Strepen zijn foetsie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Ik heb een probleem xD
Tijd niet meer zon probleem gehad :P
Nou hier komt het:

Het probleem is dat de 2 strepen aan de zijkant wegvallen..
zie hier:

Afbeelding

Ik heb geen andere keus dan de code hier te posten ook al is hij vrij groot. Ik heb hem al ingekort door paar van die plaatjes vakjes weg te laten.

Html code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <div class="homebottom-links-vak">
                    <div class="homebottom-streep">
                        <span class="homesubmenu">Nieuwe items</span>
                    </div>
                    <div class="hblr-tekst">
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186752862.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">broek</a>
                                      </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777138.jpg">
                                </a>
                            </div>    
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">asdasdasd</a>
                              </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777177.jpg">
                                </a>
                              </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">adasasdasdasdasd</a>
                          </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777213.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">asdasdqweqe</a>
                            </div>

                    </div>
    
                    <div class="hbrl-o-plaatje">
                        <div class="hbrl-o-l">
                        </div>
                        <div class="hbrl-o-r">
                        </div>
                    </div>
                </div>


Css code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
.homebottom-links-vak{
     background-color: #f8f8f8;
    font-size: 14px;
    width: 505px;
    float: left;
    margin-bottom: 10px;
}

.hblr-tekst{
    padding: 0px 7px 1px;
    border-left: 1px solid #cccccc;
    border-right: 1px solid #cccccc;
}

.hbrl-o-plaatje{
    background-image: url('../images/tabel_r8_zoveel.JPG');
    height: 15px;
    float: left;
}

.hbrl-o-l{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c2.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: left;
}

.hbrl-o-r{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c5.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: right;
}

.homebottom-streep{
    background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
    border-left: 1px solid #676767;
    border-right: 1px solid #676767;
    height: 24px;    
}

.profiel-klout{
    width: 72px;
    height: 88px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 12px 4px 12px;
    display: inline;
}

.profiel-klout2{
    width: 93px;
    height: 93px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 2px 4px 2px;
    display: inline;
    background:#eeeeee;
    border: 1px solid #cccccc;
}

.klout-plaatje{
    margin-top: 4px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    width: 72px;
    height: 72px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    clear: both;
}


Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Alvast bedankt ;-)

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:42:04
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
ik weet niet echt welke bestanden bij de strepen horen

is dit het streep?
zo ja
.homebottom-streep{
background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
border-left: 1px solid #676767;
border-right: 1px solid #676767;
height: 24px;
}

probeer dan is het getal 24 te wijzigen naar iets anders.

heb je het site eigenlijk online? dan kun je nammelijk better kijke

Edit: ik w8...


btw: dat was je 1000'ste post!! :P XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:48:00
Quote Anchor link
W8 ik zet dat stukje even online :)

Edit:

Online
Link
K had em toegevoegd maar door die addon was hij niet zichtbaar :P
Maar Danny heeft ook goeie neergezet :-) Die naar echte gaat :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 23:12:00
Quote Anchor link
leuk hij staat online :P,

miss is het handig om het linkje ook te geven :P.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

25/08/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Dit zal de link wel wezen van Vincent, http://www.wemmersnet.nl/arwin/ maar ik merkte wel op dat als ik de float:left weghaalde van .profiel-klout2 dan komen de lijntjes wel terug, maar dan zullen de plaatjes zich niet meer van links naar rechts begeven.

Persoonlijk denk ik dat het concept van het design een beetje verkeerd gaat, ongeacht dat ik ook wel voor DIV structuren ben maak ik toch ook wel redelijk gebruik van tabellen. Soms dan kom je met alleen DIV tags in vreemde situaties terecht die je niet tijdens het concept had kunnen bedenken.

Maar ieders zijn voorkeur, en op voorhand ga ik niet een ja/nee discussie voeren over DIV of TABEL gebruiken.
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 23:48:00
Quote Anchor link
Ik zou morgen wel even naar dat float gebeuren kijken (aangezien het al 23:48 is), want daar is als het goed is een hack voor :-)
Bedankt voor jullie reacties! :-)

Edit:

Shit, 1000ste post gemist :-S
(als ik het zo mag zeggen)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik ben nu zover: www.lipdesign.nl/phphulp/phphulp.html maar t werkt nog steeds niet.. Alleen in FF nu, misschien is het heel makkelijk op te lossen maar ik zie het niet? kan 1 van jullie misschien helpen?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

27/08/2007 19:17:00
Quote Anchor link
maak ik denk de max width 99% ofzow ?
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
het ligt volgens mij niet aan de width, want als ik het van hblr-tekst een kleur geef zie je hem niet eens..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.