Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 20:50:21
Quote Anchor link
Beste lezers,

ik heb hier ongeveer een maand geleden een site review gedaan.
Dit was nogal slecht dus nu ben ik opnieuw begonnen. (deze keer met echte plaatjes)

Mijn vorig ontwerp (alleen met css)
Afbeelding

mijn nieuw (met paint .net)
Afbeelding

nog tips? want ik ben niet goed in lay-out

mvg
Gewijzigd op 30/08/2010 22:32:37 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 05:38:28
 
Hipska BE

Hipska BE

30/08/2010 21:15:30
Quote Anchor link
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 21:19:14
Quote Anchor link
Hipska BE op 30/08/2010 21:15:30:
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O



ja dat was de enige afbeelding

(die tekst dat er nu instaat is niet het lettertype dat is gewoon wat info... ik zal het even aanpassen)

ik wil vooral weten wat jullie van de vormgeving vinden.. beter of slechter?
 
Milo S

Milo S

30/08/2010 21:24:55
Quote Anchor link
Opbouw vind ik beter, kleurgebruik minder (te donker). Schenk de volgende keer met tekenen ook een beetje aandacht aan de marges, laat ze in paint.net ook gewoon kloppen. Helemaal niks staat gelijk uitgelijnd namelijk.
 
Elio vp

Elio vp

30/08/2010 21:35:35
Quote Anchor link
Mijn persoonlijke mening:

Dan vond ik eerlijk gezegd de eerste beter..
kwestie van kleuren gebruik(duidelijkheid)...

Ik zou idd ook voor de kleuren gaan zoals je had.

Verder als je blijft knutselen en proberen komt het wel dik in orde!

Groeten
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2010 21:36:34
Quote Anchor link
kijk eens naar wat templates, niet gebruiken alleen wat inspiratie opdoen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:09:24
Quote Anchor link
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.
 
Pim -

Pim -

30/08/2010 22:14:12
Quote Anchor link
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:15:18
Quote Anchor link
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 22:34:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik
Gewijzigd op 30/08/2010 23:20:06 door Jasper DS
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 23:22:38
Quote Anchor link
PHP jasper op 30/08/2010 22:34:27:
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik

In die link kan je ook nog veel leren van CSS -.-"...
Anyway, nog een voorbeeldje met slechts 3 afbeeldingen
Afbeelding

-

Ik snap je probleem niet zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 10:25:39
Quote Anchor link
in IE is het in orde maar in chrome en FF niet
 
Jasper DS

Jasper DS

02/09/2010 21:37:52
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu mijn site aan de nieuwe lay-out aangepast.
Maar als je naar de blog kijkt is het nog niet helemaal in orde.. iemand een idee hoe dit best te doen?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

02/09/2010 21:41:02
Quote Anchor link
Misschien wat offtopic; maar je hebt nog steeds je query niet beveiligt tegen sql injecties..

http://jasperdesmet.bplaced.net/index.php?start=%27

Blog:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '\', 3' at line 1
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 22:04:45
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:38:41
Quote Anchor link
Pim de Haan op 02/09/2010 22:04:45:
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !


zo was mij query al:
mysql_query("INSERT INTO ... (..,..,..,..,..) VALUES
('".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."',NOW(),$_GET[id])");

.. zijn natuurlijk woorden ;)
Gewijzigd op 03/09/2010 16:39:50 door Jasper DS
 
Pim -

Pim -

03/09/2010 16:40:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:15:18:
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic


Nee, dit is kritiek op de opmaak van de site...

@Jasper
Heb je magic quotes aan staan?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:42:22
Quote Anchor link
Neen ik denk van niet .. waar zou dat aan staan?
Gewijzigd op 03/09/2010 16:43:48 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.