Review layout [Definitieve versie]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben weer begonnen aan mijn website en heb een layout gemaakt, graag zou ik jullie mening hierover horen.

HTML valid en CSS valid.

Layout image op plaatjesupload

Wessel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 05:43:45
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/10/2008 19:57:00
Quote Anchor link
Een paar divs en een afbeelding?
beetje kaal niet..?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Ja, design is niet mn sterkste kant :p. Maar ik wou het graag simpel houden, zodat het makkelijk cross-browser te houden is. Heb je misschien een tip om het wat op te leuken ?
 
Naam Loos

Naam Loos

10/10/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Mooi frisse layout! Alleen bij IE6 loop alles niet aan elkaar!! Er staan wat lijnen scheef enzo.

EDIT: nu ik op F5 druk is alles weer goed!!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Naam Loos
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 20:17:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de fijne reactie, maar mn layout is het plaatje, niet de upload zelf :p.
 
Mitchell

Mitchell

10/10/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Is nogal heel erg kaal, zou zelf nou nooit zeggen van "hey, deze laat ik een klus voor me doen" (als het een portfolio word).. :)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

10/10/2008 21:10:00
Quote Anchor link
niet mijn ding.. ik vind het niet echt mooi en het is wel eg kaal. je zou kunnen overwegen eens wat met kleur, plaatjes, css en weet ik veel wat allemaal te doen. Kijk eens naar andere websites.. en over dat cross-browser compatible maken: dat is een kunst apart echter is het niet moeilijk als jij je CSS netjes en overzichtelijk houd.

Kijk ook eens naar templates en haal daar ideeen uit. Beter goed gejat dan slecht bedacht ;)
 
Jasper Geelen

Jasper Geelen

10/10/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Opzich best mooie layout, echter zou ik wat zachtere kleuren gebruiken dan dat felle blauw. Bijna niemand houdt van een onwijs felle website waar je hoofdpijn van krijgt.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/10/2008 22:30:00
Quote Anchor link
Ik vind hem ook wel heel erg simpel en kaal. Zeker met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met (X)HTML en Css is deze opzet wel heel simpel.

Een simpele lay-out op zich niets mis mee, maar het moet wel mensen aanspreken, en dat doet dit duidelijk niet.
 
Roeltje M

Roeltje M

10/10/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Niet echt mijn smaak. Kijk, het is goed dat je van simpel houdt, maar iets meer kleur mag wel.

Ik heb een klein concept (voorbeeld) voor je gemaakt, hoe het evt eruit kan zien.

Url
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roeltje M
 
--

--

11/10/2008 00:59:00
Quote Anchor link
roel schreef op 10.10.2008 22:43:
Ik heb een klein concept (voorbeeld) voor je gemaakt, hoe het evt eruit kan zien.

Url

Dan zou ik als ik Wessel was toch maar aan mijn eigen design vasthouden. ;-)
De belangrijkste tip vind ik dat je dat gradientje uit de header moet halen. Probeer ook te vermijden om dezelfde kleur voor de header en de achtergrond te gebruiken.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties allemaal, ik zal eens iets met de tips van jullie gaan proberen =)
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 18:30:00
Quote Anchor link
Ik heb wat zitten knutselen en dit is er uit gekomen, nog steeds wel simpel.

http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/996209.html

Edit:
Sorry voor de bump, lette even niet op
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
--

--

11/10/2008 18:42:00
Quote Anchor link
Eigenlijk zijn er maar een paar details veranderd toch?
Die gradient die ik je afgeraden heb heb je nog, je achtergrond is hetzelfde..
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Ja dat is waar, vind je de gradient in de header irritant? Maar ik vind dat het wel veel verschil maakt? Is dit beter dan de vorige, of moet ik een andere kant op?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/10/2008 18:56:00
Quote Anchor link
@Wessel

het ging om de lay-out, die is kaal en blijft kaal. Behalve de header en de kleur an sich is er helemaal niets veranderd. Probeer eens heel wat anders. Doe eens gek, maak er eens iets fraais van.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Ok, ik zal eens wat gaan proberen

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

12/10/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Bump :p
 
--

--

12/10/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Loos die gradient nou eens!

[miereneuk]
En je bump was 8 uur te vroeg.
[/miereneuk]
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

12/10/2008 14:52:00
Quote Anchor link
Een effen header:

Effen: http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/998264.html
met gradient: http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/996499.html
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
--

--

12/10/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Veel mooier. Zo krijg je echt contrast met die achtergrond.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.