Probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Frank -

Frank -

28/02/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Weer online, maar wat was er aan het handje? Te weinig koffie?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 09:24:14
 
- -

- -

28/02/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Hmm, het zag er ernstig uit: halma.nl was ook off-line, en even later kregen we een Apache pagina alsof de hele server opnieuw geïnstalleerd was...
 
Winston Smith

Winston Smith

28/02/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Slechte werkomstandigheden, stakende servers?
 
- -

- -

28/02/2008 17:34:00
Quote Anchor link
Mag je niet vragen, dan komt er een slotje. Net als bij mij gisteren.
 
- -

- -

28/02/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Ja, probeerde net ook een topic hierover te maken maar toen ging hij weer offline -_-'
 
Lode

Lode

28/02/2008 17:48:00
Quote Anchor link
Geen idee... was de proxy cache al aan't dumpen en DNS aan't checken...
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/02/2008 17:50:00
Quote Anchor link
Ze zijn geloof ik vandaag begonnen met het registreren van nummerieke domeinen misschien bij SIDN iets?
 
- -

- -

28/02/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 17:50:
Ze zijn geloof ik vandaag begonnen met het registreren van nummerieke domeinen misschien bij SIDN iets?
Onzin. Dat heeft hier weinig mee te maken.

Zoals hierboven al geroepen werd, lag de site van Halma er ook uit. Lijkt gewoon een serverprobleem te zijn.
 
- -

- -

28/02/2008 18:13:00
Quote Anchor link
Off-topic: Ik ga denk ik proberen wat leuke numerieke domeinen te registreren, een domein kost toch niets, maar kan wel wat opleveren.

Edit:
Krijgen we een officiële verklaring ;-) Btw, nog een bugje: als ik een bericht van mezelf edit, staat er in het IP-adres veld 127.0.0.1.

De server was zeker helemaal st0n3d xD?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
- -

- -

28/02/2008 18:32:00
Quote Anchor link
Alles werkt weer zo te zien, moest wel een paar keer opnieuw inloggen.
 
- -

- -

28/02/2008 18:33:00
Quote Anchor link
Idd, mijn cookies waren weer eens corrupt...

Edit:
The shizzle shizzled again... Nja, ik ben weer de koning op PHPhulp :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Mvos

mvos

28/02/2008 18:39:00
Quote Anchor link
net werkte actieve leden weer en nu weer niet...
 
- -

- -

28/02/2008 18:44:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad!
Hm, post count werkt wel :-P
 
Miniejjj

Miniejjj

28/02/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Hierzo kon die niet met de database connecten, daarna cookies corrupt en helemaal daarvoor kon hij de hele site niet vinden. :P
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

28/02/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij is er nog veel mis, althans.. ik ben nu de enigste online, op dit tijdstip? en de status van de post (wat groen wordt als je online bent), maar dat blijft echter rood.. en mijn last login IP is de locale 127.x.x.x

Kortom, er is wat aan de hand zo lijkt het..
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 19:15:00
Quote Anchor link
Het ligt vast aan MySQL! EvalSQL ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Ik ben ook de enige online, lijkt het nu. Ik vind de nieuwe phphulp wel veel mooier geworden trouwens ;-)
 
Martijn B

Martijn B

28/02/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Systeembeheerder over kabeltje gestruikeld?
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

28/02/2008 19:17:00
Quote Anchor link
De webserver word op dit moment geddost. http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack#Distributed_attack

Op dit moment nog steeds. We hebben de sites die geddost worden geblokkeerd, en een proxy voor gezet.

Daarom gaat alles niet helemaal lekker.

Groeten,

Arjen Halma
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Ben ook enige online :)
Leuk we hebben allemaal phphulp voor ons alleen ;)
Kan iemand bas even bellen ?

Jan duw eens op Prt - Scr en post het dan hier :p


grtz
 
- -

- -

28/02/2008 19:19:00
Quote Anchor link
Arjen, dat meen je niet?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.