:03:
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.


Zoals ik al zei; voor nieuws gebruik je best een datum. Die is altijd accuraat. Voor iets triviaal als de laatste nieuwe gebruiker tonen, kan een id gebruiken geen kwaad (naar mijn inzien), maar kan dezelfde constructie gebruikt worden met een datetime veld.
Gewijzigd op 14/12/2010 20:05:15 door Jens V
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 20:05:50
Anchor link
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 20:07:49
Anchor link
Hipska BE op 14/12/2010 20:05:50:
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.


Leg eens verder uit, als je wilt. (Ik geloof je wel hoor ;) ) Ik zou eens willen weten hoe dat komt. :)
 

14/12/2010 20:08:20
Anchor link
Dit wordt zeker phphulp's nieuwe ondertitel:
PHPhulp: Voor idioten door idioten!.

Echt, echt echt. Ik heb er gewoon geen woorden voor.

Jens V op 14/12/2010 19:47:48:
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...


Naar alle waarschijnlijkheid gebruikt hij MySQL, aangezien hij hulp nodig heeft met een simpele query. En auto_increment geeft ALTIJD een hogere waarde terug. Waarom denk je dat er INCREMENT staat?

Alsjeblieft, wees nou niet zo'n arrogant omhooggevallen kut joch. Twee mensen zeggen hier direct al dat het fout is. Als je even verder kijkt dan je neus lang is (dus niet in mysql's handleiding, of wat nouw de betekenis van een woord is (daarom vind ik je een arrogant omhooggevallen kut joch)).
Het is een ontzettend grote fout. Ik heb ergens gelezen dat je op school zit en java kan ofzo. Daaruit zou je al moeten kunnen beredeneren dat een id niet echt juist is om het nieuwste lid op te halen. Want wat zou je moeten doen als je het nieuwste lid per week wilt ophalen? Dat kan niet met je leuke 'gebruik toch die id' theorie

Het is zo zonde dat MySQL zoveel wordt gebruikt. Want het heeft zoveel fouten. Alleen al met auto increment:
Auto increment.
Dingen die je moet weten over databases # records kennen geen volgorde.
De auto increment functie is een verhaal apart, daarom een hoofdstuk apart.
De slechte punten van MySQL op een rijtje # geen getal uit auto increment zonder een record in te voeren.
De slechte punten van Mysql op een rijtje # slechts één auto increment kolom per tabel.
De slechte punten van mysql op een rijtje # auto increment slechts in een tabel tegelijk te gebruiken.
En nu zal je waarschijnlijk gaan zeiken dat dit allemaal van dezelfde website komt. Inderdaad, maar wat je waarschijnlijk niet weet is dat achter deze websites database guru's zitten. Die voor hun dagelijks werk met databases werken. En als je dus een beetje verder kijkt, dan zul je inderdaad vaker zien dat je auto increment niet op deze manier moet gebruiken.

Volgens mij stond het zelfs in de manual van mysql dat het alleen maar een rijtje getallen genereert.

Jens V op 14/12/2010 19:47:48:
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.

Als die data zin heeft voor hem mag daar toch staan wat je wilt? Wie zegt dat dat geen gestructureerde data is? Ik kan het niet weten, maar ja. Daar gaat het hier niet om :)

Als die data zin zou hebben (heb sterk mijn twijfels, ook als ik naar de rest kijk van deze entiteit), dan zou het een zinnige naam moeten hebben.

Deze onzin wijst, zoals ik al eerder heb aangegeven heb, op een verkeerd databasemodel. Dat betekend dat de TS-er gemakkelijk in de problemen kan raken door de onzin die hij heeft. Als hij in de problemen zit, dan komt hij hier terecht.
Verder weet hij niet hoe hij de laatste gebruiker kan opzoeken (jij ook niet), wat er ook nog eens op wijst dat hij niet erg veel verstand heeft van databases. Daarom zou hij dus beter eerst eens kunnen leren hoe je daar precies mee om moet gaan (jij misschien ook?)

Edit:
Marvin Radioo op 14/12/2010 20:00:25:
?

Je hebt vingers gekregen om mee te tikken. Tik dan ook wat zinnigs.

Jens V op 14/12/2010 20:04:28:
Hipska BE op 14/12/2010 20:00:03:
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.


Zoals ik al zei; voor nieuws gebruik je best een datum. Die is altijd accuraat. Voor iets triviaal als de laatste nieuwe gebruiker tonen, kan een id gebruiken geen kwaad (naar mijn inzien), maar kan dezelfde constructie gebruikt worden met een datetime veld.

TRIVIAALS? WTF! Jezus christus. Ik geloof mijn ogen niet.
Jij moet je echt diep schamen.
Stel je voor dat dit een bedrijf is. En die heeft werknemers. Is het dan TRIVIAAL hoe lang iemand in dienst is??!?!?!?

Jens V op 14/12/2010 20:07:49:
Hipska BE op 14/12/2010 20:05:50:
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.


Leg eens verder uit, als je wilt. (Ik geloof je wel hoor ;) ) Ik zou eens willen weten hoe dat komt. :)

Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan?
Lijkt wel alsof je dit doet. En dat doen kleuters.
Kunnen we nu met logica stellen dat jij een kleuter bent? Ik vind van WEL!
Gewijzigd op 14/12/2010 20:11:49 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/12/2010 20:12:52
Anchor link
ik heb geen zin om dat te lezen maar soms vind ik dat je wel gelijk hebt karl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 20:35:55
Anchor link
:S

Maar wat kan ik nu gebruiken als code?
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.