Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 20:50:21
Quote Anchor link
Beste lezers,

ik heb hier ongeveer een maand geleden een site review gedaan.
Dit was nogal slecht dus nu ben ik opnieuw begonnen. (deze keer met echte plaatjes)

Mijn vorig ontwerp (alleen met css)
Afbeelding

mijn nieuw (met paint .net)
Afbeelding

nog tips? want ik ben niet goed in lay-out

mvg
Gewijzigd op 30/08/2010 22:32:37 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 06:47:36
 
Hipska BE

Hipska BE

30/08/2010 21:15:30
Quote Anchor link
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 21:19:14
Quote Anchor link
Hipska BE op 30/08/2010 21:15:30:
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O



ja dat was de enige afbeelding

(die tekst dat er nu instaat is niet het lettertype dat is gewoon wat info... ik zal het even aanpassen)

ik wil vooral weten wat jullie van de vormgeving vinden.. beter of slechter?
 
Milo S

Milo S

30/08/2010 21:24:55
Quote Anchor link
Opbouw vind ik beter, kleurgebruik minder (te donker). Schenk de volgende keer met tekenen ook een beetje aandacht aan de marges, laat ze in paint.net ook gewoon kloppen. Helemaal niks staat gelijk uitgelijnd namelijk.
 
Elio vp

Elio vp

30/08/2010 21:35:35
Quote Anchor link
Mijn persoonlijke mening:

Dan vond ik eerlijk gezegd de eerste beter..
kwestie van kleuren gebruik(duidelijkheid)...

Ik zou idd ook voor de kleuren gaan zoals je had.

Verder als je blijft knutselen en proberen komt het wel dik in orde!

Groeten
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2010 21:36:34
Quote Anchor link
kijk eens naar wat templates, niet gebruiken alleen wat inspiratie opdoen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:09:24
Quote Anchor link
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.
 
Pim -

Pim -

30/08/2010 22:14:12
Quote Anchor link
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:15:18
Quote Anchor link
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 22:34:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik
Gewijzigd op 30/08/2010 23:20:06 door Jasper DS
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 23:22:38
Quote Anchor link
PHP jasper op 30/08/2010 22:34:27:
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik

In die link kan je ook nog veel leren van CSS -.-"...
Anyway, nog een voorbeeldje met slechts 3 afbeeldingen
Afbeelding

-

Ik snap je probleem niet zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 10:25:39
Quote Anchor link
in IE is het in orde maar in chrome en FF niet
 
Jasper DS

Jasper DS

02/09/2010 21:37:52
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu mijn site aan de nieuwe lay-out aangepast.
Maar als je naar de blog kijkt is het nog niet helemaal in orde.. iemand een idee hoe dit best te doen?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

02/09/2010 21:41:02
Quote Anchor link
Misschien wat offtopic; maar je hebt nog steeds je query niet beveiligt tegen sql injecties..

http://jasperdesmet.bplaced.net/index.php?start=%27

Blog:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '\', 3' at line 1
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 22:04:45
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:38:41
Quote Anchor link
Pim de Haan op 02/09/2010 22:04:45:
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !


zo was mij query al:
mysql_query("INSERT INTO ... (..,..,..,..,..) VALUES
('".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."',NOW(),$_GET[id])");

.. zijn natuurlijk woorden ;)
Gewijzigd op 03/09/2010 16:39:50 door Jasper DS
 
Pim -

Pim -

03/09/2010 16:40:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:15:18:
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic


Nee, dit is kritiek op de opmaak van de site...

@Jasper
Heb je magic quotes aan staan?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:42:22
Quote Anchor link
Neen ik denk van niet .. waar zou dat aan staan?
Gewijzigd op 03/09/2010 16:43:48 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.