sorteren mislukt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Kees buijs

kees buijs

04/06/2018 22:52:25
Quote Anchor link
Ik wil een array laten sorteren met het sort (of rsort) commando van php .5.5.

Het probleem is dat de array gevuld is vanuit 2 verschillende plaatsen. maar voor zover ik kan nagaan is de opbouw hetzelfde.

Het probleem is dat keys tot 1..398 correct gesorteerd worden (dus tot Ziggo) en de keys vanaf 398 .. 4xx ook (vanaf 'Bundel - Socket-1151 (h4)'). Alleen worden die 2 bereiken niet gemend. keys worden hernummerd, geen probleem.

Ik kan geen reden ontdekken waarom de sortering niet werkt. Op een bepaald moment werkt het sorteren wel, maar veranderingen later maakte dat ongedaan. En ik heb liever geen 'het werkt wel, maar waarom weet ik niet; oplossing.


dit is een deel van de input van de sort funktie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<pre class="CodeBlock"><code>'array field='#397' --> array('Array')
'string' - key='#397' => field='name' --> string('Apple - MacBook Air')
'string' - key='#397' => field='image' --> string('ci-0397-apple-macbook-air.jpg')
'boolean' - key='#397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#397' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='#397' => field='id' --> integer('397')
'array field='#398' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='#398' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='#398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='#398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#398' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#399' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Gamer PC compleet')
'string' - key='#399' => field='image' --> string('pb-gamer-pc-compleet.jpg')
'boolean' - key='#399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='id' --> string('gamer-pc-compleet')
'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#400' --> array('Array')</code></pre>


dit is een deel van het resultaat van de sort funktie

<pre class="CodeBlock"><code>'array field='396' --> array('Array')
'string' - key='396' => field='name' --> string('Ziggo')
'string' - key='396' => field='image' --> string('ci-0189-ziggo.jpg')
'boolean' - key='396' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='396' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='396' => field='id' --> integer('189')
'array field='397' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)')
'string' - key='397' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4.jpg')
'boolean' - key='397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='397' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='id' --> string('socket-1151-h4')
'boolean' - key='397' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='397' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='398' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)+8g')
'string' - key='398' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4-plus-8g.jpg')
'boolean' - key='398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='id' --> string('socket-1151-h4-plus-8g')
'boolean' - key='398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='398' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='399' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='name' --> string('Bundel - Uw PC een 2e leven')
'string' - key='399' => field='image' --> string('pb-uw-pc-een-2e-leven.jpg')
'boolean' - key='399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='id' --> string('uw-pc-een-2e-leven')
'boolean' - key='399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='399' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='400' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='400' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='400' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='400' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='400' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='400' => field='is_pc' --> boolean('1')</code></pre>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 04/06/2018 22:53:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:11:26
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

05/06/2018 08:05:22
Quote Anchor link
Misschien omdat in de ene set alle keys met een "#" beginnen, en in de andere niet ... ?
Hm, dat is voor en na zie ik.

Misschien moet je je structuur eerst eens netjes neerzetten, kunnen we zien wat nou precies de bedoeling is.
Gewijzigd op 05/06/2018 08:07:43 door Rob Doemaarwat
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/06/2018 14:31:49
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je een array met arrays wilt gaan sorteren?
Daar gaat de sort niet altijd goed mee om; je kunt beter de usort() functie gebruiken om zelf de array beter te sorteren. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
usort($aMyArray, 'mySortFunction');

function mySortFunction($a, $b)
{
    return strcasecmp($a['name'], $b['name']);
}
 
Kees buijs

kees buijs

07/06/2018 01:12:42
Quote Anchor link
Na wat verder speurwerk ben ik erachter gekomen dat het probleem zat dat sommige array entries 2 velden WEL en sommige 2 velden NIET hadden. De toegekende waarde is niet belangrijk, alleen het feit dat ze er wel of niet zijn. Alle entries hebben nu die waardes (met waarde FALSE) en dan wordt er correct gesorteerd.


Het gaat dus om deze 2 velden, die er voor bv. key #397 niet aangemaakt zijn.

'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')


Overigens zou een speciale sort funktie beter zijn, want de sort is nu case sensitive. Gelukkig heeft dat geen invloed op het resultaat.
Gewijzigd op 07/06/2018 01:13:57 door kees buijs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.