onchange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
J C

J C

02/05/2014 21:13:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg onchange niet goed werkend. De eerste onchange werkt wel, de tweede niet.
Iemand anders heeft dit jacascript voor mij jaren geleden gemaakt, ik ben er niet genoeg mee bekend om het te kunnen controleren.

Ik ben er inmiddels achter dat het bij functie wel werkt, maar samen dus niet.

Normaal zou dit moeten werken: onchange="func1();func2();"

Ik heb dit script
javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script>

phpscript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<tr>
  <td>Datum (dd/mm/jjjj):</td>
  <td>
    <input type="text" name="bk_datum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '1'); setEndDate('edatumD', this.value, '1');"/>/
    <input type="text" name="bk_datum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '1'); setEndDate('edatumM', this.value, '1');" />/
    <input type="text" name="bk_datum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '1'); setEndDate('edatumJ', this.value, '1');"/>
  </td>
</tr>
<tr>  
    <td>
        <input type="text" id="jsD1" name="td_bd[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsM1" name="td_bm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsJ1" name="td_bj[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '2')"/>
        <input type="text" id="jsu1" name="td_buu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi1" name="td_bmm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/><br/>

        <input type="text" id="jsD2" name="td_ed[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsM2" name="td_em[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsJ2" name="td_ej[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '3')"/>
        <input type="text" id="jsu2" name="td_euu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi2" name="td_emm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>Einddatum (dd/mm/jjjj):</td>
    <td>
        <input type="text" id="edatumD1" name="bk_edatum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumM1" name="bk_edatum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumJ1" name="bk_edatum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" />
    </td>
</tr>
Gewijzigd op 02/05/2014 21:36:51 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 14:12:07
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

02/05/2014 21:40:34
Quote Anchor link
Heb je jQuery in je website ingeladen? Anders kan kunnen we dit nog makkelijker oplossen.
 
J C

J C

02/05/2014 21:44:55
Quote Anchor link
Ik denk het niet, volgens de broncode in ieder geval niet. IS dat heel moeilijk of gaat dat storen met de andere scripts?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/05/2014 22:25:54
Quote Anchor link
JQuery is geen must, en het lost je probleem ook niet op.
Ik denk dat je beter één functie kan meegeven en dan in de argumenten een optioneel argument.
 
J C

J C

02/05/2014 22:27:38
Quote Anchor link
Sorry dat snap ik niet helemaal, hoe geef je dan een optioneel argument mee?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 23:23:52
Quote Anchor link
Optioneel argument:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function foo(bar = 1)
{
   ...
}

foo(); // bar = 1
foo(2); // bar = 2
 
J C

J C

02/05/2014 23:33:06
Quote Anchor link
Zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function foo(bar = 1)
{<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script> }


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onchange="foo('jsD', this.value, '1'); foo('edatumD', this.value, '1');"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.