Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 20:50:21
Quote Anchor link
Beste lezers,

ik heb hier ongeveer een maand geleden een site review gedaan.
Dit was nogal slecht dus nu ben ik opnieuw begonnen. (deze keer met echte plaatjes)

Mijn vorig ontwerp (alleen met css)
Afbeelding

mijn nieuw (met paint .net)
Afbeelding

nog tips? want ik ben niet goed in lay-out

mvg
Gewijzigd op 30/08/2010 22:32:37 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:28:11
 
Hipska BE

Hipska BE

30/08/2010 21:15:30
Quote Anchor link
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 21:19:14
Quote Anchor link
Hipska BE op 30/08/2010 21:15:30:
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O



ja dat was de enige afbeelding

(die tekst dat er nu instaat is niet het lettertype dat is gewoon wat info... ik zal het even aanpassen)

ik wil vooral weten wat jullie van de vormgeving vinden.. beter of slechter?
 
Milo S

Milo S

30/08/2010 21:24:55
Quote Anchor link
Opbouw vind ik beter, kleurgebruik minder (te donker). Schenk de volgende keer met tekenen ook een beetje aandacht aan de marges, laat ze in paint.net ook gewoon kloppen. Helemaal niks staat gelijk uitgelijnd namelijk.
 
Elio vp

Elio vp

30/08/2010 21:35:35
Quote Anchor link
Mijn persoonlijke mening:

Dan vond ik eerlijk gezegd de eerste beter..
kwestie van kleuren gebruik(duidelijkheid)...

Ik zou idd ook voor de kleuren gaan zoals je had.

Verder als je blijft knutselen en proberen komt het wel dik in orde!

Groeten
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2010 21:36:34
Quote Anchor link
kijk eens naar wat templates, niet gebruiken alleen wat inspiratie opdoen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:09:24
Quote Anchor link
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.
 
Pim -

Pim -

30/08/2010 22:14:12
Quote Anchor link
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:15:18
Quote Anchor link
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 22:34:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik
Gewijzigd op 30/08/2010 23:20:06 door Jasper DS
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 23:22:38
Quote Anchor link
PHP jasper op 30/08/2010 22:34:27:
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik

In die link kan je ook nog veel leren van CSS -.-"...
Anyway, nog een voorbeeldje met slechts 3 afbeeldingen
Afbeelding

-

Ik snap je probleem niet zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 10:25:39
Quote Anchor link
in IE is het in orde maar in chrome en FF niet
 
Jasper DS

Jasper DS

02/09/2010 21:37:52
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu mijn site aan de nieuwe lay-out aangepast.
Maar als je naar de blog kijkt is het nog niet helemaal in orde.. iemand een idee hoe dit best te doen?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

02/09/2010 21:41:02
Quote Anchor link
Misschien wat offtopic; maar je hebt nog steeds je query niet beveiligt tegen sql injecties..

http://jasperdesmet.bplaced.net/index.php?start=%27

Blog:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '\', 3' at line 1
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 22:04:45
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:38:41
Quote Anchor link
Pim de Haan op 02/09/2010 22:04:45:
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !


zo was mij query al:
mysql_query("INSERT INTO ... (..,..,..,..,..) VALUES
('".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."',NOW(),$_GET[id])");

.. zijn natuurlijk woorden ;)
Gewijzigd op 03/09/2010 16:39:50 door Jasper DS
 
Pim -

Pim -

03/09/2010 16:40:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:15:18:
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic


Nee, dit is kritiek op de opmaak van de site...

@Jasper
Heb je magic quotes aan staan?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:42:22
Quote Anchor link
Neen ik denk van niet .. waar zou dat aan staan?
Gewijzigd op 03/09/2010 16:43:48 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.