sorteren mislukt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Kees buijs

kees buijs

04/06/2018 22:52:25
Quote Anchor link
Ik wil een array laten sorteren met het sort (of rsort) commando van php .5.5.

Het probleem is dat de array gevuld is vanuit 2 verschillende plaatsen. maar voor zover ik kan nagaan is de opbouw hetzelfde.

Het probleem is dat keys tot 1..398 correct gesorteerd worden (dus tot Ziggo) en de keys vanaf 398 .. 4xx ook (vanaf 'Bundel - Socket-1151 (h4)'). Alleen worden die 2 bereiken niet gemend. keys worden hernummerd, geen probleem.

Ik kan geen reden ontdekken waarom de sortering niet werkt. Op een bepaald moment werkt het sorteren wel, maar veranderingen later maakte dat ongedaan. En ik heb liever geen 'het werkt wel, maar waarom weet ik niet; oplossing.


dit is een deel van de input van de sort funktie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<pre class="CodeBlock"><code>'array field='#397' --> array('Array')
'string' - key='#397' => field='name' --> string('Apple - MacBook Air')
'string' - key='#397' => field='image' --> string('ci-0397-apple-macbook-air.jpg')
'boolean' - key='#397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#397' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='#397' => field='id' --> integer('397')
'array field='#398' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='#398' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='#398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='#398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#398' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#399' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Gamer PC compleet')
'string' - key='#399' => field='image' --> string('pb-gamer-pc-compleet.jpg')
'boolean' - key='#399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='id' --> string('gamer-pc-compleet')
'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#400' --> array('Array')</code></pre>


dit is een deel van het resultaat van de sort funktie

<pre class="CodeBlock"><code>'array field='396' --> array('Array')
'string' - key='396' => field='name' --> string('Ziggo')
'string' - key='396' => field='image' --> string('ci-0189-ziggo.jpg')
'boolean' - key='396' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='396' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='396' => field='id' --> integer('189')
'array field='397' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)')
'string' - key='397' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4.jpg')
'boolean' - key='397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='397' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='id' --> string('socket-1151-h4')
'boolean' - key='397' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='397' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='398' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)+8g')
'string' - key='398' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4-plus-8g.jpg')
'boolean' - key='398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='id' --> string('socket-1151-h4-plus-8g')
'boolean' - key='398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='398' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='399' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='name' --> string('Bundel - Uw PC een 2e leven')
'string' - key='399' => field='image' --> string('pb-uw-pc-een-2e-leven.jpg')
'boolean' - key='399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='id' --> string('uw-pc-een-2e-leven')
'boolean' - key='399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='399' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='400' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='400' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='400' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='400' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='400' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='400' => field='is_pc' --> boolean('1')</code></pre>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 04/06/2018 22:53:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 00:12:17
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

05/06/2018 08:05:22
Quote Anchor link
Misschien omdat in de ene set alle keys met een "#" beginnen, en in de andere niet ... ?
Hm, dat is voor en na zie ik.

Misschien moet je je structuur eerst eens netjes neerzetten, kunnen we zien wat nou precies de bedoeling is.
Gewijzigd op 05/06/2018 08:07:43 door Rob Doemaarwat
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/06/2018 14:31:49
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je een array met arrays wilt gaan sorteren?
Daar gaat de sort niet altijd goed mee om; je kunt beter de usort() functie gebruiken om zelf de array beter te sorteren. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
usort($aMyArray, 'mySortFunction');

function mySortFunction($a, $b)
{
    return strcasecmp($a['name'], $b['name']);
}
 
Kees buijs

kees buijs

07/06/2018 01:12:42
Quote Anchor link
Na wat verder speurwerk ben ik erachter gekomen dat het probleem zat dat sommige array entries 2 velden WEL en sommige 2 velden NIET hadden. De toegekende waarde is niet belangrijk, alleen het feit dat ze er wel of niet zijn. Alle entries hebben nu die waardes (met waarde FALSE) en dan wordt er correct gesorteerd.


Het gaat dus om deze 2 velden, die er voor bv. key #397 niet aangemaakt zijn.

'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')


Overigens zou een speciale sort funktie beter zijn, want de sort is nu case sensitive. Gelukkig heeft dat geen invloed op het resultaat.
Gewijzigd op 07/06/2018 01:13:57 door kees buijs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.