onchange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
J C

J C

02/05/2014 21:13:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg onchange niet goed werkend. De eerste onchange werkt wel, de tweede niet.
Iemand anders heeft dit jacascript voor mij jaren geleden gemaakt, ik ben er niet genoeg mee bekend om het te kunnen controleren.

Ik ben er inmiddels achter dat het bij functie wel werkt, maar samen dus niet.

Normaal zou dit moeten werken: onchange="func1();func2();"

Ik heb dit script
javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script>

phpscript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<tr>
  <td>Datum (dd/mm/jjjj):</td>
  <td>
    <input type="text" name="bk_datum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '1'); setEndDate('edatumD', this.value, '1');"/>/
    <input type="text" name="bk_datum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '1'); setEndDate('edatumM', this.value, '1');" />/
    <input type="text" name="bk_datum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '1'); setEndDate('edatumJ', this.value, '1');"/>
  </td>
</tr>
<tr>  
    <td>
        <input type="text" id="jsD1" name="td_bd[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsM1" name="td_bm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '2')"/>/
        <input type="text" id="jsJ1" name="td_bj[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '2')"/>
        <input type="text" id="jsu1" name="td_buu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi1" name="td_bmm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/><br/>

        <input type="text" id="jsD2" name="td_ed[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsD', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsM2" name="td_em[]" maxlength="2" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsM', this.value, '3')"/>/
        <input type="text" id="jsJ2" name="td_ej[]" maxlength="4" class="FormSmall" value="" onchange="setEndDate('jsJ', this.value, '3')"/>
        <input type="text" id="jsu2" name="td_euu[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>:
        <input type="text" id="jsmi2" name="td_emm[]" maxlength="2" class="FormSmall" value=""/>
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>Einddatum (dd/mm/jjjj):</td>
    <td>
        <input type="text" id="edatumD1" name="bk_edatum_d" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumM1" name="bk_edatum_m" value="" maxlength="2" class="FormSmall" />/
        <input type="text" id="edatumJ1" name="bk_edatum_j" value="" maxlength="4" class="FormSmall" />
    </td>
</tr>
Gewijzigd op 02/05/2014 21:36:51 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 01:34:06
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

02/05/2014 21:40:34
Quote Anchor link
Heb je jQuery in je website ingeladen? Anders kan kunnen we dit nog makkelijker oplossen.
 
J C

J C

02/05/2014 21:44:55
Quote Anchor link
Ik denk het niet, volgens de broncode in ieder geval niet. IS dat heel moeilijk of gaat dat storen met de andere scripts?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/05/2014 22:25:54
Quote Anchor link
JQuery is geen must, en het lost je probleem ook niet op.
Ik denk dat je beter één functie kan meegeven en dan in de argumenten een optioneel argument.
 
J C

J C

02/05/2014 22:27:38
Quote Anchor link
Sorry dat snap ik niet helemaal, hoe geef je dan een optioneel argument mee?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 23:23:52
Quote Anchor link
Optioneel argument:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function foo(bar = 1)
{
   ...
}

foo(); // bar = 1
foo(2); // bar = 2
 
J C

J C

02/05/2014 23:33:06
Quote Anchor link
Zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function foo(bar = 1)
{<script type="text/javascript" language="javascript">
function setEndDate(element, value, vanaf)
{
var max = 100;
for (var x = vanaf; x <= max; x++)
    {
    document.getElementById(element+x).value = value;
    }
}
</script> }


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onchange="foo('jsD', this.value, '1'); foo('edatumD', this.value, '1');"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.