RewriteRule

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:13:38
Quote Anchor link
Beste php'ers


Ik ben aan het testen met htaccess maar het lukt mij niet om een ReWrite te doen.

Wat doe ik fout ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/?$ /index.php [L]
RewriteRule ^testing/(.*) index.php?pages=$1 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html



Grz nick
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 15:50:59
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:28:22
Quote Anchor link
Probeer zo eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteRule ^/testing/(.*)$ index.php?pages=$1 [QSA,L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:33:18
Quote Anchor link
Ozzie php

Dit werkt ook niet nu krijg ik dat het adres mogelijk veroudert is of verkeert getypt maar dat klopt niet de gegevens haal ik trouwens uit de DB miss is dat belangrijk om te weten

Gr
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:50:29
Quote Anchor link
Welke url roep jij dan aan om dit te testen?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 14:53:58
Quote Anchor link
http://localhost/testing/index.php alleen zodra ik op een link klink moet het dus dit worden

http://localhost/test/index/naamvanpagina

Toevoeging op 27/01/2013 14:55:49:

ooh laatste is foutje moet zijn http://localhost/testing/index/naamvanpagina
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 14:59:33
Quote Anchor link
Je moet 'm dus zo aanroepen:

http://localhost/testing/index/naamvanpagina

Dit verzoek wordt doorgestuurd naar jouw index.php pagina.

Op je index.php pagina zet je (tijdelijk)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_GET['pages'];
?>


Dan zie je als het goed is het stuk achter /testing/ staan.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:03:19
Quote Anchor link
jaa dan krijg ik dit http://localhost/testing/index.php?pages=home maaar dit moet ie dus rewrite naar http://localhost/testing/index/home

Toevoeging op 27/01/2013 15:05:32:

en als ik het typ wat je indd zegt, dan krijg ik dit pagina kan niet gevonden worden of adres is mogelijk veroudert
Gewijzigd op 27/01/2013 15:06:23 door nick van der heijden
 
Wouter J

Wouter J

27/01/2013 15:18:15
Quote Anchor link
Nick, je begrijpt mod_rewrite verkeerd. Het is niet als ik naar index.php?pages=home ga wordt ik doorgestuurd naar index/home, het is als ik naar index/home ga krijgt ik de index.php?pages=home te zien.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:26:10
Quote Anchor link
maar als ik het zo hebt staan

RewriteRule ^testing/(.*) /index.php?pages=$1 [QSA,l] dan kan ik toch gewoon zo aan roepen

kijk dit doe ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
mysql_connect("localhost","root","ww");
mysql_select_db("test");
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
?>

<div id="info"><?php echo nl2br($row['info']); ?></div>
<?php
}
$query2="SELECT pages FROM pages ORDER by id ASC";
$sql2=mysql_query($query2);
while($rij = mysql_fetch_array($sql2)){
echo "<a href=\"testing/index/".$rij['pages']."\">".$rij['pages']."</a>\n";
}

?>


dan zal rewrite hem toch zo moeten laten zien

http://localhost/testing/index/home

toch
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:30:16
Quote Anchor link
Rewrite laat niks zien...

Het principe is:

Als ik deze URL intyp:

http://localhost/testing/index/home

Stuur deze dan intern door naar

index.php (die in jouw document root staat, meestal "public_html", "htdocs" of "www")

In index.php kun je in jouw geval dan via $_GET['pages'] de aangeroepen URL achterhalen.

Snap je dit?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:35:37
Quote Anchor link
oke laat ik het anders zeggen

dus

http://localhost//testing/index.php?pages=home

kan ik niet rewrite naar

http://localhost/testing/index/home

?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:39:15
Quote Anchor link
Nee, dat is niet de bedoeling.

Jij gebruikt dus voortaan dit soort links:

http://localhost/testing/index/home

En via een rewrite rule stuur je die door naar index.php

Beetje duidelijk nu?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 15:52:46
Quote Anchor link
nee niet echt

dit ziet er niet uit toch

http://testing/index.php?pages=home

moet toch wel kunnen dit

http://testing/index/home

of http://testing/home of zo iets

lijkt me dat dit wel kan maarja

laat maar zitten xD

Toevoeging op 27/01/2013 15:55:12:

net als dit

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/rewriterule/88877/last/

zien jullie ergens ?pages=blablabla nee toch deze url word toch ook gerewrite of niet dan
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 15:59:03
Quote Anchor link
Je snapt het dus nog steeds niet...

Nick van der heijden op 27/01/2013 15:52:46:
dit ziet er niet uit toch

http://testing/index.php?pages=home


En daarom gebruik je dus http://localhost/testing/index/home

Je typt dit http://localhost/testing/index/home dus in je browser, en in je browserbalk staat dus dit http://localhost/testing/index/home

INTERN leid je deze URL http://localhost/testing/index/home door naar je index.php bestand.

Nu wel duidelijk?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:04:46
Quote Anchor link
jaaa dat snap ik alleen dat doet ie niet ik snap wel hoe het werkt enzo
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:05:40
Quote Anchor link
Nou ja, uit je voorgaande bericht leek toch of je het niet snapte.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:07:53
Quote Anchor link
laat maar man deze shit schiet niet op
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2013 16:13:26
Quote Anchor link
Leg dan eens uit waar je nu op vast loopt in plaats van dat je gefrustreerd gaat lopen doen. Daar schiet je echt helemaal niks mee op.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:22:27
Quote Anchor link
waar ik op vast loop is misschien dat die rewrite het niet doet maar oke

geef maar is een voorbeeld dan hoe je seo url kan maken zonder

index.php?pages=home

maar zo

index/blabla

of een andere manier ook prima
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/01/2013 16:27:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/index/?$ /index.php [L]
RewriteRule ^testing/index/(.*) index.php?pages=$1 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html

Dit wordt dan www.website.nl/testing/index/home > www.website.nl/index.php?pages=home

De htaccess zet je dan in de root.

Wat ook kan is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteRule ^testing/(.*)?$ /$1.php [L]
RewriteRule ^testing/(.*)/(.*) $1.php?pages=$2 [L]

Errordocument 404 http://localhost/testing/error/404.html

Dan kan je ook zo doen voor bijv. je error pagina (wat niet aan te raden is):

Dan wordt dan www.website.nl/testing/index/home > www.website.nl/index.php?pages=home
En dan wordt www.website.nl/testing/error/404 > www.website.nl/error.php?pages=404
Gewijzigd op 27/01/2013 16:27:45 door Nick Dijkstra
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

27/01/2013 16:33:57
Quote Anchor link
nou het zal vast wel aan mij liggen krijg het nog steeds niet voor elkaar of snap het nog steeds niet
dan maar anders doen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.