Site-check: Haneev.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Han eev

Han eev

18/10/2005 09:56:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van mijn site??

haneev.nl

Han
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 09:03:20
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 10:01:00
Quote Anchor link
De link naar je RSS valt half weg onder die gele balk.
En vind ik de kleuren niet mooi, maar dat is een kwestie van smaak :)

Verder ziet het er goed uit, qua navigatie etc. :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 10:06:00
Quote Anchor link
Bij mij valt die balk niet weg....
Gebruik jij IE?

(ik vind de kleuren wel mooi :P)
 
Roy

Roy

18/10/2005 10:51:00
Quote Anchor link
Ziet er allemaal leuk uit hoor. Wel zou het handig zijn als je een script online werkend zou kunnen zien. Dit vind ik altijd erg prettig, omdat je dan goed kunt zien of het hetgene is wat je nodig hebt.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 10:57:00
Quote Anchor link
volgens mij geef je je feed de verkeerde headers mee
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:13:00
Quote Anchor link
@legolas:
Jah ik weet niet hoe dat komt... Iemand oplossing?
Ik heb doctype enz wel goed...


@Roy: de voorbeelden doen het gewoon hoor!
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 11:22:00
Quote Anchor link
door php gegenereerd?

header("Content-Type: text/xml");

EDIT: anders komt het omdat je .rss doet ipv .xml
Gewijzigd op 18/10/2005 11:29:00 door Legolas
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 11:28:00
Quote Anchor link
De balk valt niet weg, maar de link naar je RSS staat voor de helft onder die balk, en ik gebruik FF :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:35:00
Quote Anchor link
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/10/2005 11:58:00
Quote Anchor link
IK vind alles zeer aantrekkelijk en tja over smaak valt natuurlijk niet te twisten :-)
Ik heb hem bekeken onder IE :-)

Keep on going with the good work!!
Suc6
Groet, lissy
 

18/10/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Stark heel strak. Alleen nog wat vulling.
Jamer dat je tabellen gebruikt voor je ontwerp maar dat ter zijden.
Nu nog wat meer vulling.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:30:00
Quote Anchor link
Han:
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......


of er .xml van maken of een .htaccess met forcetype
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:31:00
Quote Anchor link
.htaccess wordt dan:

<FilesMatch "\.xml$">
ForceType text/xml
</FilesMatch>
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 15:51:00
Quote Anchor link
oke ik zal het ff proberen


Edit:
Bedankt Legolas het is gelukt!!
Word strx rss.haneev.nl
Gewijzigd op 18/10/2005 16:04:00 door Han eev
 
Jelmer -

Jelmer -

18/10/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Zit een foutje in je <link/>-tag in scripts.php. Een dubbele quote te veel. Daarbij, je echte feed op je hoofdpagina leid naar een 404 error.

Edit: die nieuwe werkt prima :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:02:00 door Jelmer -
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:06:00
Quote Anchor link
Ook opgelost!
Bedankt voor alle reacties tot nu toe ik dacht dat al veel fouten eruit had ^^.

Han
 

18/10/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Strakke site, Han. Ik vind hem er zeker niet slecht uitzien in FireFox. In Micro$ofts IE minder, maar dat komt omdat IE zich niet aan de webstandaarden houdt en IE gewoon een slechte browser is.

Maar je site ziet er goed uit!
Keep up the good work! :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:30:00 door
 
Jelte

jelte

18/10/2005 16:26:00
Quote Anchor link
die site is een aanrader jongens hij heeft veette tuts:D:D
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:57:00
Quote Anchor link
Bedankt jelte :P

Ik weet niet wat ik nu moet doen??
iemand nog een idee?

Han
 
Thijs X

Thijs X

18/10/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik zou je header wat veranderen het is nu nog een beetje saai
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/10/2005 18:24:00
Quote Anchor link
gasteboekje ofzo zouook niet mistaan
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.