Statistieken oneerlijk?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/02/2009 17:10:00
Quote Anchor link
Haha lol
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 06:51:26
 
Douwe

Douwe

07/02/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Als het getal naast mijn posts het aantal keren is dat er onder mijn naam op de Submit-button is geklikt, en het getal bij statistieken het aantal posts dat onder mijn naam in het systeem staan, betekent dat dus dat er zonder tussenkomst van de Submit-button een post is geplaatst onder mijn naam... Dus via phpMyAdmin of een directe query... Oftewel: Bas heeft onder mijn naam zitten posten! =D






(Dat, of het systeem is gewoon zo buggy als wat...)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Raymond ---

Raymond ---

07/02/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde als Douwe..
 
Loran DP

Loran DP

07/02/2009 17:48:00
Quote Anchor link
Uhh zover ik weet heb ik maar 2 accounts, en SanThe welke dan allemaal?
 
J A

J A

07/02/2009 17:51:00
Quote Anchor link
Hmm .. nog 3% meer spammen hier en ik ben weg :-|
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/02/2009 17:51:00
Quote Anchor link
Loran schreef op 07.02.2009 17:48:
Uhh zover ik weet heb ik maar 2 accounts, en SanThe welke dan allemaal?

Wat is het nut van 2 accounts? Met 1 kun je toch ook al overal bij waar je bij kunt als gebruiker zijnde?
 
Loran DP

Loran DP

07/02/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Van dat andere account waar ik het wel van weet heb ik Bas al gevraagd om te verwijderen. Maar tot op heden (4 maanden geleden gevraagd) niet gehoord.
 
B a s
Beheerder

B a s

07/02/2009 17:56:00
Quote Anchor link
Loran, in de FAQ staat hoe je een aanvraag doet tot voor he verwijderen van je account. Ik krijg dagelijks veel PHPhulp mailtjes en als mensen niet goed lezen reageer ik daar niet op ;-)
 
Loran DP

Loran DP

07/02/2009 17:58:00
Quote Anchor link
Ik heb toen die tijd een mail via het contact form gestuurd met verzoek tot verwijderen van dit 2e account: http://www.phphulp.nl/profiel/user/18599/ maar nooit iets van je gehoord, en hij bestaat nog.

En dan nog een vraag SanThe zij dat ik 5 accounts had, klopt dat?
(ik moet ff navragen bij jou)

EDIT:
Deze stappen heb ik gedaan:
1. Log uit
2. Klik op de link wachtwoord kwijt
3. Voer je gebruikersnaam of wachtwoord in combinatie met je e-mail adres in
4. Stuur de e-mail door via het contact formulier zonder dat je het activatie URL adres gebruikt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 18:27:00
Quote Anchor link
@Bas: verwijder gewoon al Loran's accounts, net zo makkelijk..
 

07/02/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.02.2009 18:27:
@Bas: verwijder gewoon al Loran's accounts, net zo makkelijk..

Bas heeft wel een punt hoor... Al die mensen die vragen of ze geunbanned kunen worden... Pfft... Volgens mij is phphulp een dagtaak.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/02/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, maar hij is niet de enige persoon op aarde. Er zijn genoeg mensen die hem kunnen en - zeker hier - willen helpen. Als hij daar geen gebruik van maakt ligt dat helemaal aan hem zelf.
 

07/02/2009 18:53:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 07.02.2009 18:47:
Tuurlijk, maar hij is niet de enige persoon op aarde. Er zijn genoeg mensen die hem kunnen en - zeker hier - willen helpen. Als hij daar geen gebruik van maakt ligt dat helemaal aan hem zelf.

Dat klopt.
Dat weet ik.
En dat is ook een probleem.
Het is maar net hoe je het interperteerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 07.02.2009 18:37:
Tommy schreef op 07.02.2009 18:27:
@Bas: verwijder gewoon al Loran's accounts, net zo makkelijk..

Bas heeft wel een punt hoor... Al die mensen die vragen of ze geunbanned kunen worden... Pfft... Volgens mij is phphulp een dagtaak.


Uhm, waarom zou je mensen bannen om vervolgens weer te unbannen? Dan heeft het bannen toch geen nut '-.-
 

07/02/2009 19:00:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.02.2009 18:56:
Karl schreef op 07.02.2009 18:37:
Tommy schreef op 07.02.2009 18:27:
@Bas: verwijder gewoon al Loran's accounts, net zo makkelijk..

Bas heeft wel een punt hoor... Al die mensen die vragen of ze geunbanned kunen worden... Pfft... Volgens mij is phphulp een dagtaak.


Uhm, waarom zou je mensen bannen om vervolgens weer te unbannen? Dan heeft het bannen toch geen nut '-.-

Omdat mensen geen mening mogen hebben, en dus geband worden voor x tijd, als een soort van billenkoek...
 
Jelmer -

Jelmer -

07/02/2009 20:19:00
Quote Anchor link
Een mening hebben, en een mening als waarheid gaan lopen verkondigen, daar zit een verschil tussen. Dat laatste verdient een ban.

... kon ik maar mensen van mijn deurbel verbannen.

Al is dat mijn mening :P
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 07.02.2009 20:34:
En hierbij mijn poging om van m'n 7303 / 7325 * 100 = 99.7% af te komen :P

Edit: hmm, nee, wacht, dat gaat niet lukken met 1 dubbele post... Sinds wanneer werkt Firefox weer goed? Want vroeger driedubbel postte Firefox maar al te graag.

Ik zal je post even deleten. Kijken of dat dan klopt.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/02/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Al een paar maanden zie ik je niet meer dubbelposten. Heb er zelf nooit last van gehad.
 
- -

- -

07/02/2009 20:44:00
Quote Anchor link
Postcount: 3515
Statistieken: 3515

Kewl, ik klop gewoon helemaal! Ik pwn :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 20:47:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 07.02.2009 20:44:
Postcount: 3515
Statistieken: 3515

Kewl, ik klop gewoon helemaal! Ik pwn :-)

En je andere account?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.