Site-check: Haneev.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Han eev

Han eev

18/10/2005 09:56:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van mijn site??

haneev.nl

Han
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 12:51:26
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 10:01:00
Quote Anchor link
De link naar je RSS valt half weg onder die gele balk.
En vind ik de kleuren niet mooi, maar dat is een kwestie van smaak :)

Verder ziet het er goed uit, qua navigatie etc. :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 10:06:00
Quote Anchor link
Bij mij valt die balk niet weg....
Gebruik jij IE?

(ik vind de kleuren wel mooi :P)
 
Roy

Roy

18/10/2005 10:51:00
Quote Anchor link
Ziet er allemaal leuk uit hoor. Wel zou het handig zijn als je een script online werkend zou kunnen zien. Dit vind ik altijd erg prettig, omdat je dan goed kunt zien of het hetgene is wat je nodig hebt.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 10:57:00
Quote Anchor link
volgens mij geef je je feed de verkeerde headers mee
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:13:00
Quote Anchor link
@legolas:
Jah ik weet niet hoe dat komt... Iemand oplossing?
Ik heb doctype enz wel goed...


@Roy: de voorbeelden doen het gewoon hoor!
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 11:22:00
Quote Anchor link
door php gegenereerd?

header("Content-Type: text/xml");

EDIT: anders komt het omdat je .rss doet ipv .xml
Gewijzigd op 18/10/2005 11:29:00 door Legolas
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/10/2005 11:28:00
Quote Anchor link
De balk valt niet weg, maar de link naar je RSS staat voor de helft onder die balk, en ik gebruik FF :)
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 11:35:00
Quote Anchor link
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/10/2005 11:58:00
Quote Anchor link
IK vind alles zeer aantrekkelijk en tja over smaak valt natuurlijk niet te twisten :-)
Ik heb hem bekeken onder IE :-)

Keep on going with the good work!!
Suc6
Groet, lissy
 

18/10/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Stark heel strak. Alleen nog wat vulling.
Jamer dat je tabellen gebruikt voor je ontwerp maar dat ter zijden.
Nu nog wat meer vulling.
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:30:00
Quote Anchor link
Han:
Wat ik doe:
Ik heb een bestand die die pagina genereert en dan opslaat in
feeds/haneev.rss

$fp = fopen('feeds/haneev.rss','w+');
fwrite($fp,$data); ezn......


of er .xml van maken of een .htaccess met forcetype
 
Legolas

Legolas

18/10/2005 14:31:00
Quote Anchor link
.htaccess wordt dan:

<FilesMatch "\.xml$">
ForceType text/xml
</FilesMatch>
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 15:51:00
Quote Anchor link
oke ik zal het ff proberen


Edit:
Bedankt Legolas het is gelukt!!
Word strx rss.haneev.nl
Gewijzigd op 18/10/2005 16:04:00 door Han eev
 
Jelmer -

Jelmer -

18/10/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Zit een foutje in je <link/>-tag in scripts.php. Een dubbele quote te veel. Daarbij, je echte feed op je hoofdpagina leid naar een 404 error.

Edit: die nieuwe werkt prima :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:02:00 door Jelmer -
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:06:00
Quote Anchor link
Ook opgelost!
Bedankt voor alle reacties tot nu toe ik dacht dat al veel fouten eruit had ^^.

Han
 

18/10/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Strakke site, Han. Ik vind hem er zeker niet slecht uitzien in FireFox. In Micro$ofts IE minder, maar dat komt omdat IE zich niet aan de webstandaarden houdt en IE gewoon een slechte browser is.

Maar je site ziet er goed uit!
Keep up the good work! :)
Gewijzigd op 18/10/2005 16:30:00 door
 
Jelte

jelte

18/10/2005 16:26:00
Quote Anchor link
die site is een aanrader jongens hij heeft veette tuts:D:D
 
Han eev

Han eev

18/10/2005 16:57:00
Quote Anchor link
Bedankt jelte :P

Ik weet niet wat ik nu moet doen??
iemand nog een idee?

Han
 
Thijs X

Thijs X

18/10/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik zou je header wat veranderen het is nu nog een beetje saai
 
Niels Beckers

Niels Beckers

18/10/2005 18:24:00
Quote Anchor link
gasteboekje ofzo zouook niet mistaan
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.