onchange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »
J C

J C

02/05/2014 21:13:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg onchange niet goed werkend. De eerste onchange werkt wel, de tweede niet.
Iemand anders heeft dit jacascript voor mij jaren geleden gemaakt, ik ben er niet genoeg mee bekend om het te kunnen controleren.

Ik ben er inmiddels achter dat het bij functie wel werkt, maar samen dus niet.

Normaal zou dit moeten werken: onchange="func1();func2();"

Ik heb dit script
javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script>

phpscript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<tr>
  <td>Datum (dd/mm/jjjj):</td>
  <td>
    <input type="text" name="bk_datum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '1'); setEndDate('edatumD', this.value, '1');"/>/
    <input type="text" name="bk_datum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '1'); setEndDate('edatumM', this.value, '1');" />/
    <input type="text" name="bk_datum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '1'); setEndDate('edatumJ', this.value, '1');"/>
  </td>
</tr>
<tr>  
    <td>
        <input type="text" id="jsD1" name="td_bd[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsM1" name="td_bm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsJ1" name="td_bj[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '2')"/>
        <input type="text" id="jsu1" name="td_buu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi1" name="td_bmm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/><br/>

        <input type="text" id="jsD2" name="td_ed[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsM2" name="td_em[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsJ2" name="td_ej[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '3')"/>
        <input type="text" id="jsu2" name="td_euu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi2" name="td_emm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>Einddatum (dd/mm/jjjj):</td>
    <td>
        <input type="text" id="edatumD1" name="bk_edatum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumM1" name="bk_edatum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumJ1" name="bk_edatum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" />
    </td>
</tr>
Gewijzigd op 02/05/2014 21:36:51 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 17:29:15
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

02/05/2014 21:40:34
Quote Anchor link
Heb je jQuery in je website ingeladen? Anders kan kunnen we dit nog makkelijker oplossen.
 
J C

J C

02/05/2014 21:44:55
Quote Anchor link
Ik denk het niet, volgens de broncode in ieder geval niet. IS dat heel moeilijk of gaat dat storen met de andere scripts?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/05/2014 22:25:54
Quote Anchor link
JQuery is geen must, en het lost je probleem ook niet op.
Ik denk dat je beter één functie kan meegeven en dan in de argumenten een optioneel argument.
 
J C

J C

02/05/2014 22:27:38
Quote Anchor link
Sorry dat snap ik niet helemaal, hoe geef je dan een optioneel argument mee?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 23:23:52
Quote Anchor link
Optioneel argument:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function foo(bar = 1)
{
   ...
}

foo(); // bar = 1
foo(2); // bar = 2
 
J C

J C

02/05/2014 23:33:06
Quote Anchor link
Zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function foo(bar = 1)
{<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script> }


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onchange="foo('jsD', this.value, '1'); foo('edatumD', this.value, '1');"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.